מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פורום המועדון (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   הצעת ייעול...אבקש מהחברים להגיב (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=12205)

Sharky 30-04-11 16:18

לא אמרתי כל שבוע.. הבאתי את זה בתור דוגמא.
פעמיים בחודש משהו כזה אולי יאבוד. ועוד פעם אני אומר.. אם זה לא יאבוד?? זהו אין טעם לחיים אני לא מבין? תנסה.. ואז נראה

צביקוש23 30-04-11 16:27

צטט:

במקור פורסם על ידי Sharky (הודעה 91378)
Caverman - למה לא לנסות לעשות יותר מפגשים וזהו? משם נראה לאן נתגלגל?
אני זוכר לפני הרבה זמן בר״ג ליד קניון איילון כל הזמן היו אספות בימי שישי. לא נראה לי שזה היה מועדון מסיום כי היו רכבים שונים,אבל זאת לא הנקודה.
הם היו שם כל שבוע אחרי הצריים עד הערב ביום שישי. אני מדגיש = כל שבוע.
בוא ננסה נראה מה יצא.. למה מישהו יפסיד כסף מזה?
אני גם יכול לבוא.. להתחשב בעובדה שעדיין לא קניתי פיאט:) אני יבוא אם מה שיבוא.. ( אם לא תצעקו אליי :)) )
*

ברמת גן ליד קניון איילון בעבר היו מתקיימים מפגשי מועדון החמש , לאחר מכן עברו להדר יוסף ולאחר מכן עברו להיכל נוקיה שם הם מתקיימים כל שישי בשעה 16:00 אחה"צ. (לכל מיפגש מגיעים בממוצע בין 70-100 חברים ואני מדבר על מיפגש שמתקיים כל שבוע)

איתי398 30-04-11 16:41

נו וזה מה שיפה
כל הבלאגן עבר לנוקיה וברמת גן יש שקט
אתמול שעשו שמה את המפגש החודשי של PSI היה שמה רק מועדון PSI בלי בלאגן והכי חשוב היה צל לכולם(למכוניות ולאנשים כאחד) ולאחר מיכן הגיעו מועדון החיפושיות שמקיים שמה גם את המפגשים שלו

Caveman 30-04-11 17:42

צטט:

במקור פורסם על ידי איתי398 (הודעה 91380)
גידעון אני הייתי במפגש שהיה בסופרלנד ובמפגש ההשקה באיקאה לקארטינג לא באתי כי אני לא אוהב וזה היה עיקר האירוע אז ככה שלא היה לי מה לעשות כל כך שמה(גם לא ציינתי שאני יבוא)
במפגש בסופרלנד היה ממש אחלה מלא אנשים באמת היה כיף
באיקאה היה גם נחמד(ההפקה הייתה מעולה עם הנקניקיות) אבל אין איפה לשבת אין צל( ולא נחמד שהמכסה מנוע של האוטו שלך נהפך לספסל ל 3 אנשים-ככה זה היה על הרכב שלי) ולפי דעתי גם המרחק שלו גורם לאנשים להפסיק לבוא(חודש לפני בסופרלנד היה כמות יפה)

ובכללי זה 3 האירועים שהיו בחצי שנה האחרונה( אני דיי עיקבי ממתי שקניתי את הרכב)

בחצי שנה האחרונה היו 9 אירועים.
6 מפגשים חודשיים + קארטינג + השקה + על האש.

Sharky 30-04-11 17:56

כל הדיבורים האלה ומה מחליטים בסוף?...

איתי398 30-04-11 18:24

למפגשים החודשיים אין לי אפשרות לבוא בגלל שזה נופל על כניסת שבת תמיד
כבר אמרתי שבמידה וזה לא היה בכניסת שבת הייתי בא בכיף
הבעיה בכל מקרה לא אני כי זה פעם בחודש ובאים לשמה מעט אנשים לפי מיטב הבנתי.
חבל לא לבחון שינויים במפגש החודשי (שעה,יום,מיקום) אפילו לעשות סקר פה ולראות לאן מתאים לאנשים ולנסות פעם אחת(אין מה להפסיד) וככה גם תראה את רמת הרצינות של האנשים אחרי שהרוב יקבלו את מה שהם ירצו אמורים לבוא הרבה אנשים למפגש.
בכל מקרה ההנהלה צריכה להישאר כי לבינתיים אין אנשים רציניים בכלל שיקחו את המושכות מה שכן במידה ויש משהוא רציני שחושב שהוא יכול להרים את הכפפה במועדון אז יש לבחון את האפשרות שהוא יהיה גם בהנהלה.

