![]() |
גם אוטו ב40 אלף אני לא עושה מקיף
|
אבל מה יקרה אם יגנבו ? בטעות נכנס בעמוד ?
קרו דברים מעולם.. האומנם מחיר המקיף באמת לא מצדיק את ה4+ אלף שקל לשנה אבל לך תדע.. |
תחשוב נגיד ותעשה מקיף תוך שנתיים אתה תשל יותר מחצי משוביו של הרכב ...
ובמקרה הגרוע אם באמת תעשה תאונה קטנה אני דיי בטוח שהתיקון שלה יהיה יותר זול מי מחיר הביטוח ואל תשכח תהיה לך גם השתתפות עצמית ועוד דבר לאחר התקרית הביטוח שלך יעלה עוד יותר ואוליי יגיע אף ל10k כבר יצא לי לשמוע על מקרים שאנשים שהיה להם ביטוח מקיף ועשו תאונה ובחרו פשוט לשלם בעצמם את הנזק ולא להודיע לחברת הביטוח כי בתמונה הכללית זה פשוט לא השתלם. לדעתי כל עוד האוטו שווה פחות מי50K אפשר להסתדר גם בלי המקיף. |
מנש היקר
אל תשכח שביטוח מקיף אינו רק גניבה ותאונה הפוליסה שלי כוללת - * גרירה (עקב כל בעיה כל שהיא) * רכב חילופי במידה והרכב במוסך למעלה מיום * חלונות * רדיו דיסק ומערכת עד 3K ועוד (שאם אתה רוצה אני אפרט לך מהפוליסה) ואם במידה וחס וחלילה קורה משהו מהדברים הנ"ל אז כבר הביטוח שווה את זה. אנחנו סוטים מהנושא במידה ותרצו להמשיך לדסקס על ביטוח אפשר לפתוח שרשור בנושא. לפותח השרשור: הHGT רכב מאוד אמין (במידה ומטפלים ע"פ ספר הרכב, בזמן ובמוסכים מורשים או בתלתן) חסרונות או מחלות שמופיעות ברכב לוו דווקא בשלי , ראיתי את הדברים ברכבים נוספים * בעיות עם לוח מתגים מרכזי האחראי על ח"ח, מצב סיטי בהגה, אורות ערפל אחוריים וקדמיים והסרת אדים מהחלונות. * בעיות עם הגה חשמלי (שחיקה עם הזמן אשר צורכת החלפה \ שיפוץ של המנוע החשמלי) * בעיות עם המזגן לרוב דליפות גז ולרוב מהמעבה עקב קירבה של הרדיאטור מזגן אל השלדה הקדמית. * צורך בנקיון מצערת לעיתים קרובות * שריפת צבע בצבעים מטאלים - כסוף,כחול,ירוק,זהב,תכלת,צהוב וכו' היתרונות * חלקים מאוד זולים (יחסית לכל רכב ספורטיבי אחר) * אוטו מאוד זריז וחזק * נראה מצוין ממליץ בחום על הרכב, ובמידה ואתה צריך איזו שהיא עזרה בבדיקה או כל דבר אחר אני אשמח לעזור תשלח לי הודעה פרטית |
אורי אם אתה מתכוון להיכנס בעמודים אז עדיף שתקנה אוטו ב5000 שקל
אבל אם לדבר ברצינות גם בבטוח החובה יש סעיפים לדברים כאלה בתאונות תלוי אצל מי אתה מבטח בכל מקרה לפני שאתה עושה ביטוח תבדוק עם כמה חברות וכמה פוליסות ותעשה מה שאתה מבין אני ודניאל באותו ראש כל אחד שיעשה מה שהוא חושב אני חושב שזאת שטות לעשות מקיף על מכוניות כאלה אבל It's your money dude |
תודה על הארות בקשר לביטוח אני יחשוב על כך .
