![]() |
לא אמרתי כל שבוע.. הבאתי את זה בתור דוגמא.
פעמיים בחודש משהו כזה אולי יאבוד. ועוד פעם אני אומר.. אם זה לא יאבוד?? זהו אין טעם לחיים אני לא מבין? תנסה.. ואז נראה |
צטט:
|
נו וזה מה שיפה
כל הבלאגן עבר לנוקיה וברמת גן יש שקט אתמול שעשו שמה את המפגש החודשי של PSI היה שמה רק מועדון PSI בלי בלאגן והכי חשוב היה צל לכולם(למכוניות ולאנשים כאחד) ולאחר מיכן הגיעו מועדון החיפושיות שמקיים שמה גם את המפגשים שלו |
צטט:
6 מפגשים חודשיים + קארטינג + השקה + על האש. |
כל הדיבורים האלה ומה מחליטים בסוף?...
|
למפגשים החודשיים אין לי אפשרות לבוא בגלל שזה נופל על כניסת שבת תמיד
כבר אמרתי שבמידה וזה לא היה בכניסת שבת הייתי בא בכיף הבעיה בכל מקרה לא אני כי זה פעם בחודש ובאים לשמה מעט אנשים לפי מיטב הבנתי. חבל לא לבחון שינויים במפגש החודשי (שעה,יום,מיקום) אפילו לעשות סקר פה ולראות לאן מתאים לאנשים ולנסות פעם אחת(אין מה להפסיד) וככה גם תראה את רמת הרצינות של האנשים אחרי שהרוב יקבלו את מה שהם ירצו אמורים לבוא הרבה אנשים למפגש. בכל מקרה ההנהלה צריכה להישאר כי לבינתיים אין אנשים רציניים בכלל שיקחו את המושכות מה שכן במידה ויש משהוא רציני שחושב שהוא יכול להרים את הכפפה במועדון אז יש לבחון את האפשרות שהוא יהיה גם בהנהלה. |
אז קדימה בו נעשה סקר.. ונראה מה יותר נוח למי..
|
צטט:
2. להירשם כעמותה, להוציא פנקס קבלות וכו' דורש כסף. הרישום כעמותה דורש כסף, צריך להגיש דו"ח שנתי למדינה שעולה כסף, וצריך לשלם גם לע"וד ורואה חשבון. אני אגלה לך סוד אבל התקציב השנתי שלנו לא מספיק לאחד מהסעיפים האלה. גם ככה לא פעם ולא פעמיים אנחנו מוציאים כסף בעצמנו בארועים השונים כדי שיהיה יותר כיף. 3. בחירות לוועד - אני לא מאמין בבחירות יותר מדי, אבל אם מישהו מרגיש שהוא רוצה להצטרף לניהול הוא מוזמן לפנות אלינו (פנים אל פנים) באחד המפגשים ולהגיד את זה. סה"כ כל מי שיכול לתרום וליזום מוזמן. 4. כל חבר מועדון מקבל היום כרטיס חבר עם תאריך פג תוקף. אתה רוצה שנפרסם את השמות של מי שנרשם? ומה אם הוא לא רוצה בזה? לגבי הוצאות - בכיף. החל ממאי נפרסם את ההוצאות שלנו. 5. כבר ניסינו את זה, וסה"כ יש לנו את הטלפונים של רוב האנשים. את האימייל כמובן שיש לנו. 6. זה נחמד וכיף. גם מדבקה שחורה. אתה מוזמן לקדם את זה עם בית דפוס ולחזור עם הצעת מחיר ל-100 חתיכות למשל. 7. צביקה מוזמן לקחת את התפקיד בכל עת. 8. אני לא יודע אם צריך לוותר על המפגש החודשי, אבל אני התייחס לזה בהמשך. 9. סמל"ת לא מעונינים להיכנס בצורה רצינית מכמה סיבות. הראשונה היא שאין להם דרך לשלוט במה שקורה פה. סיבה שניה היא שמעט מאוד חברי מועדון קונים רכבים חדשים מהם. מצד שני הם בהחלט מוכנים לספק רכבים כשצריך, ולהוסיף לנו חולצות דגלים וכו' בהזמנה הבאה שלהם. צטט:
