מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פורום הגראז' (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=51)
-   -   יש לי גימגומים באונו (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=1227)

20-05-07 08:24

.

פעם נתקעתי עם האוטו, הוא פשוט לא הניע, אחרי זה הסתבר שהלכה המשאבה.
אסור לתת לה לעבוד על ריק , יתכן שבעיה אצלך במשאבה, לאחר שעבדה בלי דלק, יכול להיות שנקרעה איד הגומיות.
המנוע נכבה כשמיכל כמעט ריק? אם כן, ובאמת נקרעה גומייה, אז נכנס אוויר, המנוע נכבה תמיד באותו מפלס?
היתי מציע לך לפרק אותה ולבדוק חיצונית, בפונטו היא נמצאת מתחת למושב האחורי, אח תזהר כשאתה מפרק אותה, אצלי יש 2 צינורות מתחברות, 1 הולך למנוע, וה-2 מחזיר עודפים, תסמן אותם שלא תתבלבל בהרכבה.
נ.ב. אני אומר לך מנסיון שלי, ויתכן שאני טועה - כבר תיקנו אותי פה באחד השרשורים.

20-05-07 09:53

אלי . קיבלת תשובה לעיניין מ payala יתכן והנזק במשאבה . אני מניח שהוא צודק למשאבות יש נטייה לההרס אם הם עובדות על ריק . יתכן וסתם חדר לכלוך פנימה .ואז היא לא מצליחה לייצר את הלחץ הדרוש לפעולה תקינה של המנוע . אני ממליץ לגשת למוסך , אולי יש להם משאבה להרכיב בשביל לבדוק את הבעיה . אופציה שניה גש לפרוקייה תקנה משאבה מרכב מושבת ותרכיב במקום שלך . ותבדוק . אני מניח שעלות המשאבה בפרוקייה תהיה שווה לעלות העבודה שיקחו לך במוסך עבור הבדיקה, אז אם אתה מבין ויודע תפרק את המשאבה לבד ותחליף לבד זה יחסוך לך זמן וכסף (ותרוויח במקרה הגרוע משאבה ספאר ) .
תעדכן אותי
עמית

20-05-07 11:07

ואללה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] אני לא מבין הכול באונו שלי, צריך את עזרתו של מישו שלא לחוץ בזמן :( חייב.
אם יש מישו מהמרכז שמבין טוב ושאפשר לסמוך עליו ויוכל לעזור אני ישמח...
נ.ב עמית מבחינתי אני מוכן להגיע גם לצפון ולבדוק את העיניין איתך, פשוט כואב לי על האוטו...
מנוע עם 84900 קילומטר לא צריך להתנהג כך :cry: :cry: :cry:

אלי

20-05-07 13:13

פתרון לגימגומים!!!!

[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] תשמע ,תבדוק את מגבר התורים האוטו כמעט 99% שזוהי הבעיה שלך...
הוא נמצא ליד המצערת (הגז) קרוב לדיזה!!

מקווה שעזרתי :lol:

20-05-07 13:47

[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] אין לי מושג על מה אתה מדבר... יש מצב לתמונה?

אלי

20-05-07 14:23

מה הקשר לטורים ולבעיית הדלק חן1234 אם תקרא את כל השירשור תבין שהוא נתקע בלי דלק !
אז יכול להיות שהוא דפק את המשאבה !
גם לי זה קרה !לא התיחסתי לדלק הרכב התכבה ואחרי יומיים המשאבה התחילה להשמיע קולות !
זה בגגל שהיה אוויר במערכת !
בעזרתו של עמית דרך הטלפון ביצעתי החייה למשאבה !
עכשיו ככה אלי , תרים את המושבים האחוריים !
יש לך שם 2 צינורות !
שחרר אחד מהם לסירוגין פעמיים שלושה (אבל תניח מתלית למטה כי יתכן וינזול דלק !
ולאחר ששחררת את הראשון שחרר את השני שוב !!
תניע את הרכב תעשה סיבוב אם הבעיה ממשיכה תחליף משאבת דלק ! יכול להיות שממנה נובעת הבעיה ! יכול להיות שהמשאבה עבדת ללא נוזל והסלילים של המנוע החשמלי נהרסו !

20-05-07 15:51

יגאל להזכירך יש לי אונו לא פונטו... אתה בטוח שזה אותו הדבר?

אלי

20-05-07 17:19

כן [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] רוב הרכבים פועלים על אותו עיקרון ! :)

20-05-07 17:28

תוכל לפרט לי בדיוק איך לעשות זאת [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]? אני פשוט לא מבין בכללל בקטע הזה...

אלי

20-05-07 17:38

אלי אני מניח שהבוסטר שדיבר עליו חן . לא רלווני . הבוסטר מיועד להרמת טורים במקרה של מזגן או עומס אחר על המנוע .
חבל על הזמן שלך גש למוסך ...
עמית

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 20:33.