אבא שלי העלה שאלה שדי מעניינת גם אותי הוא טוען שמכיוון שאין הרבה מכוניות כאלו HGT החלקים יהיו יקרים ואמור להיות מחסור כנגד אמרתי לו שבטח הפונטו HGT חולק הרבה מהחלקים שלו עם הפיאט פונטו ספייס הרגילה [ חוץ ממנוע ,מנהסתם] אשמח לתשובה בסוגיה הזאת של החלקים. תודה עריכה: אבא שלי ביקש לשאול אתכם האם הHGT הוא מנוע הזרקה או קרבורטור [ לא הבנתי את השאלה שלו אבל משהו בסגנון ] תודה. |
שמע גיסנו בוא אני יתן לך רעיון:
אני לפני שקונה אוטו מתקשר לחברות ביטוח שואל אותן כמה יעלה לי לבטח אם האוטו על שמי התקשרתי לAIG מטלפון חסוי אמרתי להם אני רוצה לבטח את האוטו שלי קבריו 95 אמרו לי בכיף והתחילו לשאול אותי כל מיני שאלות מחידון התנ"ך גיל זמן על הכביש תאונות וכו... אחרי שאמרתי להם את כל הפרטים אמרו לי חביבי וחלק פה יפלו מהכיסא אמרו לי 8865 שקל ובלי מקיף רק חובה וצד ג' אמרתי להם מה אתם לא מתביישים ההורים שלי מבוטחים אצלכם כבר 800 שנה מזה המחיר הזה שאלו אותי מי ההורים שלך נתתי שם של ההורים של חבר שלי שאני יודע שהם מבוטחים שם המון שנים בדקו ראו אמרו לי יאללה נעשה לך טובה נוריד לך 400 שקל אמרתי טוב תודה אני יחזור אליכם אמרתי ככה בוא נדפוק אותם אמרתי לאבא שלי בוא תתקשר אליהם תבקש אתה ביטוח על האוטו שאתה תרשום את האוטו על שמך הרי אתה כבר מעל ל40 שנה נוהג ומבוטח אצלם מעל ל20 שנה תתקשר ונשמע מה הם אומרים הוא יתקשר אמר להם שהוא מבוטח אצלם והוא מבקש ביטוח נוסף על האוטו התחילו גם לשאול אותו שאלות למה אתה צריך עוד ביטוח מה עם האוטו האחר שלך חירטט להם אמר להם עם האוטו הגדול אני מרביץ נסיעות חבל'ז פה אני קונה אותו לנסיעות קצרות חסכוני בדלק ולימי הקיץ החמימים שיהיה קבריו "אני רוצה להרגיש כמו נער מחדש" חירטט אותם אמרו לו ביטוח חובה וצד ג' 2760 שקל אמר להם תעשו לי הנחה הורידו לו ל2600 אתה קולט? עכשיו אני מתקזז איתו בסוף שנה ונותן לו 2600 שקל על הביטוח שהוא משלם הוראת קבע כל חודש ואז נחליף בעלות שאני יהיה בגיל 24 עכשיו אתה מבין? סתם סוחטים כסף חברות הביטוח מי ישלם להם כאלה סכומים. סתם לעוד דוגמא אבא שלי נוסע על MPV של מאזדה שנת 94 3000 סמ"ק אחד SUV הכי טובים של מאזדה ובין הטובות שנוצרו אי פעם האוטו הזה סוחב חצי טון בלי בעיה בכלל הגה שאתה מסובב אותו עם הלשון הוא קנה את האוטו בשנת 97 ממישהו ב72 אלף שקל כיד ראשונה גם שהוא קנה את הרכב הזה הוא לא עשה עליו ביטוח מקיף רק חובה וצד ג' היום האוטו שווה 40 אלף אולי אפילו פחות 13 שנה האוטו לא רואה מוסך רק טסט ודלק הם ההוצאות עליו 13 שנה פעם אחת למוסך הוא לא נכנס צריך לחקור את התופעת טבע הזאת אמרתי לו אבא מה אכפת לך קח אותו תפנק אותו באיזה טיפול הוא אומר לי "עזוב הוא מבסוט ככה" זאת הצעתי לך תקבל טוב לא תקבל גם טוב אחרי הכל It's your money dude |
במקרה שלי הכסף שייך לאמא שלי..אני בישבילה רק הממליץ.. היא הקובעת בסופו של דבר..
בכל מקרה אשמח אם תעזרו לי בקשר לשאלתי בנושא מנוע הרכב - הזרקה או קרבורטור - |
צטט:
|
מנש ובדיוק ככה חברות הביטוח יתנערו ממך בקלי קלות במידה וחס וחלילה תהיה לך תאונה.
בדיוק אותו דבר קרה לשחף מהפורום, אין כסף מהביטוח המקיף וגם לאחר התייעצות עם עורכי דין לא יהיה גם כסף. הם יאמרו שהם לא ידעו שאתה מבוטח, ובמידה והיית מבוטח המחיר לא היה כפי שהוא, וזהו יש להם קייס. עכשיו בטח תגיד, אני יגיד שאבא שלי נהג. אך מה עם זה יהיה תאונה שהמשטרה תגיע למקום? או שנהג הרכב השני יגיד לחברת הביטוח שלו שהתאונה הייתה עם בחור צעיר? קיצר, זה מאוד מסובך וחבל ליפול בזה. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 07:42. |