מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   יעוץ ברכישת רכב (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=40)
-   -   יעוץ לגבי פיאט פונטו HGT מאתר יד 2 (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=10608)

גיא .ב 19-10-10 18:03

צטט:

במקור פורסם על ידי yossi136 (הודעה 79823)
זה מחירון יד 2 ובעוד כמה שבועות הוא גם יגדל אז כדאי שתמהר..

מדוע המחירון יעלה בעוד מספר שבועות?

Lexxxa 19-10-10 18:15

ליאור צודק, ואגית גודשת (1.8T, איביזה, גולף, A3) במצב טוב (ק"מ ויד נמוכות) לא תמצא בפחות מ50000 ש"ח.

yossi136 19-10-10 18:48

המחירון נקבע ע"י שלושה דברים ביד 2
אחד המחיר שאנשים דורשים ומוכרים
ולפי מודעות שנמחקות מהר כך שככול שהמחיר שנדרוש יהיה גבוה יותר כך המחירון יעלה
ולפי מס מודעות עם הפונטו HGT הייתה מופרדת מספייס רגילה המחיר שלה היה יותר גבוה

שהפונטו הייתה חדשה מחירה היה כ 115K ושל האיביזה 120K (כמו היום עם הפוטו אבארט והאיביזה קופרה החדשות רק יותר גבוה) זה אומר שלא צריך להיות הבדל כזה גדול פשוט הפונטו לא כל כך מפורסמת כמו האיביה הידועה (ולכל אלה שחושבים שהאיביזה נותנת יותר אז אתם ממש לא צודקים.. רק כוח! אני חושב שהפונטו יותר איכותית..ושלא נדבר על מראה.)

ותאמינו לי שאם המחירים שנדרוש יהיו גבוהים כך המחיר והערך של הרכב יעלה!

איתי398 20-10-10 00:43

חברה כפי שרשמתי זה הדיעה שלי..כל אחד והדיעות שלו....
ליאור אתה לוקח את זה אישית מידי....כל אחד מבקש על הרכב שלו כמה שהוא מחליט וזה לגיטימי מה שנשאר לי לאחל לך בהצלחה...למרות שאני לא רואה סיבה למה לא לשים את המפתחות שמציעים לך 37 אלף ₪....
אני חושב ש 30 זה מכובד ביותר למצוא אחת שמורה
נקווה שזה יקרה בזמן הקרוב....:)

Lexxxa 20-10-10 08:45

בהצלחה :)

ליאור23 20-10-10 10:30

אני שמח שהבנת שאני לוקח את זה אישית כי אני לא מנסה להסתיר את זה גם.
בוא נתחיל מזה שאתה מתייחס למחירון לוי יצחק כי לך זה נוח כי הוא יותר זול, אף אחד לא ימכור לך את הרכב שלו לפי לוי יצחק אלא לפי יד 2, ותתפלא כמה אפשר לשדרג את הHgt, ובוא אני יהיה איתך הכי גלוי שאני יוכל להיות, את שלי אני קניתי ב29 אלף ש''ח והשקעתי עליה רק ביישורי קו ב7000 ש''ח שאגב עוד לא נגמרו ואם תרצה לראות יש לי על הכל קבלות ואני לא מדבר על תוספות יקרות שאני הוספתי וממשיך להוסיף כל הזמן. אז שאתה נכנס לאתר הזה שבמקרה קוראים לו מועדון פיאט ואומר שהשוק חלש והאוטו לא כזה מבוקש ושאף אחד לא ישלם תמורת השקעה ותוספות אז תצפה שזה יעצבן כמה אנשים ואותי בוודאות.
ואני ממליץ לך בחום להפסיק לחפש רכבים כאלה במחירונים כי לא תמצא והראיה לכך היא שאתה עדיין מחפש למרות שביד 2 אני ראיתי כמה hgt ב23 אלף ו26 אלף, הנה הם בתקציב שלך אז למה אתה לא קונה?

danielkochin 20-10-10 11:25

הוא לא קונ. כי כל מה שבמחיר הזה כץ כך הרוסות שזה לא שווה אפילו להתעסק איתה וכן זה ידוע לא חסרות hgt הרוסות או יותר נכון רובם הרוסות. בקיצור אי אפשר לאכול את העוגה ולאכול אות שלמה מן שרוצה hgt טובה ששלם או בזמן הקנייה אי אח״כ אבל בסופו של דבר הוא ישלם.

