![]() |
שלום לכולם .
אני חי דוד גר במרכז ובקרוב איש קבע בחיל האוויר . לפני כשנתיים קניתי את הרכב הראשון שלי פיאט פונטו S75 שנת 95 נפח 1250 בעוד כארבע חודשיים אני מתכוון לשדרג או לפיאט גרנדה או לפיאט HGT . אני עדיין מתלבט על זה . אני ישמח להגיע למפגשים . רוב המפגשים לצערי קורים בזמן שאני בבסיס. |
תתחדש, ברוך הבא.
|
למי שלא מכיר אותי, אני ליאור, בן 22 מפ"ת.
אחרי שנה וחצי בלי רכב משלי סוף סוף הגיע הרגע והאוטו של אחותי, דייהטסו סיריון 2004, עבר לבעלותי. נכון, אני יודע שזה לא פיאט ואפילו לא אירופאי אבל אין מה לעשות נסתדר עם מה שיש ;). |
מזל טוב.
יאללה, תמכור ותביא פיאט :wink: |
ליאור, תתחדש, שמח לשמוע שיש לך גלגלים משלך.
עכשיו אין לך תירוץ לאי הגעתך לטיולים :D |
תתחדש ליאור!
ספר לנו קצת פרטים על הרכב: נפח מנוע, סוג גיר, כמות ק"מ ועוד... תמונות כבר יש לנו ;-) |
תודה רבה לכל המאחלים.
אז ככה אני אענה לכולם:). גל, כנראה שלא יהיה מעבר לפיאט כי עם כל הכבוד לפיאט הדייהטסו רכב מעולה ואין סיבה לקנות רכב אחר. רענן, אני מבטיח שמהיום אין יותר "אחותי לקחה לי את האוטו" או "אחותי לא מרשה לי כי זה רחוק וזה ייקח הרבה דלק". גיא, אתה בטח כבר מכיר טוב מאוד את הרכב אז למי שלא מכיר הרכב הוא דייהטסו סיריון שנת 2004, 1.3 ליטר, 102 כ"ס, תיבה אוטומטית 4 הילוכים, טיפטרוניק. הרכב יד1 ועבר עד כה 100,500 ק"מ. |
מכיר את הרכב, אבל ביקשתי שתציין לטובת כולם.
רק תרשה לי לציין כי עיצוב הרכב שלך הרבה הרבה יותר מוצלח מהעיצוב של הסיריון החדשות, שנראות כמו צעצוע על גלגלים (גם חיצונית ובעיקר פנימית). ואם אתה מגיע לאירועים גם אני בא (רק שלא רחוק מידי... ממועדון אלפא אפשר להתעלם.) ו... תתחדש! רכב מעולה. |
גיא, אמנם הסיריון החדשות מכוערות (ונראות כמו צפרדע) אבל דווקא מבפנים הן מפתיעות מבחינת הנוחות ואיכות ההרכבה. (וגם איכות הנסיעה) הרכב שלי עוד לא בן שנה (וכבר עבר קילומטרז' מטורף) ועדיין אין קרקושים והוא מרגיש נהדר. חבל לי רק שהם עברו למנועים בעלי 90 כ"ס. עוד 10 כ"ס לאוטו כזה יעשו אותו להרבה יותר נחמד (למרות הגיר האוטומאטי).
|
בקשר לאיכות ונוחות אני מסכים, אתה צודק. בצבא היו מתעללים ברכב הזה והוא היה ממשיך לנסוע...
זה 1300 סמ"ק/ 90 כ"ס/ 16 שס', נכון? |
הגיעה הזמן שגם אני אציג את עצמי
שמי אלכס ליברמן (כן כן בדיוק זה שיושב בממשלה) מתנייד על פיאט אונו IES 1372 CC שנת 94 (האוטו הראשון שלי :) ) שרכשתי לפני כשבועיים והידוע בבעיות הרבות. בן 18 , מחכה לתחילת לימודים בטכניון (כנראה הנדסה אזרחית) בינתיים עובד בטבעול. |
למה בעיות רבות?
