![]() |
רשום לך בקבלה על החלפת תושבת כלשהיא?
|
לא
|
אז לצערי יאיר צודק וסתם דחפו לך חלפים ישנים ששהו במוסך לקרטון.
מה שאתה מחזיק ביד בתמונות האחרונות הם מיסב לחץ שקשור לקלאץ' ותושבת גיר. אין מצב שפירקו גיר יחד עם כל מה שעשו על הרכב שלך.. או שכבר אי אפשר לדעת. |
1 צירוף קובץ(ים)
העלתי את התמונה של המיסב שלחץ שצילמת
|
2 צירוף קובץ(ים)
אוקיי יאיר קיבלתי. דרך אגב , שמתי לב שרשום על המיסב קלאץ' VALEO בצד השני . אם אני לא טועה VALEO זו חברה של קלאצ'ים לא ?
לגבי שני החלקים האחרים , רק שאני אהיה בטוח : בתמונה הימנית , העיגול הקטן עם החלודה באמצע - מה זה ? בתמונה השמאלית שני הגלגלות עם מחבר ממתכת שעליו רשום DAYCO - זו התושבת גיר ? |
1 צירוף קובץ(ים)
עוד תמונה של המיסב קלאץ' מהצד השני , עם כיתוב VALEO עליו.
תודה חברים , אני אשאל את המוסך לגבי כל זה כשאני אהיה אצלם השבוע. |
החלק העגול הקטן עם החלודה זה המותחן של הטימינג
והחלק הגדול הוא המותחן של רצועת האביזרים וכן VALEO זו חברה שמיצרת קלאצים ועוד כלמיני חלקי רכב |
אוקיי יאיר , אני אשאל את המוסך לגבי המיסב לחץ של הקלאץ' , נראה מה הם יגידו . תודה.
|
בטוח יומרו לך שזו טעות ולא היו אמורים להכניס את זה לארגז בקיצור סתם בילבולי מוח חבל על האוויר גש לתקן הבעיה שהם עשו לך עם המד מהירות
|
3 צירוף קובץ(ים)
יש לי שאלה אחרת לגבי לכלוך בפתח מעבה המים , נא ראה תמונות ותאמר לי האם זה תקין.
|
לא אמור להיות לכלוך בטח שמדובר עוד ברדיאטור עם מיכל חדש.
כנראה מילאו את הנוזל עם משפך ישן עם שמן או לכלוך. |
תודה על המידע,במקומך הייתי מברר לגבי תיקון המחברים האלה אם יעשו חידוש למחשב רכב הישן שלך אולי תוכל למכור אותו ברווח או אפילו למכור אותו ככה באיביי אנגליה אולי מישהו ייקח.
|
הייתי אתמול במוסך חברים . אחרי בדיקה עם לוח שעונים אחר ווידוא שהבעייה היא לא בלוח שעונים שלי החשמלאי גילה שהמחשב ששמו לי הוא משנת 2004 בניגוד למחשב המקורי שלי שהוא כמובן משנת 2001 אז ככה למרות שבאקסמינר שלהם אין תקלות כנראה שהחיישנים מעט שונים ולכן מד המהירות לא עובד כמו שצריך. בכל מקרה , הם מחפשים לי כרגע מחשב אחר מפירוק שיהיה זהה גם בשנה. אמרו לי להתאזר בסבלנות , נחכה ונראה.
|
צטט:
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:19. |