מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   רכב כללי (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   פיגו' 106 XSI 94, מזמין בעלי ב-HGT לתחרות. (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=15988)

shotdown 23-12-12 22:55

אני מוכן להתנדב D: אני לא עובר את הילוך 4

מאפיונר 23-12-12 23:43

צטט:

במקור פורסם על ידי dennis (הודעה 117149)
ולפני שאתה מחליט אם הרכב שלי מתפרק או לא! תפתח את המכסה מנוע שלך קודם! אם אתה לא מוצא כלום . תבוא אני יכול לעזור לך דברים שצריך להחליף ואפילו לא חשבת שהם קיימים. כמו גם אני מבטיח לך .ממש הבטחה שהרכב שלי עובד הרבה יותר שקט משלך! מתחייב בזה!

את הרכב שלך שמעתי דרך סרטון והוא ממש לא שקט אני עם וריאטור חדש אז ככה שהרכב ממש שקט.
ומה כבר יש מתחת למכסה מנוע שצריך להחליף שאני אפילו לא יודע שצריך.
כול הזמן שאני אומר לך שהרכב שלך מתפרק זה בגדר צחוק אין לך מה להתעצבן.
אבל אתה תמיד אומר שהHGT שלך הכי שמורה בארץ וכו וכו וכו אז מגיע לך פעם אחת שתקבל בראש אתה מוזמן מתי שאתה רק רוצה לעשות איתי מרוץ קטן אני נמצא הרבה מאוד בחולון ככה שרק תגיד ואני יגיע

yair791 24-12-12 00:12

צטט:

במקור פורסם על ידי מאפיונר (הודעה 117160)
את הרכב שלך שמעתי דרך סרטון והוא ממש לא שקט אני עם וריאטור חדש אז ככה שהרכב ממש שקט.
אבל אתה תמיד אומר שהHGT שלך הכי שמורה בארץ וכו וכו וכו אז מגיע לך פעם אחת שתקבל בראש אתה מוזמן מתי שאתה רק רוצה לעשות איתי מרוץ קטן אני נמצא הרבה מאוד בחולון ככה שרק תגיד ואני יגיע

צטט:

במקור פורסם על ידי dennis (הודעה 117147)
בטחון מופרז מאוד הייתי אומר. מתפרקת מתפרקת יכולה לתת לך בראש שלא תשכח

והינה תרגום בקצרה
לי יש יותר גדול ....
לא לי יש יותר גדול ....
הכל בהומר כמובן:D

dennis 24-12-12 06:52

אממ

צטט:

במקור פורסם על ידי מאפיונר (הודעה 117160)

הרעש מהווריאטור בדיוק 2 שניות , אחרי זה הרכב שקט מאוד. אם הייתה בא למפגש הסטטי בהרצליה לפני שבוע, היית שומע .. יש פה חבר׳ה שיכולים להעיד. אגב הווריאטור בן חודשיים. נ.ב איפה עשית את הווריאטור, אצל מי?!

מאפיונר 24-12-12 14:35

במוסך אלפא איציק ברחובות

yair068 24-12-12 15:32

ביחס להנדברקס יש מצב שאחד המשאבות תקולה ואינה לוחצת מספיק את הרפידות.(דוד)

האופציה הזאת היתה בדיוק אצלי הוחלפה משאבה שיחררתי אויר והופ הרכב בולם טוב וההנדברקס מתפקד
לגבי הביגו מוכן להכנס להתערבות לוקח גם HGT
כמובן קפה עם הל
על הדרך נחליף את שאר הג'וזונים

davidmzr 24-12-12 16:51

יאיר, אין קשר בין הרכב שלך לשלו. אצלו הברקס אחורה הוא דיסק ולא דרם. יש מצב שאצלו הדיסק דק ופסול, למרות שהחליף רפידות. המדובר על בלם היד ולא כמו שאמרתי לך, שאצלך היתה בעיה בלחיצה על הרגלית.
מה אתה גם בא לאירוע ?. אם כן אהיה איתך בקשר טלפוני. תפיקדך יהיה לעשות סיור לאורך הכביש בטרם ההתחרות. הבן הזהיר אותי לא לכתוב היכן ואת השעה. כדי שלא יחכו לנו, אתה יודע מי.
באופן כללי הכיוון הוא לכיוון שלך.
אתה גם ניסת להתחרות איתנו בשבת שעברה, נסעת 120, ולא ראיתי אותך מאחור.
זה היה עם המנוע המקורי 1.4. עכשיו החלפנו למנוע 1.6 4 קרבורטורים עם גיר קצר.
מה לא החלפת את הגוז'נים שנתתי לך ?.
וחוץ מיזה מה זה "הביגו' " עברת לגור בשטחים ?. :)
דוד.

dennis 24-12-12 19:38

אמממ

צטט:

במקור פורסם על ידי davidmzr (הודעה 117184)
יאיר, אין קשר בין הרכב שלך לשלו. אצלו הברקס אחורה הוא דיסק ולא דרם. יש מצב שאצלו הדיסק דק ופסול, למרות שהחליף רפידות. המדובר על בלם היד ולא כמו שאמרתי לך, שאצלך היתה בעיה בלחיצה על הרגלית.
מה אתה גם בא לאירוע ?. אם כן אהיה איתך בקשר טלפוני. תפיקדך יהיה לעשות סיור לאורך הכביש בטרם ההתחרות. הבן הזהיר אותי לא לכתוב היכן ואת השעה. כדי שלא יחכו לנו, אתה יודע מי.
באופן כללי הכיוון הוא לכיוון שלך.
אתה גם ניסת להתחרות איתנו בשבת שעברה, נסעת 120, ולא ראיתי אותך מאחור.
זה היה עם המנוע המקורי 1.4. עכשיו החלפנו למנוע 1.6 4 קרבורטורים עם גיר קצר.
מה לא החלפת את הגוז'נים שנתתי לך ?.
וחוץ מיזה מה זה "הביגו' " עברת לגור בשטחים ?. :)
דוד.

דיסק/ צלחת אצלי חדשים , הוחלפו רפידות + צלחות. טוב היום שמתי לב שגם כשהאוטו לא בהילוך, אלה רק עם האנד ברקס ויש רעש חלש יותר וממש צריכים לקפוץ ברכב , מה גם נכנסתי לאיזה בור קון במהירות וכנראה ששמעתי את הרעש הזה חלש יותר. כנראה שמדובר בבולמים .

yair068 25-12-12 10:43

הוחלפו הגוז'נים פשוט יש לי 2 סוגי אומים אצטרך להחליף את היתר לאותה מידה וגם הגוזונים שלך יותר ביטחותיים כך שאני צריך עוד 12
בדוק אם יש לך

לגבי רעש הדיסקיות גם אצלי ישנו רעש בזמן לחיצת הברקס מקדימה זאת כתוצאה שהבוכנות לא נכנסו היטב פנימה בזמן החלפת הדיסקיות
האם צריך לפתוח מחדש ולפתוח את הקליפר ולבדוק ?

לגבי דניס גם אפשרות של חופש בכל נקודה תעשה את רעש הקליק גם דיסקיות שיש לה עודף מהצד ולא יושבת היטב ובלחץ תעשה רעש ואפשר לשייף אותה קצת

davidmzr 28-12-12 13:59

068יאיר למה אינך עונה לנייד ?. צלצל אלי, כבר תאמתי עם מפיונר להיום.
דוד.

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 14:01.