וגיא, כן 16 שסתומים 1.3 ליטר. אותו המנוע כמו ביאריס. |
הסיפור הוא כזה:
הוא הלך לראות את האונו שהיתה ברשותי פעם ובסוף לא קנה אותה כי בטופס הבדיקה היה רשום שיש "סימנים של פליטת עשן כחול" מהאגזוז, ובסוף רכש אונו אחרת ללא טסט, עם 2 מנגנוני חלונות חשמל הרוסים, גומיות לצריות אם אני לא טועה גמורות, וכעת מתברר שיש גם רעידות/ גמגומים בהילוך סרק, אלטרנטור גמור, בולמי זעזועים גמורים לגמרי, דרוש החלפת טיימינג, חיישן למבדה דפוק, מיסב תיבת הילוכים גמור, דרוש טיפול 10K ועוד כל מיני רצועות יבשות.... הוא השקיע 1700 ש"ח במוסך מבלי לפתור את הבעיה של האלטרנטור, הקלאץ' וחיישן למבדה, שאלו שלושת הדברים שיעלו לו הון תועפות אם הוא יחליט לסדר אותם. אבל העיקר שאתה מרוצה בסוף :razz: |
נכון,
קניתי את אוטו מהלב ולא מהשכל. לא יודע למה אבל ישר ידעתי שאני הולך לקנות אותה. אגב כפי שרשמת, חלק מבעיות כבר סידרתי במוסך - נשאר הלמבדה והאלטרנטור |
שבוע טוב לכולם
אני ניר 22 מירושלים ועד לא מזמן הייתה בראבו 97 1.6 ידני ומלפני שבוע בערך :HGT 02 צהובה שאני ישמח להגיע איתה למפגש כלשהו שיתקיים. |
שבוע טוב.
אני די חדש כאן.השמח להכיר את חברי הפורום,להגיע למפגשים. אז שמי אור מגדרה בן 18.5 נוהג בפיאט פונטו 95,רכב ראשון שלי. |
1 צירוף קובץ(ים)
שלום לכולם אני חדש בפורום וגם חדש בעולם האטלקיות.
שמי איגור בן 22 מצפת משרת קבע בגבול לבנון(נהג בט"ש), ברשותי כחודש ימים PUNTO HGT 2001 שאני מתחיל להיתאהב בה. |
סער מהמרכז,
פיאט פונטו elx 90 , מודל 95 קבריולט, ידני 1600 סמ"ק |
שלום לכולם
שמי שגיא, בן 23 עוד חודש
בעלים חדש של פיאט פונטו S55 SX 1.1, שנת 97. |
פיאט
אני יאיר בן 22 ואני נוהג על פיאט אונו 93 1.4 קרבורטור 70S עם מזגן "ראסקור" זה האוטו הראשון שלי שקניתי ם שיחרור משרות חובה וכניסה לשרות קבע
|
שלום לכולם.
1 צירוף קובץ(ים)
שמי אבישי נראה לי שמבוגר יותר מכולם כאן כמעט (40). נוסע על לנציה HF טורבו ויש גם פיאט 600 אספנות.
|
אבישי
אבישי, אתה עדיין ילד כי אני בגיל 61.
פיאט 600 אין הרבה כאלו במצב נסיעה ובאיזה שנת ייצור מדובר?. אני מקווה שתגיע איתה למפגש הבא. בברכה - רפי לין :) |
פיאט 600
הפיאט מודל 1960. 5 ספרות במס' של הרכב. הרכב כרגע נמצא אצל הפחח, המנוע עבר שיפוץ לאחר שהרכב יחזור נרכיב את המנוע. אני לא מאמין שזה יקרה ליפני המפגש. הרכב מיוחד דלתות נפתחות הפוך ויש גג מעור שנפתח לכל אורך הגג. מקורי מפיאט לא נחתך בדיסק.
|
פיאט 600
אכן זה דגם שיותר נדיר למצוא אצלנו וועם הדלתות האלו למדתי גיניקולוגיה כשעבדתי, בזמנו, במוסך מורשה פיאט.
כמדומני שבשנת 1960 היה עדיין מתנע (סטרטר) בהפעלה ידנית על רצפת הרכב (כמו המשנק, צ'וק). מכוניתך דומה לזאת (כאן היא ישנה יותר) אך אצלך אין פנסי אתות על הכנפיים אלא מתחת לפנסים הראשיים: http://www.italiancar.net/images/Fiat_600_02_lg.jpg בברכה - רפי לין :) |
פיאט 600
כן זו המכונית ואכן ההתנעה בידית בין הכיסאות. אני בדילמה לבחירת הצבע הצבעי לוחץ שאבחר כבר. הרכב היה שני צבעים ואני לא אוהב את זה ולא יודע אם ללכת על משהוא מיוחד או סטנדרטי.
|
צבע הפיאט 600
במכונית כזאת קטנה 2 צבעים זה יוצא מגוחך ולכן, לדעתי, עדיף צבע בגוון אחד ואחיד.
בברכה - רפי לין :) |
אהלן וברוכים הנמצאים
אז, הצטרפתי למועדון בעלי הפיאט ו...גם למועדון ה"מבוגרים".
שמי אבי, קניתי לאחרונה, פיאט סקודו, חצי קומבי, 2005. ואני בן 38 עוד מעט... (שלום רפי לין, אתה מוכר לי מקארספורום). |
נעדכן קצת :)
קרוב לשנה שהאיביזה איננה ואת מקומה תפסה פביה 1.6 "ספורט" ידנית (הראשונה בארץ :cool:), כחולה כהה עם גג לבן, מודל 08 גם כן. כנראה שבקרוב תתפוס את מקומה - פביה 1.6 "ספורט" ידנית, צהובה, מודל 09 - עם שלל תוספות מקוריות הישר מצ'כיה ;). |
שלום לכולם..
