מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פונטו - טכני (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=24)
-   -   נזילת מים (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=9486)

r.a20 04-06-10 14:11

המחיר של הפראפלו בפחית של ליטר זה בערך 45-50 שקלים אבל מוהלים את זה 50/50 עם מים. אין לי מושג כמה פחיות אתה צריך בשביל הרדיאטור שלך.

נ.ב,
מדובר על הנוזל הכחול, אני לא יודע עם איזה אתה צריך להשתמש עם מנוע דיזל, יתקנו אותי פה החבר'ה אם אני טועה.

i12z 07-06-10 22:20

אני כבר מיואש, המוסכניק ה"פרטי" וה"טוב" שחבר שלי המליץ לי והביא לי אותו כבר מייאש אותי כל יום הוא בא לי עם תירוץ אחר לאוטו וקורע אותי במחירים, עכשיו הוא אמר שנשבר איזה פלח ברזל ואין את החלק בארץ לפי טענתו, ולהלחים את החלק הוא אמר שוצים 350-400 שקל רק על ההלחמה, מה עושים נשבר כבר?
אני בינתייים קרוב לשבועיים בלי רכב וקשה לי.

i12z 08-06-10 21:36

מה אני צריך לעשות כדי שיתייחסו להודעות שלי ? לקנות HGT???
אני חושב שצריך לפתוח עוד אתר רק ל HGT וזהו!

r.a20 08-06-10 22:45

תשמע
לפי דעתי ואם אני לא טועה אמרו לך את זה (אבל אני לא בטוח), היית צריך להעלות את האוטו על גרר למוסך פיאט הקרוב שיש בו את החלקים (כי אמרת בב"ש אין) ואם יש לך ביטוח גרירה אז בכלל אין לך בעיה, להגיע עם הגרר למוסך שיראו מה הבעיה, ייתנו הצעת מחיר ושיתחילו לעבוד והיית חוזר יום גג יומיים אחרי זה לאסוף את האוטו, בסופו של דבר זה היה יוצא לך מחיר דומה אם לא פחות אפילו!.

אגב, כבר שילמת ל"מוסכניק" שלך הזה?

i12z 08-06-10 22:50

שילמתי בינתיים 700 והוא רוצה עוד 800 בינתיים ואני לא נותן לו.

ומוסך מורשה באיזור אין , מה עד איזור המרכז, בעייתי...

Lexxxa 09-06-10 00:50

הנה מוסך מורשה בקרית גת.

והנה מוסך מורשה באשדוד.

r.a20 09-06-10 02:06

אתה תזרוק ככה הרבה יותר כסף כי כבר שילמת ל"מוסכניק" שלך סכום נכבד, וממוסך מורשה לא תצא בפחות מ1000-1500 בערך.
היתרון בזה שהם מכירים את הרכב ויעשו את העבודה על הצד הטוב ביותר. אני בכל אופן תיקונים גדולים מעדיף לעשות במוסכי פיאט.

Lexxxa נתן לך 2 מוסכים, תבדוק, אולי תשמע חו"ד אם יש חברים בפורום שמטפלים אצלם ותיכנס לאיזה מוסך שהכי נוח לך.
כי לפי מה שאתה אומר, מוסך שמשון רחוק לך.

ארילו 09-06-10 10:06

איזה פלאח מדובר? ואיך הוא שבר אותו?

i12z 09-06-10 19:26

הבעייה שאני לא יודע באיזה פלאח מדובר , והוא פירק כמה חלקים שאני לא יודע מהם ופתאום הוא אומר לי נשבר לי החלק , והאשים שהכל ברכב אכול כבר, בקיצור עושה עליי קומבינות בכייף...

aflalo 09-06-10 20:53

:cool:תשמע זה נראה ככה לחלוטין- או כפי שאומר השמן עם הזקן " קווומבינה !!!"

בכל אופן כמה דברים - פראפלו עולה 70 ש"ח לפחית של נוזל ואכן מוהלים אותו ב 50% מים, ברדיאטור של XTZ נכנס 2 פחיות בדוק סה"כ 140 ש"ח ושיהיה לך רדיאטור שמח!!:p.

דבר נוסף - אף פעם אל תסמוך על כל מען דבעי שמוכן לטפל לך ברכב במיוחד שזה דיזל והמנוע נראה כמו קופסאת סרדינים בצפיפות אוכלוסין- מוסך מורשה יעשה את העבודה .

לגבי המוסכים שנתן לך חברינו:

המוסך בקרית גת הוא מוסך שלא מדובר כל כך בעיר אבל שווה לנסות בכל אופן, יש עוד מוסך שמתמחה בפיאט בקרית גת אבל לא מורשה:
057-6467463 - אלי
08-6603181 - משרד

(אגב הוא השותף לשעבר של בעל המוסך המורשה בקרית גת שנתנו לך כבר - אוטו גת משמע שהוא מבין פיאט)

בנוגע לטיפול- אני מציע שתבקש מהבחור להראות לך את כל החלקים שהוא מחליף ועל מה הוא מדבר וזה סטנדרט שהרגילו אותי במוסך שלי - מוסך שמשון.
אני לא מצליח לחשוב על איזשהו פלח שמחזיק משהו בכלל באיזור משאבת מים אז תבדוק.

בכל מקרה תבדוק את הדברים ומחכים לבשורות טובות

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 23:36.