מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פורום המועדון (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   HGT שלי למכירה עוד 4 חודשים (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=11987)

orenhazan 10-07-11 17:08

צטט:

במקור פורסם על ידי Bumblebee (הודעה 94934)
יפה לך :) של איזו חברה הצ'יפ? עושים את זה דרך שקע דיאגנוסטי או שצריך לפרק את המחשב לגמרי?

עדכון תוכנה דרך שקע דיאגנוסטיקה. אתה מקבל גם את העדכון המקורי כך שאם יש בעיות ברכב שקשורות באחריות אתה מחזיר את העדכון למקורי ואז מכניס את הרכב למוסך מורשה.
בכל מקרה השיפור מורגש בכל תחום של סל"ד למרות שבקופרה השיפור הוא רק ב 30 כוח סוס כי במקור הרכב מגיע עם 180 כוח סוס.

Bumblebee 10-07-11 17:23

צטט:

במקור פורסם על ידי orenhazan (הודעה 94952)
עדכון תוכנה דרך שקע דיאגנוסטיקה. אתה מקבל גם את העדכון המקורי כך שאם יש בעיות ברכב שקשורות באחריות אתה מחזיר את העדכון למקורי ואז מכניס את הרכב למוסך מורשה.
בכל מקרה השיפור מורגש בכל תחום של סל"ד למרות שבקופרה השיפור הוא רק ב 30 כוח סוס כי במקור הרכב מגיע עם 180 כוח סוס.

דיברתי עם E&A הם אמרו שאין כרגע צ'יפ למנוע שלי אבל זה עניין של כמה שבועת וזה מוסיף 28 כוח סוס שהופך אותה ל 133 כ"ס עם נפח 1.2

vRS 10-07-11 18:32

צטט:

במקור פורסם על ידי Bumblebee (הודעה 94956)
דיברתי עם E&A הם אמרו שאין כרגע צ'יפ למנוע שלי אבל זה עניין של כמה שבועת וזה מוסיף 28 כוח סוס שהופך אותה ל 133 כ"ס עם נפח 1.2

פבל, ראוי להוסיף כי מדובר על תוכנה לאוקטן 95. יתכן ועל אוקטן 98 השיפור יהיה מעט גבוה יותר מבחינת ההספק.
מבדיקה בנט (גם באתר של אפסולוט) נדמה כי הצ'יפ המדובר אינו בנמצא בכלל, זה מעלה בי כל מיני חשדות - למרות שאלי ואביחי הם יותר מ"טיונרים" אלא יותר לכיוון חברים יקרים...

אני ממתין לצ'יפ APR שאמור לצאת בחודשיים הקרובים.
עוד אין פרטים מדוייקים עליו, לכן נאלץ להמתין בסבלנות רבה...

אני שוקל בכובד ראש להזמין מגרמניה תוכנה של ABT או B&B, שתיהן מעלות הספק לבין 140 כ"ס ל-150 כ"ס - והמומנט נע לו בין 22.5 ל-23.5 קג"מ...
הסוכן המקומי של ABT דורש בארצנו מחיר מופרז - פי 3 מעלות הרכישה בגרמניה.

Michael 10-07-11 20:29

בהצלחה עם השיפורים, לדעתי זה ממש מיותר.
אף אחד לא הולך לתחרות מחר. יש לכם אותו פרטי חמוד למה להרוס אותו ?
לאורן יש דגם ספורט אז אני מבין, אבל לשפר סתם ככה אני לא רואה סיבה.

Bumblebee 11-07-11 14:01

צטט:

במקור פורסם על ידי vRS (הודעה 94958)
פבל, ראוי להוסיף כי מדובר על תוכנה לאוקטן 95. יתכן ועל אוקטן 98 השיפור יהיה מעט גבוה יותר מבחינת ההספק.
מבדיקה בנט (גם באתר של אפסולוט) נדמה כי הצ'יפ המדובר אינו בנמצא בכלל, זה מעלה בי כל מיני חשדות - למרות שאלי ואביחי הם יותר מ"טיונרים" אלא יותר לכיוון חברים יקרים...

אני ממתין לצ'יפ APR שאמור לצאת בחודשיים הקרובים.
עוד אין פרטים מדוייקים עליו, לכן נאלץ להמתין בסבלנות רבה...

אני שוקל בכובד ראש להזמין מגרמניה תוכנה של ABT או B&B, שתיהן מעלות הספק לבין 140 כ"ס ל-150 כ"ס - והמומנט נע לו בין 22.5 ל-23.5 קג"מ...
הסוכן המקומי של ABT דורש בארצנו מחיר מופרז - פי 3 מעלות הרכישה בגרמניה.

כן לABT יש תוכנה טובה אבל היא יקרה - £1500
http://www.abt-sportsline.de/en/tuni...-upgrade-7432/

vRS 15-07-11 21:58

פבל, אני מצאתי בפרנקפורט דילר של ABT שמוכן "לשחרר" אותה תמורת 600 יורו...

ומיכאל, אומנם לאורן יש תג של CUPRA על האיביזה, אבל זה רחוק מלהפוך אותה למכונת נהיגה אולטימטיבית או רכב ספורט של ממש. יתרה מכך, גם האמרה ספורטיבית עליה היא מעט גדולה מיד - בעיקר מול המתחרות המבריקות מבית Abarth, ואפילו השירוקו.

בנוסף, כל אחד יעשה כראות עיניו. אני לא חושב שיש לך מקום או זכות להתערב בהחלטה כזאת או אחרת שלי, של פבל או כל אדם אחר.

danielkochin 16-07-11 10:03

בנוסף, כל אחד יעשה כראות עיניו. אני לא חושב שיש לך מקום או זכות להתערב בהחלטה כזאת או אחרת שלי, של פבל או כל אדם אחר.[/quote]

נראה לי הוצאתם את זה מפרופורציה.

Bumblebee 18-07-11 13:26

צטט:

במקור פורסם על ידי vRS (הודעה 95276)
פבל, אני מצאתי בפרנקפורט דילר של ABT שמוכן "לשחרר" אותה תמורת 600 יורו...

ומיכאל, אומנם לאורן יש תג של CUPRA על האיביזה, אבל זה רחוק מלהפוך אותה למכונת נהיגה אולטימטיבית או רכב ספורט של ממש. יתרה מכך, גם האמרה ספורטיבית עליה היא מעט גדולה מיד - בעיקר מול המתחרות המבריקות מבית Abarth, ואפילו השירוקו.

בנוסף, כל אחד יעשה כראות עיניו. אני לא חושב שיש לך מקום או זכות להתערב בהחלטה כזאת או אחרת שלי, של פבל או כל אדם אחר.

מחיר טוב לצ'יפ של ABT. מה עם התקנה ויותר חשוב - שרות?

vRS 18-07-11 19:03

חכה לצ'יפ APR, הוא אמור לצאת לקראת אוקטובר.

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:40.