Sharky 30-04-11 20:15

אז קדימה בו נעשה סקר.. ונראה מה יותר נוח למי..

ארילו 30-04-11 21:05

צטט:

במקור פורסם על ידי stio (הודעה 91361)
בתור אחד שהיה כאן מיום הקמת המועדון, מס' נקודות:

1. דמי החבר צריכים לרדת ל- 50 ש"ח. כתוצאה מכך התקציב יירד אך חברים נוספים ייצטרפו בגלל המחיר - בצורה כזאת הגרעון ייסתם והקופה תתמלא.
2. להירשם כעמותה רשומה ולהוציא פנקס קבלות - ברור לחלוטין וכמה שיותר מהר. בסה"כ מדובר בסוג של מלכ"ר - אף אחד לא מרוויח כסף פה.
3. בחירות לועד המועדון - אפשרי להעלות סקר בנושא, אם כי גילי ומנהלי הפורום השונים עושים את העבודה בצורה מצויינת.
4. שקיפות מלאה - להנפיק פנקס קבלות, להוציא קבלה לכל חבר מועדון שנרשם עם טווח תאריכים לחברות ומס' רכב. בנוסף בתחילת כל שנה להעלות פוסט עם כל התקציב שנאסף ופירוט לאן הוא הולך.
5. לבקש מחברי הפורום (ללא קשר למי שילם או לא) לשלוח מס' טלפון, יישוב מגורים וסוג רכב (ללא מס' רכב) בהודעות פרטיות למישהו שיארגן את זה - ובמפגש הבא להוציא דף קשר מסודר.
6. חולצות, כובעים ומדבקות רגילות זה לא משהו שיעשה את העבודה - נחמד שיש, לא יותר. מה שצריך לעשות זה להנפיק מדבקה שחורה וארוכה שתתלבש על מסגרת הלוחית רישוי האחורית, מדובר בפרסום מוצלח ולא מכער את הרכב.
7. למנות את צביקה למנהל הטיולים של המועדון - רק בתקופה שצביקה ארגן את הטיולים הם היו מוצלחים ומאורגנים למופת. מדובר באדם המכיר את כל המדינה בזכות עבודתו ומכיר את המסלולים היפים באמת (כמובן אם הוא יהיה מעוניין בכך).
8. להפסיק את המפגש החודשי. ככל שכמות המפגשים עולה - כך כמות החברים המגיעים יורדת. להעביר את המפגש לנתניה (איקאה) ולהתנתק ממועדון אלפא, זה רק מזיק. לעשות את המפגש בתאריך קבוע פעם בחודשיים-שלושה גג.
9. לבדוק את אפשרות ליצור קשר עם סמל"ת כדי להכניס אותם לעיניין - הבנתי שהשירות שלהם השתפר לאחרונה בצורה משמעותית (כל הכבוד) ובשילוב הרחבת היצע הדגמים העיניין הזה יכול להביא להם גם לקוחות חדשים.

כרגע לפי דעתי המועדון פשוט רדום לחלוטין. זה לא מה שהיה פעם.