צטט:
באופן חד פעמי אני מוכן שננסה את האצטדיון בר"ג בשישי הקרוב. סה"כ כולנו כאן בהתנדבות, לרובנו יש חיים עמוסים גם מחוץ למועדון (לימודים, עבודה, אישה וילדים) ונשמח לכל אחד שרוצה לעזור ולחלוק בעומס. מישהו קרא פה לישיבה פתוחה בפני כל המשתתפים - אז אני אנצל את הבמה הזאת: בשישי הקרוב נשב ביחד עם כל מי שירצה בזה ונדון בכל נושא שקשור במועדון. אם זה מפגשים תכופים יותר או פחות, יותר או פחות טיולים, קארטינג (לצערי לא הגעתי), סיורים במוזיאונים, פיינטבול או כל דבר אחר שתרצו. |
אביעד היקר
אני מצטרף ושמח על היוזמה למיפגש ניסיוני בשישי הקרוב ברמת גן. (כמובן מחכה שתוציאו בהקדם הודעה על כך אולי כבר היום או מחר וכמובן תשלחו הודעות פרטיות לכל מי שרשום במערכת אתר המועדון ) אשמח לקבל שעה ופרטים ושוב מברך על היוזמה הנסיונית. אני חושב שיש מקום לצרף להנהלה כמה חברים שיש להם המון אנרגיה ורצון לקדם ולשנות. יש מקום בהחלט לדאוג לדגלים באופן דחוף לרכבים . מקווה שסמל"ת אכן תעזור בנושא . יש מקום לשלוח מסר פרטי לכל מי שרשום באתר המועדון ולקרוא לו להצטרף כחבר פעיל (כולל דמי חבר וכ"ו) והכי חשוב יש וצריך להיות פרסום למועדון למשל במגזין "אוטו" או "הגה" (אולי תמורת חסות שלהם ופרסום שלהם כאן באתר ? ) לדעתי צריך לבדוק את האפשרות הזאת מול הגורמים המתאימים. חברים נוספים זה השרשור המתאים ביותר להעלות הצעות נוספות בעד, ונגד, הצעות ייעול וכ"ו. בבקשה הגיבו כתבו חופשי . זה בדיוק המקום. ואני חוזר ומברך על היוזמה של אביעד למיפגש השבוע במקום ניסוני , ליד קניון איילון (איפה שמיפגש PSI ומועדון החיפושיות) ליד הבאולינג למי שמכיר. |
עלה בראשי רעיון בנוגע לסכום חבר המועדון ..
צביקה תבדוק נושא של הנחות מועדון בגופים כגון רחיצות , חלפים לרכב , ריפודים לרכב ... ניתן יהיה ליצור כרטיס חבר מועדון והטבות יחסיות לכל חבר לפי עלות ההשתתפות . לדוגמא : 1) 50 ש"ח יעניק לחבר דגל ומדבקה + חברות מועדון 2) 100 ש"ח יעניק לחבר דגל מדבקה + כרטיס הנחות + חברות מועדון .. ואולי לפרק את החבילה למספר קטגוריות שכך כל אחד יוכל לבחור מה טוב לו ללא הפליה . הרי במדינתינו הקטנה המצב הכלכלי לא תמיד מאפשר .. חברי המועדון הוותיקים כבר מקושרים בכל מיני חניות אני מוכן לפנות לחנות שלי לתמיכה בכרטיס מועדון ולהעניק הנחה מיוחדת לחברי מועדון . כך נחלק את העומס . רק צריך לבדוק עליות יצור וכדאיות עסקית לפורום בנוגע לחולצות כרטיסים וכד . . נושא דיווחים כספיים עלול לעלות הרבה כסף כמו שטוען ארילו (שהיה חסר בקארטינג ) וצריך להיות אמון בסיסי בחברי הפורום . דעות אנשים ... עמית |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:59. |