![]() |
צטט:
|
גיא רופ דנורא :)
|
:)
יש בחוץ אובך כבד, אם יהיה עכשיו גשם כל האוטו יהיה מלוכלך. מזל שהמכ"ם נקי (כרגע) מעננות ממטירה... |
מה אתה גנוב .וואלה אתה באמת דני רופ משעמם לך בחיים מסתכל לי על רדרים ושטויות בחייאת,
שתחרר קצת . |
וואלה-וואלה מארץ הוואלות.
תשמע, גיסנו: בזמנך הפנוי תעשה מה שבא לך, ואני אעשה מה שבא לי. אם מתחשק לי לפתוח את הראדר, מפות משקעים, צילומי לויין או משהו דומה - אז אעשה זאת. |
אני דורש פה זכויות יוצרין על הדנורא!!!!
|
צטט:
תעמוד על שלך ! אל תתן לו לדבר ככה!:eek: |
לפעמים שאני נכנס לפורום הזה אני מרגיש כאילו נכנסתי ללונה פארק... נשבע לכם. :-o
|
לכיתה ג' אתה מתכוון
נ-נח-נחמן-נחמן מאומן |
צטט:
אני בזמני הפנוי קורא תורה. אז מה? :D סתתתם, לא! דרך אגב, מי זה עבר מולי היום עם אבארט' צהובה בצומת העוגן? זה אתה שחרון, לא? |
גיאצ'ו מתחזק ARE WE?
אתה מצטרף אלי לשטיפה מחר או בשבת בבוקר? אני במושב לעניין המועדון@@@!!! החברים מתבקשים להתקבץ לתמונה מצומצמת של כל החבר'ה עם המכוניות ברקע (ראיתי תמונות כאלו של מועדון 242! פשוט פצצה) אבל אנחנו מקוריים כמובן ח ח ח |
יש איזה שיירה ?
|
צטט:
כניראה שזה אני! העוגן לכיוון צפון ואתה באת מהנתיב הנגדי? הייתי בדרך לחיפה להחליף צרייות! |
כמה עלו? ולמה בצפון?
|
צטט:
|
צטט:
לא ידעתי שיש איזה בעיה להחליף ציריות במרכז - שצריך להצפין בשביל זה... :rolleyes: |
אז זהו שיש בעיה לסדר פה את הציריות! היתה עדיפות לסוע מפה לשם! תאמין לי שאני יודע לברר פרטים! ויש שיקולים!
|
צטט:
למה דרך כביש 4? ולא כביש החוף? :o ובנץ, אחרי שנשטוף יירד שוב גשם שילכלך את הבובה . לא? :( מה שכן, אם בא לך לשחק פוקר תשמיע קול. :cool: |
יש קבוצה שיושבת היום בגן יאשיה, רוצה להצטרף? חוצמזה נשטוף אחרי הגשם, לפני המפגש, במפגש יהיה שמש אפילו החזאי (STIO) אמר
|
צטט:
חששתי מפקקים בכביש החוף אז נסעתי עד חדרה ובחדרה התחברתי לחוף! |
צטט:
מתי הם משחקים? שחקנים חובבנים ? או חריפים ? |
בטח שאני שם, חובבנים בוא נקח להם קצת כסף
|
אוף, איך אני משכנע את ארוסתי לבוא איתי, או בכלל לתת לי ללכת ? אנחנו לא ממש נוסעים בשבת, כאילו אני נוסע אבל היא לא. מה עושים אני כ"כ חרמן על המפגש הזה...
|
צטט:
|
לעשות פינה לפיאטים שלנו?
חברים אני בא.
אנחנו נעשה פינה לפיאטים של המועדון?. |
פינת המועדון
באחריות בנצ.
|
צטט:
אתה בטוח שאתה רוצה לשחק איתנו? :D |
בטח , אבל לא מתאים לנסוע לעמק חפר . אולי משהו יותר מרכזי ?
|
אני מזמין אליי הביתה , אבל על כסף לא על גוגואים..
נעשה משחק שופרא דשופרא |
אפשר להצטרף?
|
חברים אנחנו עושים שורה שלנו או לא?
אנחנו נעשה שורה לפיאטים שלנו ?. ילא נו צריך להתארגן המפגש מחר.
|
כפי שנאמר:
19 לחודש יום שבת, שעה 11:00, סינמה סיטי. נפגש בחניון הגדול שמאחרי תחנת הדלק. שעה 11:20 התגלגלות רגועה לכיוון נתניה. 11:50, הגעה לנתניה למפגש. 14:30 יציאה מהמפגש לכיוון אלכסנדר עם המנגל. (אם נראה שמתחיל לשעמם לפני, נצא מוקדם יותר) |
אז אני אמתין לכם בנתניה
אני אמתין לכם בנתניה כי אני מגיע מכיוון חדרה.
|
צטט:
|
בשבילך אני יסע במהירות סבירה 120 טוב לך?;)
סתם תבוא תצטרף אלינו בכיף. |
צביקוש? מה הנטישה של המפגש אספנות?
|
איזה נטישה? התכוונתי לבוא איתכם ב 11.. ולאחר מכן אסע לתצוגת הרכבים ברמת השרון ב 15:30 שכולם כולם מוזמנים להגיע
|
המהירות תהיה חוקית . ולא מהירה , עדיין מדובר בשיירה. רענן אני אפגוש אותך ב 11 בסינמה
|
אני נוסע מירושלים יש עוד מישהו ?
|
אני אפגוש אתכם שם
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 10:59. |