![]() |
אממ..
אפור כהה !! :lol: כנראה זה יהיה הצבע לבסוף !!
כדיר.. אני לא מתווכח *** ;-), כול אחד ואיך שהוא מרגיש.. אני רק אומר ש הHGT זה לא רכב כוח.. בכסף של HGT תוכל למצוא IBIZA 20V שהיא הרבה יותר חזקה.. ובהשקעה נכונה תוכל להגיע 250 + סוסים.. הייתה לי בעבר פיג'ו 106 ראלי.. הרכב לא היה מונמך ולא צמיגי ספורט.. הרכב התנהג חבל על הזמן.. יש לה את ההגה הכי כייפי.. ולדעתי ה HGT לא רחוקה ממנה.. הרי לא סתם עשו לך את כפתור ה - CITY ב HGT ;-) |
הפונטו לא רק רחוקה מה106, היא רחוקה מאוד ממנה. ההגה של הפונטו אמנם מדוייק, אבל לא מתקשר בכלל, והרכב עצמו נשען הרבה יותר בזמן הפניה. ואני לא מדבר על עניין של מתלים רכים. אתה מקבל רכב פושר יותר, אבל מרוויח בדברים אחרים כמו למשל קצת יותר כוח ופנים מזמין יותר.
כבודו של הרכב במקומו, אבל הוא לא הכלי הכי חד בארגז הכלים. הוא תמורה טובה מאוד לכסף, אבל צריך לשמור על פרופורציות. |
למה אפור??
אני נגד הקטע של האפרוריות הזאת אבל בהצלחה! |
אממ..
צטט:
ואפור.. זה לא נמאס (זה כמו קירות בבית שהם בצבע לבן.. ואף פעם לא נמאס). אפור נראה קרבי..;-) |
כל אחד ומה שעושה לו טוב :)
|
דניס כהה מט לא מבריק . שם לב !!!
|
אממ..
צטט:
|
אפור מט רק הדבקה עושה את האפקט המדהים.
זה היה בתכנון שלי... אבל עכשיו וגם לא בקרוב אין לי זמן להיתעסק בצבע של האוטו. בהצלחה. |
חס וחלילה מדבקה שלא תחשוב אפילו.
כבר היה אחד בפורום שעשה את כל הרכב קרבון, עם הזמן גם היה צורך בתיקונים עקב החום הרב, וכן הוא אמר שהיו המון מקרים של ילדים שסרטו את הרכב ואו ניסו לקלף בנסיון לראות שזו מדבקה. וצביעה איכותית במט תיראה מעולה, כבר העלו לפורום צביעה של שירוקו בצבע תכלת מט במוסך פחחות בנס ציונה ויצא מדהים. |
צטט:
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 01:51. |