![]() |
מנש, הפונטו קבריו היא לא רכב ספורט, או משהו בסגנון.
היא פונה לאותו קהל שאליו פונה ה206CC, או המיקרה C+C למשל. מכונית עירונית קטנה ונחמדה, גג נפתח, שנחמד להתרוצץ איתה. זו הסיבה ללמה אין לה המון כוח, ולמה מנוע ה 60 כ"ס שכן נמצא בה בהחלט מספיק כדי להשיג את המטרה. ולגבי השאלה של "לחרוש" את הארץ. שוב, כל רכב תקין ינסע לכל מקום. לא משנה מאיזה תוצר הוא. רק אל תשכח שרכב אספנות מצריך רשיון, ביטוח, וטיפול מיוחד. למשל, אישור בלמים למבחן רישוי וכד'. |
יאללה גנבו לי תאוטו שרציתי אני לא מאמין היה אחד מפתח תקוה ששם מודעה
גנבו לי אותו מתחת לידים איפה אני ימצא עוד אחד כזה:confused: |
אם מישהו מכיר מישהו שרוצה למכור אבל 1300 לא 1600 אמרו לי שיש בעיות עם ה1600
שיגיד לי חטפו לי תאוטו מתחת לידים :eek: |
מנשה - you snooze you lose
|
מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה?
עד שיהיה עוד פעם ביד2 אוטו כזה יעבור יובלות ואני יכול לחכות גג חודש אני צריך תאוטו דחוף מה עושים? |
אם אתה לחוץ, תוותר.
אוטו בכלל, וכזה בפרט, לא קונים בלחץ. |
מזאת אומרת לא קונים בלחץ
|
כוונתו היא שאם אתה הולך לקנות רכב בלחץ
א. לא תיהיה מרוכז ויכול להיות שתמעיט בערכן של בעיות רציניות או שלא תשים לב אליהן. ב. המחיר יהיה גבוה יותר (המוכר יראה שאתה לחוץ ולא יוריד במחיר). ג. תסתפק ברכב שתוך חודש ירד לך ממנו מכל מיני סיבות. ד. תתקע אם רכב גרוע עם בעיות. בגדול מאותה סיבה שכשאתה יוצא לדייט אם בחורה, אם אתה רגוע אתה בשליטה ויודע בדיוק מה לעשות ואם אתה לחוץ אתה סתם נראה טאמבל. והרשימה עוד ארוכה מאוד... |
צטט:
לא ממהרים בקניית רכב. בודקים, בודקים, ושוב בודקים. במיוחד שאתה מחפש רכב כפו פונטו קבריו, שרובו הכמעט מוחלט של האגזמפלרים הוא במצב על הפנים. אם תהיה לחוץ בזמן, תעשה עסקה גרועה, ותצטער על זה לאחר מכן כאשר יישור הקו יהיה גדול יותר ויקר יותר. שוב, בפונטו קבריו יש הרבה דברים שצריך לשים אליהם לב. אני דיי קטונתי בנושא, אבל אני מאמין שכל מה שקשור לגג צריך לקבל תשומת לב רבה מאוד. |
נראה לי בחודשים הבאים אני לא יהיה לחוץ בכלל
למה לא נראה לי שאני ימצא אחד כזה בכל מקרה אני קונה אותו כדי להשאיר אותו לפחות בין 3-4 שנים |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 04:14. |