אביחי מהקריות בעלים של ספייס 2006 ידנית צבע תכלת (אחרי החלפה לג'נטים אני ייצלם)
|
שלום אני עוז, בן 18 בעל אוטוביאנקי Y10 משנת 89. זהו הרכב הראשון שלי שקרוב לשנה אני עושה איתו חיים משוגעים.
הספקנו להגיע יחד לחרמון ולכינרת פעמיים (אני גר באיזור עמק חפר). הרכב מטופל באהבה רבה עד לפרטים הכי קטנים (במגבלות התקציב של תלמיד בי"ס). |
לא מוצא את המודעה שלי,אז
5 צירוף קובץ(ים)
גם אני איתמר,מהזקנים בחבורה,52.ואוהב לשפץ ולשדרג מכוניות ואופנועים ,וטיולים בארץ ובעולם.(עים הדשבו שלי טילתי 40000ק"מ ,חצי שנה ,בארופה וחזרתי לישראל).היום יש לי טמפרה סטישן קרבורטור,(אחלה רכב לטיולים)אני יד שניה,105000ק"מ,שכבה כמה שנים באיזה חניון תת קרקעי.אחרי שיפוץ ושידרוג שלי(ברמה תעופתית),ועים הרבה אהבה ובעזרת החברים בפורום ,ותודה רבה .ילהה מי בא לסיני?:cool:;)
|
לא סיני, אבל אני מקווה שלהרצליה אין לה בעיה להגיע ;)
|
הטמפרה נראית מדהים במיוחד תא המנוע הצביעה של חלקי המתחת במנוע זה ציפויי אבקה או צבע?
|
פיאט 127 903CC 1979
ועכשיו תורי
שמי שי בן 38 ובעלים גאה של פיאט 127 903CC שנת 1979 בשלושה חודשים האחרונים, בנוסף בבית יש גם C5 2002 מנוע 2000 כבר כמעט 8 שנים מתכנן להגיע למפגש אם לא יהיו תקלות לא צפויות |
שלום, שמי יותם בן 23 מנתניה, בעל פיאט פונטו ספייס 01 ELX ידנית, בצבע ירוק שרוף ;)
|
שלום אני חדש פה (=
שלום אני אלון וגם אני אוהב את הפיאט אונו שלי !
הפיאט שלי ילידת 93 דגם 45 חמודה לאלללה ואני רוצה לפנק אותה קצת וצריך את עזרתכם.., הפיאט שלי אף פעם לא השתמשה בתוספי דלק , אז חשבתי אולי צריך לתת לה להתנסות אולי זה ימנע בעיות בעתיד , כאמור הפיאט לא עושה שום בעיות מלבד צריכת דלק שלדעתי קצת גבוהה 1:13 בכביש בנעירוני... ואני רוצה לדעת אם אתם חושבים שזה יכול לעזור לה בזה או במשהו ואם יש חברה מומלצת לתוסף לדלק או משהו שיעזור להקטין את צריכת הדלק , (כן אני נוהג בצורה רגועה עם המלכה) ובשביל שתכירו הנה תמונה של הילדה (83,000 ק"מ) http://www.zix.co.il/images/1026877509.JPG http://www.zix.co.il/images/1177458439.JPG |
ברוך הבא!
תטפל בקרבורטור שלה ותראה איך צריכת הדלק שלה יורדת. |
תודה רבה !
מה בקשר לתוספי דלק , יעזור במשהו ? |
שלום לכולם. שמי איתי, בן 32 ואני נוהג על פיאט מולטיפלה טורבו דיזל 2005 כחולה. קניתי את האוטו לפני כתשעה חודשים לאחר חיפוש אינטנסיבי של מעל חצי שנה, שכן מדובר ברכב נדיר ככל שהשנתון יותר מתקדם (הדגם שלאחר מתיחת הפנים). הרכב חזק מאוד, יש לו התנהגות כביש מדהימה והוא מהנה מאוד לנהיגה. הייתי שמח להשתתף במפגשים של המועדון, רק אנא קבעו אותם פחות סמוך לכניסת השבת.
|
מפגש בימי שישי
במפגש האחרון בהרצליה, היה חבר המועדון שומר מסורת מקרית גת ששב לביתו בזמן, לפני כניסת השבת.
הימים הולכים ומתארכים כעת ונשמח לראותך בפמגש הבא. דרך אגב, אני מכנה את המולטיפלה "מולטיפלא" וברור לצה. בברכה - רפי לין :) |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:36. |