1. גיא, רק בשביל שלא תגיד שלא מקשיבים לך - 100 ש"ח זה לא סכום גבוה. אם יש כאן מישהו שזה יקר לו לשנה ורק בגלל זה הוא לא נרשם, אנחנו מוכנים לבוא לקראתו. מצד שני, שיראה רצינות ויגיע למפגשים ולארועים השונים.
2. להירשם כעמותה, להוציא פנקס קבלות וכו' דורש כסף. הרישום כעמותה דורש כסף, צריך להגיש דו"ח שנתי למדינה שעולה כסף, וצריך לשלם גם לע"וד ורואה חשבון. אני אגלה לך סוד אבל התקציב השנתי שלנו לא מספיק לאחד מהסעיפים האלה. גם ככה לא פעם ולא פעמיים אנחנו מוציאים כסף בעצמנו בארועים השונים כדי שיהיה יותר כיף.
3. בחירות לוועד - אני לא מאמין בבחירות יותר מדי, אבל אם מישהו מרגיש שהוא רוצה להצטרף לניהול הוא מוזמן לפנות אלינו (פנים אל פנים) באחד המפגשים ולהגיד את זה. סה"כ כל מי שיכול לתרום וליזום מוזמן.
4. כל חבר מועדון מקבל היום כרטיס חבר עם תאריך פג תוקף. אתה רוצה שנפרסם את השמות של מי שנרשם? ומה אם הוא לא רוצה בזה? לגבי הוצאות - בכיף. החל ממאי נפרסם את ההוצאות שלנו.
5. כבר ניסינו את זה, וסה"כ יש לנו את הטלפונים של רוב האנשים. את האימייל כמובן שיש לנו.
6. זה נחמד וכיף. גם מדבקה שחורה. אתה מוזמן לקדם את זה עם בית דפוס ולחזור עם הצעת מחיר ל-100 חתיכות למשל.
7. צביקה מוזמן לקחת את התפקיד בכל עת.
8. אני לא יודע אם צריך לוותר על המפגש החודשי, אבל אני התייחס לזה בהמשך.
9. סמל"ת לא מעונינים להיכנס בצורה רצינית מכמה סיבות. הראשונה היא שאין להם דרך לשלוט במה שקורה פה. סיבה שניה היא שמעט מאוד חברי מועדון קונים רכבים חדשים מהם. מצד שני הם בהחלט מוכנים לספק רכבים כשצריך, ולהוסיף לנו חולצות דגלים וכו' בהזמנה הבאה שלהם.

צטט:

במקור פורסם על ידי Amit-IL (הודעה 91364)
אין מה להוסיף על הדברים ש STIO כתב אלא רק להתפלל שחצי מהדברים יעשו וזו תהיה כבר התחלה טובה.
צריך להעיר את המועדון הזה חבל שאנחנו נרדמים כמו סמל"ת, יש כאן מספיק אנשים עם אנרגיה זורמת
50 ש"ח לשנה זה סכום שאתה מוציא ומרגיש מחוייבות למועדון כדבר ראשון ולאחר מכן כמו שציינו כבר קודמי יצטרפו יותר אנשים, 100 ש"ח זה גבולי יותר מזה זה כבר מוריד כמות מצטרפים אולי עם הזמן תהיה אפשרות להעלות מחירים אבל זה צריך להעשות עם התקדמות הפעילות והעמקת הקשר בפורום.

לדעתי הכסף יכול להגיע יותר מפרסומות באתר סתם לדוגמא מדוע מיר וסודאי אינם מפרסמים אצלנו?
ויש עוד המון דוגמאות מוסך שמשון וכו' שהאתר שולח לקוחות על ימין ועל שמאל מגיע לאתר גם קצת קרדיט מהעסקים הנ"ל זה לא הולך לאדם פרטי או לכוונות רווח אלא לקיומו והמשכיותו של המועדון
ואפשר וניתן לפנות לעסקים כאלו בבקשת השתתפות בכיבוד במפגשים לדוגמא ושילוט במקום המפגש עם פרסומות של העסקים בשלטי פלריג או על שימשוניות

עסקים מסויימים (למשל עופר קצב שמימן לנו את אליפות המועדונים בקארטינג, או מוסך שמשון, או אפילו רפי לין שתומך בנו בסתר) תורמים לנו. אנחנו באמת מחפשים מישהו שייצור קשר עם עסקים וישכנע אותם לפרסם אצלינו. רוצה לפנות למ.י.ר וסודאי?

צטט:

במקור פורסם על ידי Sharky (הודעה 91378)
Caverman - למה לא לנסות לעשות יותר מפגשים וזהו? משם נראה לאן נתגלגל?
אני זוכר לפני הרבה זמן בר״ג ליד קניון איילון כל הזמן היו אספות בימי שישי. לא נראה לי שזה היה מועדון מסיום כי היו רכבים שונים,אבל זאת לא הנקודה.
הם היו שם כל שבוע אחרי הצריים עד הערב ביום שישי. אני מדגיש = כל שבוע.
בוא ננסה נראה מה יצא.. למה מישהו יפסיד כסף מזה?
אני גם יכול לבוא.. להתחשב בעובדה שעדיין לא קניתי פיאט:) אני יבוא אם מה שיבוא.. ( אם לא תצעקו אליי :)) )
*

בעבר עלתה פה הדרישה ליותר מפגשים באמת ואז התחלנו עם המפגש החודשי. במקביל התחיל מפגש שבועי בסופרלנד בראשון שמהר מאוד מת. גם למפגש החודשי מגיעים אותם אנשים שמגיעים לשאר הארועים. אנחנו יותר מנשמח אם יגיעו יותר אנשים למפגש בשישי. עכשיו עם שעון הקיץ אפשר להקדים אותו לשעה שלוש אחה"צ, וגם שומרי השבת שבינינו יוכלו להגיע.
באופן חד פעמי אני מוכן שננסה את האצטדיון בר"ג בשישי הקרוב.

