![]() |
אחלה תמונות צלמים !!!
חן |
צטט:
|
תמונות מעולות!
ארז האוטו נראה מליון דולר מבפנים,כל הכבוד!:wink: |
צטט:
|
חברים, אחלה צילומים, הרכבים נראים מעולה.
|
תמונות מהממות! חבל שלא נכנסתי לפורום זמן מה. הייתי מגיעה, חסר שם באמת פיאט 500 חדשה :D
|
יש פה הרבה נס ציוניים במועדון... :D
אני רוצה לארגן יום צילומי ערב/לילה. מי בפנים, מתי ואיך :) |
צטט:
|
צטט:
|
לטובת צ'יכית גודשת (כפול) ;)
|
יוסי הלוואי שתקבל את המחיר שאתה רוצה, אבל לפי השיחות לפחות שאני מקבל, מדובר בקמצנים מתים וחיים בסרט.
אוראל, מה זאת אומרת צילומי לילה לא הבנתי! זה יהיה תחת תאורה מסוימת? או בחשכה, תסביר לבחור קשה הבנה:] |
תמונות מהממות!!!
כמובן שבפנים לצילומי לילה. אבל מתאים לי לוקיישן יותר תעשייתי לצילומי לילה. יש כבר רעיון? |
צטט:
וכן מישהוא רצה לבוא לקחת אותה היום ב 45K אבל אני לא מוכר כי אין משהוא יותר טוב כרגע בשוק ולא עדיין לא צ'כית:D זה היה התכנון... חשבתי לקנות פיאט פונטו טורבו 95 לפרויקט ואז מצאתי קליאו 2003 ספורט ואז ירדתי מהכול עד שאני יביא לי את האחת 500 אבארט! ליאור: המחיר של האוטו תלוי רק באך אתה מוכר! |
צטט:
כל איזור תעשייה שהוא - ראשון/חולון/ר"ג. מה שתרצו, רק תגידו מתי :D יוסי, עזוב'תך שטויות. תשאר עם הצהובה :) |
צטט:
אם זה באמת הצעה אמיתית, אני במקומך קופץ על זה ולא סתם קופץ.. במחיר כזה פלוס כמה אלפים אפשר להביא רכב נחמד ביותר (ואני לא מדבר על איזה אוטומטית מתה). |
צטט:
|
צטט:
ובקשר לרכב, מה לגבי איביזה טורבו ? |
רועי אני לא מבין על מה אתה מתפלא, רכב כמו של יוסי, צבע כמו חדש וההנמכה לבד שווה 5000 ש''ח כמעט, אנג'ל אייז, מערכת, רכב שמור, אלה דברים ששוים המון כסף,חוץ מזה למי בכלל אכפת מהמחירון, זה סך הכל המלצה.
לקנות hgt במחיר זנות כל אחד יכול, אבל אם מישהו רוצה אחת שמורה עם המון תוספות שייפתח את הכיס עד הסוף. וזו הסיבה שאני לא יוריד חצי שקל ממה שאני מבקש! ויוסי לא חסר חלופות, כמו שאמרת בעצמך יש את הקליאוספורט, איביזה טורבו, gti6 אם תמצא בכלל, לא חסרים חלופות הרבה יותר טובות מהhgt |
צטט:
|
ליאור,
אני לא חושב שאפשר לומר על החלופות שהצגת כאן, "הרבה יותר טובות". כולם הרבה יותר יקרות בחישוב כולל. בתוצאות על המסלול, ה-HGT נותנת בראש לרוב האופציות שהצגת כאן. ולטעמי, היא היפה מכולם. |
חבר'ה, "קצת" סטינו מהנושא.
ואני אשאל שוב - מי מעוניין להגיע לסשן צילומי ערב/לילה? |
סטס נשאיר את הויכוח לפעם אחרת, אני בכיף יילך איתך ראש בראש ;)
אוראל יש לך תאריך פחות או יותר? אני בעניין |
מתי שתרצו - מבחינתי, עוד השבוע
|
שבת יום מצוין
|
אני בפנים!
|
נוווו, איפה שאר הנמוכים.
יאללה... |
צטט:
|
החלשים ביותר. נו... :D
|
יאלה שבת זה טוב,רק תגידו איפה
|
שבת, אחרי השעה 23:30 וגם אני בפנים. לפני זה אני בעבודה.
|
צטט:
בברכה ארז |
שבת נשמע בסדר גמור גם אני בפנים
|
נו, חבר'ה - מי מגיע...
|
אני שבת לא יכול...
אולי שבוע הבא? |
אני אשמח בסופ"ש הבא - למען האמת.
|
אז מה? שבוע הבא?
|
מוצ"ש הבא אני עובד מה שכן למה דווקא מוצ"ש חמשוש נראית לי אופצייה לא רעה בכלל.
|
גם שבוע הבא זה טוב.
אבל איזה יום מהחמשוש? |
חבר'ה, אני חוזר לעבוד החל ממחר (יורופקאר. אם מישהו צריך רכב שכור, תגידו) וזמן רב כבר לא יהיה לי.
תחליטו על שבת, אסגור מול הבוס על חופש ואבוא. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 14:46. |