![]() |
צטט:
הם ניסו לשכנע אותי שעושים את זה בכל טיפול טיימינג פעם שעברה שנפגשנו חשבתי שזה מאוד הזויי :rolleyes: |
זו לא חוכמה להגיד שאם היית מטפל ואם היית בודק ואם היית מחליף בזמן זה לא היה קורה. אנשים ! יש לנו גם חיים מחוץ לאוטו וחוץ מללטף אוטו כל היום , לנשק אותו ולהקשיב לרעשים , יש לי עוד הרבה מה לעשות. בקיצור פונטו זה אוטו למכונאי רכב כי רק הם באמת מבינים ויודעים איפה לחפש ומה לחפש ומי שלא מבין במכניקה אחד גורלו : פגישות קבועות עם המוסך , ולא בשביל הכיף...
|
כבר שמעתי מהרבה נהגים
שהאוטו שלהם (מיצרנים שונים)רגיש לחום,למי ברז,ונוזלי קרור לא מקורים.אבל קראתי כאן שבפיאט מומלץ להחליף כול טיפול טרמוסטט ומשאבת מיים,נו מזה .נישמע לכם הגיוני.(את הטמפרה שלי שיפצתי וגם עשיתי ראש מנוע ,והכול הכול,ישור קו שעלה לי בחלקים יותר מהאוטו.עכשיו אני רוצה שקט לפחות ל100000ק"מ.אים היא תיבגוד בי,הדרך למיגרש גריטה קצרה.)
|
אני לא מבין על מה כל הבלגן???
לאוטו צריך זמן!! ולמי שאין אז יש בעיות. במיוחד לרכב שעבר עשור! אין דבר כזה, ברגע שמטפלים באוטו באופן שוטף יקטנו התקלות וזה בדוק. פשוט אנשים חושבים שאם האוטו שווה 10 או 20 אלף אז לטפל בו זה בגדר המלצה ואז הם אוכלים אותה! לסיכום רכבים ישנים צריכים יותר תשומת לב וגם אם אתה לא מוסכניק! |
אני מסכים חלקית, אבל במבחן התוצאה, שני חברים שלי שבבעלותם רכבים יפניים מאותם שנתונים כמו הרכב שלי, לא רואים מוסך למעט טיפולים.
כל פעם שאני מחליף חיישן למבדה\תושבת\צמת חוטים\מפסק ניתוק כרית אויר\זרוע וישר\גיזרת בלם אחורי\מעבה מזגן או שטות אחרת שמחליטה להתפרק או להדליק נורת אזהרה הם צוחקים עליי שהם מעדיפים לקנות LCD או מערכת טובה לאוטו בכסף שאני זורק כל חודש. פיאט אמור להיות רכב בעל אמינות סבירה, זול לתחזוקה ולתיקון. זה מה שעושה אותו מוצלח מאוד באירופה. משום מה בארץ החליטו לשווק את החלפים שלו במחיר מופקע, לקחת שעתון מוסך כמו של מרצדס, וכל זאת אם אתה מצליח למצוא מוסך הגון ומקצועי. |
גם אני עכשיו קיבלתי מאחי פונטו 95 מפורקת..
האוטו שווה משהו כמו 6200 והוא סבל מהזנחה של משהו כמו 6-7 שנים.. טיפולים לאוטו יעלו לי משהו כמו 3200 אבל מה לעשות.. זה הדבר הכי משתלם שיש לי לעשות.. אם אני ימכור אני יכול למכור גג ב3.. ובעוד 3 אלף להביא משהו ב6.. שזה בעצם..פיאט פונטו אחרות? פונטו אותו משתלם לרוב הישראלים , הוא חסכוני והטיפולים[אם מטפלים נכון ובזמן,זולים] האותו נראה סבבה ואם אחרי התיקון הוא יתנהג גם כמו שצריך.. אני לא צריך יותר מהסקסית הגוססת שלי. |
הפיאט האמינה האחרונה שיוצרה שגם אם הוזנחה נסעה ללא תקלות היתה פיאט 127 ופנדה דור ראשון
|
צטט:
נראה לי אתה בוחר להקשיב לאנשים חסרי ידע, או שומע את מה שאתה רוצה לשמוע משאבת מים מומלץ לבדוק כל טיפול טיימינג, לגבי טרמוסטט אני לא יודע אבל לא נגעתי בו מאז שיש לי את הרכב. |
צטט:
אתם אמיתיים? אין מצב שרכב יתוכנן ככה. ייתכן מאוד ויש הנחיה להחליף את אטם מכסה השסתומים אחת ל-60K וזה גם אך ורק בדגמי ה-8V בהם האטם הזה הוא קצת דרעק. בדגמי ה-16V האטם (סתם, setem, כמדומני) בנוי אחרת ואין צורך לגעת בו. |
נישבע לך שקראתי את זה כאן
אבל אתה צודק ,יש הרבה חפרים ולא מיקצועים,שכותבים שטויות,צריך לדעת למי להיתיחס וממי לא להיתרגש.
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 11:37. |