סה"כ כולנו כאן בהתנדבות, לרובנו יש חיים עמוסים גם מחוץ למועדון (לימודים, עבודה, אישה וילדים) ונשמח לכל אחד שרוצה לעזור ולחלוק בעומס. מישהו קרא פה לישיבה פתוחה בפני כל המשתתפים - אז אני אנצל את הבמה הזאת: בשישי הקרוב נשב ביחד עם כל מי שירצה בזה ונדון בכל נושא שקשור במועדון. אם זה מפגשים תכופים יותר או פחות, יותר או פחות טיולים, קארטינג (לצערי לא הגעתי), סיורים במוזיאונים, פיינטבול או כל דבר אחר שתרצו.

צביקוש23 30-04-11 21:49

אביעד היקר

אני מצטרף ושמח על היוזמה למיפגש ניסיוני בשישי הקרוב ברמת גן.
(כמובן מחכה שתוציאו בהקדם הודעה על כך אולי כבר היום או מחר וכמובן תשלחו הודעות פרטיות לכל מי שרשום במערכת אתר המועדון ) אשמח לקבל שעה ופרטים ושוב מברך על היוזמה הנסיונית.

אני חושב שיש מקום לצרף להנהלה כמה חברים שיש להם המון אנרגיה ורצון לקדם ולשנות.

יש מקום בהחלט לדאוג לדגלים באופן דחוף לרכבים . מקווה שסמל"ת אכן תעזור בנושא .

יש מקום לשלוח מסר פרטי לכל מי שרשום באתר המועדון ולקרוא לו להצטרף כחבר פעיל (כולל דמי חבר וכ"ו)

והכי חשוב יש וצריך להיות פרסום למועדון למשל במגזין "אוטו" או "הגה" (אולי תמורת חסות שלהם ופרסום שלהם כאן באתר ? ) לדעתי צריך לבדוק את האפשרות הזאת מול הגורמים המתאימים.

חברים נוספים זה השרשור המתאים ביותר להעלות הצעות נוספות בעד, ונגד, הצעות ייעול וכ"ו.

בבקשה הגיבו כתבו חופשי . זה בדיוק המקום.

ואני חוזר ומברך על היוזמה של אביעד למיפגש השבוע במקום ניסוני , ליד קניון איילון (איפה שמיפגש PSI ומועדון החיפושיות) ליד הבאולינג למי שמכיר.

Amit 01-05-11 00:11

עלה בראשי רעיון בנוגע לסכום חבר המועדון ..

צביקה תבדוק נושא של הנחות מועדון בגופים כגון רחיצות , חלפים לרכב , ריפודים לרכב ... ניתן יהיה ליצור כרטיס חבר מועדון והטבות יחסיות לכל חבר לפי עלות ההשתתפות . לדוגמא :

1) 50 ש"ח יעניק לחבר דגל ומדבקה + חברות מועדון
2) 100 ש"ח יעניק לחבר דגל מדבקה + כרטיס הנחות + חברות מועדון ..

ואולי לפרק את החבילה למספר קטגוריות שכך כל אחד יוכל לבחור מה טוב לו ללא הפליה .
הרי במדינתינו הקטנה המצב הכלכלי לא תמיד מאפשר ..

חברי המועדון הוותיקים כבר מקושרים בכל מיני חניות אני מוכן לפנות לחנות שלי לתמיכה בכרטיס מועדון ולהעניק הנחה מיוחדת לחברי מועדון . כך נחלק את העומס . רק צריך לבדוק עליות יצור וכדאיות עסקית לפורום בנוגע לחולצות כרטיסים וכד . . נושא דיווחים כספיים עלול לעלות הרבה כסף כמו שטוען ארילו (שהיה חסר בקארטינג ) וצריך להיות אמון בסיסי בחברי הפורום .

דעות אנשים ...

עמית

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:59.