![]() |
אני נורא שמח לתגובות
ואני נורא מקווה שיהיה מישהו מהצפון
|
צטט:
ציון, זה שחר אשם! :D ... נסענו אחריו בסיבובים על הציר, ה GPS היה אצלו באוטו.. האמת היא שאז ה GPS ניווט אותנו נכון, פשוט רצינו לחזור מדרך אחרת ויש יציאה גם מכוון היער בפנים.. :wink: בכל מקרה אני קניתי GPS פשוט למדיי [והכי מומלץ גם מביקורות מחו"ל] של MIO . בחנתי אותו בכמה דרכים כבר והוא בהחלט מספק את הסחורה. אבל כמו שאמרתי אני די מכיר את האיזור שם אז לא צריכה להיות בעייה מיוחדת. בכל אופן, מקווים לראותך עם הפנדה החמודה.. :) |
אם למישהו יישאר כוח אחרי שיחרוש את נס הרים והסביבה, אולי נעשה גם איזה סיבוב בקארטינג בלטרון?
|
תאמין לי אחרי שאתה חורש באמת :twisted: את נס הרים כבר לא נשאר לך אפילו כוח לחזור הביתה שלא לדבר על קארטינג, לפחות ככה זה היה במקרה שלי, כמובן שלא צריך להגזים וצריך מאוד להיזהר, ולנסוע לפחות פעם אחת או פעמים לכל כיוון לפני שמתחילים בחגיגה :twisted: וכמובן להבין שיש מגבלות שלא עוברים ושיש עוד אנשים שמשתמשים בדרך חוץ ממך
אבל אם האנשים פה רוצים אז בכיף, אני לא מתנגד ואני יצטרף כצופה |
אני חדש בפורום ,ואני יגיע מקווה שלפחות אוכל לפגוש שם בעלי מקצוע שמבינים בפיאט.
להתראות שרון. |
בעלי מקצוע
בדרך כלל מגיעים כמה וכמה כאלו ויש גם בין חובבי הרכב ממש מקצוענים.
להתראות בטיול. בברכה - רפי לין :) |
טיול..
/שלום לכולם,
סוף סוף אחרי הרבה זמן אני מקווה שאני יוכל להיצתרף לטיול. אם לא יהיו לי בעיות בצבא אני בא. מקווה ליראות אנשים עם פיאט קופה ואונו טורבו שיגשימו לי לפחות חלק מהחלום שלי שהוא להיות בעלים של אחת כזאת . אז שיעשו לי סבוב :wink: מקווה שניתראה במפגש. וכמובן מגיע עם האונו שלי ,מי שזוכר מהמפגש ביקום. |
אם יהיה המשך בקארטינג לטרון אני אצטרף ודרך אגב, כמו שBLUEUNO אמר גם אני רוצה שמישהו יגשים לי חלום ויעשה לי סיבוב באיזו פיאט קופה או בראבו HGT תלוי עם מה הוא יבוא (ניר??? :wink: )
|
תגובה
צטט:
אני מגיע עם הקופה ליאור. ולמרות שהרכב שלי אינו מתקן שעשועים, אני אשתדל לעשות סיבוב קצר למספר אנשים ביחד. כפוף כמובן לשינויים בלתי צפויים.. :wink: |
ניר, זה הזמן להתחיל למכור כרטיסים. אחרי הכל - מי יודע כמה זמן היא תישאר אצלך ;)
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:23. |