Caveman 20-10-10 15:20

עם המצב של הרכבים שמוצעים כיום למכירה, המחיר שהוא מבקש כאן הוא לעניין.
אין מה לעשות, על רכב שמור משלמים, או שקונים בזוקר.

Marshall 20-10-10 15:41

צטט:

במקור פורסם על ידי ליאור23 (הודעה 79877)
אני שמח שהבנת שאני לוקח את זה אישית כי אני לא מנסה להסתיר את זה גם.
בוא נתחיל מזה שאתה מתייחס למחירון לוי יצחק כי לך זה נוח כי הוא יותר זול, אף אחד לא ימכור לך את הרכב שלו לפי לוי יצחק אלא לפי יד 2, ותתפלא כמה אפשר לשרדג את הHgt, ובוא אני יהיה איתך הכי גלוי שאני יוכל להיות, את שלי אני קניתי ב29 אלף ש''ח והשקעתי עליה רק ביישורי קו ב7000 ש''ח שאגב עוד לא נגמרו ואם תרצה לראות יש לי על הכל קבלות ואני לא מדבר על תוספות יקרות שאני הוספתי וממשיך להוסיף כל הזמן. אז שאתה נכנס לאתר הזה שבמקרה קוראים לו מועדון פיאט ואומר שהשוק חלש והאוטו לא כזה מבוקש ושאף אחד לא ישלם תמורת השקעה ותוספות אז תצפה שזה יעצבן כמה אנשים ואותי בוודאות.
ואני ממליץ לך בחום להפסיק לחפש רכבים כאלה במחירונים כי לא תמצא והראיה לכך היא שאתה עדיין מחפש למרות שביד 2 אני ראיתי כמה hgt ב23 אלף ו26 אלף, הנה הם בתקציב שלך אז למה אתה לא קונה?

*** אתה לא מבין כמה שההודעה שלך עודדה אותי :)
גם אני קניתי לפני חודשיים hgt שמורה מאוד יחסית חוץ מבעיות במערכת קירור בגלל מי ברז שרובם כבר תוקנו וגם אני השקעתי כבר 7000 ביישור קו אבל זה גם כולל תושבת מנוע עליונה קלאץ' ובולמים קדמיים אבל זה לא כי היה צריך זה בשביל החווית נסיעה הנעימה :)

בכל מקרה חפרתי אבל זה עודד אותי שראיתי שאני לא היחיד, עשית לי את היום

איתי398 20-10-10 22:21

אני אישית חושב שלשלם 4 אלף מעל המחירון זה יפה מאוד
ובמשך הזמן מה שאני יצטרך להשקיע אני כנראה ישקיע כמו שרובכם אומרים אבל להגיע ל40 אלף ₪ לHGT נשמע לי קצת מוגזם...
ליאור גם אתה קנית פונטו ב29 אלף שהיתה במצב טוב לפי מה שבן פירסם אז היא היתה במצב מעולה
וזה שאתה בחרת להחליף חצי אוטו מתוך פדנטיות כל הכבוד לך אבל אני אישית לא ירוץ להחליף כל דבר קטן והיית בשקט יכול להשקיע 2000-3000 ולנסוע ככה מצויין
29 זה מחיר יפה לאוטו במצב יפה...לגיטימי....ולהזכירך בן התחיל במחיר של 34 אלף ₪ ומכר את האוטו בפחות מחודש לאחר שפירסם בפחות מ5 אלף ממה שהוא התחיל...זה עובדות ***!
בחצי שנה-שנה האחרונה אני עוקב אחרי ה HGT מהצד ורואה מה הולך
ושוב תודה לכולם

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 18:25.