![]() |
שריטות
איך אפשר לנקות שריטות מהפנסים?
איך אפשר לנקות את הפנסים? יש איזשהו חומר שממיס קצת את הלכלוך שעל הפנס? ניסיתי משחת שיניים לא עזר ניסיתי פוליש עדין עזר קצת אבל עדיין יש כתמים מה עוד אפשר לנסות? יש איזה חומר חזק משהו כמו חומצה? |
כמו שגדעון חוזר וחוזר "חיפוש"! [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח
נראה לי אף אחד לא שומע או שפשוט רוצים להעלות את מספר ההודעות :rolleyes: יש בחור בשם אבנר, חיפוש קצר בפורומים ותמצא חוות דעת על עבודתו ואת מספר הטלפון שלו. אני הזמנתי אותו לפני כחודשיים הוא עבד על 2 פונטו ספייס, סובארו אימפרזה וסיטרואן קסרה. עבודה מצויינת בתשלום של 150 שקל לזוג הפנסים, הוא הסביר כיצד הוא עושה זאת אך מתוך כבוד אליו אינני אומר זאת, חוץ מזה אין לך את הכלי המתאים לביצוע הניקיון וחבל שתשרוט את הפנס. הוא יתן לך גם קבלה ואחריות לשנה, בחור מאוד נחמד. בהצלחה ערן |
אבנר מעולה!
|
אתם עושים מאבנר יותר ממה שהוא. הוא לא מעולה, הוא מקסימום בסדר.
|
שאבנר היה אצלי וטיפל בסובארו, בעל הסובארו אמר לי שעשה טיפול דומה במוסך אך התוצאות לא היו משהו בכלל, לעומת זאת היה מרוצה מהעבודה של אבנר.
על פנסי פיאט ספציפית ראיתי שהוא עושה עבודה מצויינת (כנראה בגלל סוג הפלסטיק). אך עדיין הוא לא קוסם לפעמים הפנס גם הצהיב מבפנים, כך שלא תמיד התוצאה 100%. הוא מטפל בשכבה החיצונית של הפנס ובזה הוא עושה עבודה טובה. אני אישית ממליץ |
תנסה גם אבקת כביסה :)
|
רענן במיוחד בשבילך קישור שמסביר בדיוק איך העדשה צריכה להיות.
http://faqlight.carpassion.info/projector-unit.htm |
מבטיח לקרוא בעיון מאוחר יותר, נראה מאוד מעניין ובעצם בדיוק המידע שחיפשתי בשואלי מה ההבדל בין עדשות של הלוגן לבין אלו של זנון.
תודה :) שאלות עוד יהיו אח"כ. |
צטט:
|
הי
צטט:
|
תרטיב מעט את הפנס ואת היד שלך, קח אבקת כביסה ותשפשף את הפנס.
אבקת כביסה יש לה תכונות של חומר שוחק (כמו פוליש לצורך העניין). |
אוקיי תודה אני אסה..
|
ושוב לעניין המנורות
יש לי פונטו MK1 שנת 97
http://cgi.ebay.co.uk/Fiat-Punto-Gra...1%7C240%3A1318 רציתי לדעת אם זה יתאים לי ? המחיר ניראה שווה מאוד... |
א', למה שלא תפרק את הנורות ברכב שלך ותסתכל מה המידה שלהן?
ב', הנורות בקישור אינן חוקיות מכיוון שהן בהספק של 100W. |
בפונטו דור ראשון הנורות הן H4.
אבל נורה שצורכת 100 וואט? אמממ, היא תמיס לך את המחברים. |
ניסיתי את האבקת כביסה סך הכול זה הבריק את הפנסים אבל זה לא הוריד את העכוריות של הפנס. עדיין אותודבר. לא עזר.
אני חושב שאני אנסה פוליש גס.. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 03:40. |