![]() |
ווואיייי איזה באסהה!@#!@#
אני יום שלישי גורר את האוטו לחשמלאי בראשון!~ יש לי בעיה, פיוז אימובילייזר נשרף כל פעם שאני נותן סוויץ', יש לי קצר איפה שהוא בדרך. בקיצורררררררר! אני מקווה שמשם אני ימשיך אליכם ועל הדרך אני אקנה כמה דברים שצריך. נקווה להספיק. |
יאללה חברים להתעוררררררר!!!
מי שלא הספיק עוד לאשר הגעה, אז זה הזמן! dennis אם הרכב לא יהיה מוכן קבל איסוף, חפש את הרכב שלך עם 2 דלתות אקסטרה :), פלא נשלח לפרטי המפגש כמתוכנן מחר!! להתעורר ולרשום מה אתם מביאים, הרשימה בדף הראשון של השרשור עודכנה! חברים יש גם צורך בכסאות מתקפלים ושולחן אחד נפתח, אז אם יש למישהו נא להביא. יאללה אנשים, לא נפגשים כל חודש, להגיעעע!!! כמו כן, עודכנה מפת הגעה באותה הודעה בעמוד הראשון |
ערן, שלח לי את הטלפון שלך, אני אהיה איתך בקשר לפני שאני אצא מהעבודה. אני אעבור בטיב טעם ליד ואשלים דברים שחסר.
נכון להיום (מה שלא סביר שישתנה) אני מגיע. |
תגיד ערן, מה הסיכויים שהייתי היום בקרית גת ? או בשבוע שעבר?
ראיתי רכב בדיוק כמו שלך אותו צבע עם טאסות וטמבון קדמי של HGT ובצבע זהוב. של מי זו ? |
לאאאא...עבר הרבה זמן מאז שהאוטו לא על טסות :D
יש עוד אחת מוזהבת מהדרום עם פגוש של HGT, היית שייכת לחבר בפורום. |
אה הבנתי.. טוב.
|
מגיע עם עוד חבר.
בירות קבבים נקנקיות |
צטט:
נמכרה לבחור חביב ממושב ליד קרית גת. ברוך שפטרנו מהצרה הצרורה הזו 8-) |
ליאור, אם אתה לא מתכוון לכבד אותנו בנוכחותך במפגש, אז בבקשה לא על גבי שרשור המפגש ;)
*רמז* *רמז* |
אממ..
חברים! ומנהלי המועדון!!
מחר יש מפגש!! ואם זאת יש לי הצעה.. אני רוצה סטיקר של המועדון על האוטו שלי!! :D אנא ממכם מנהלים תדאגו לי (אני חדש בפורום ועם איטלקיה בכללי). אשמח גם לחולצה של המועדון בהמשך...:lol: |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:50. |