![]() |
אוקיי באמת תודה על ההארה וההסבר המפורט
עכשיו אם על הירוקה הצעת ב15 אלף והוא הסכים אני עכשיו הולך לקנות ובכיף משקיע עוד עשירייה ויותר עם חיוך על הפנים רוב וכל הבעיות חשמל זה שטויות ואם אפשר לשאול בכלליות כמה אתה חושב שצריך מבחינה כספית להשקיע בירוקה ואת האדומה כמה הוא ביקש עליה וכמה הוא גמיש
|
אני לא יודע מה מצב השלדה. תחשוב שגם הסוחר צריך לגזור קופון, ואם הוא מוכן להתגמשות שכזאת, אז מעניין באיזה מחיר הוא קנה אותה. אני אישית לא היתי מתקרב לרכב הזה.
|
אוקיי תודה על ההסבר באמת
ונראה לי שאני יפגש עם הבחור עם האדומה עם הבעיות הפיכות והוא יתגמש בהתאם נראה לי שנזרום
אבל לפני זה מקווה למצוא אחד שמוכר ירוקה במצב סביר באמת חלום |
עוד מישהו הפך לבר מזל אני מקווה
הפונטו הירוקה זו שאמרתם שהיא במצב קשה ולא להתקרב אליה נמכרה
|
מה עם הירוקה השניה?
הירוקה שאנחנו דיברנו עליה היא זו שעם תמונהה אחת של האחורה ושל מגרש |
איזה עוד ירוקה?
אני ראיתי רק את זאת מהמגרש יש לך קישור אולי?
|
תחפש בלי תמונה
|
אני יודע על שתיים בלי תמונה
אחת שיש לך קילומטרז 56000 ועוד אחת שמוכר ב21 אלף שרשום בלי תוספות שהורסות את המנוע על זה אתה מדבר?
ודרך אגב האדומה זאת המישל רשם עליה את הפירוט איך היא לדעתך לפי מה שהוא רשם הבעיות חמורות או שאפשר לסדר אותן |
לא מצאתי את הפירוט שמישל רשם על האדומה, הירוקה המחיר בהחלט מחשיד, תתקשר תנסה להוציא קצת מיידע מעניין ולמה המחיר נמוך כ"כ.
|
הנה הפירוט של מישל מה דעתך?
HGT - אדומה מראשון :
הגיעה בחור צעיר עם אביו להיפגש עימי בשיכון המזרח שבראשון. איך שהרכב הגיע מאוד התאכזבתי, לא מדובר בצבע אדום כמו שזה נראה בתמונות, אלא יותר צבע אדום דהוי הנוטה לוורוד. מצב חיצוני: פנס אחורי שבור ספוילר לא מקורי שחובר בצורה חאפרית ונצבע בצורה גרועה מאוד. פנסים קידמיים דהויים מאוד. פרט לכך המצב סביר לחלוטין, אין שריטות, אין קילופים. מצב פנימי: ריפודים מלאים בכתמים בשלל צבעים, אפשר לראות שבקלות כל הסיפור הולך להיפרם. מלא חוטים שיוצאים מהמושבים. דש בורד יחסית במצב סביר. מצב מכני: המנוע עובד עגול וחלק הרעש של הפילטר והאגזוז בהחלט מעלים חיוך מיכל למילוי מים שבור, ישנה נזילה. במיכל ישנם מים ירוקים ולא פראפלו. בפתיחת המכסה היה ריח מאוד חזק של אבנית כל המנוע נראה מזיע מאוד, הכל מלא שמן הבחור מחזיק ברכב תקופה מאוד קצרה ויש קבלות להחלפת קלאטץ וטיימינג לא במורשה. ישנה בדיקה לפני קניה לפני 3 חודשים שבא השלדה נראת נקייה. החברה מאוד הגיוניים, דיברתי אל האב והוא הסכים ללכת למוסך פיאט ועל כל תקלה לרדת במחיר. לבסוף ויתרתי כי אני בטוח שאני אמצא משהו טוב יותר ובצבע צהוב (גדעון תשמע, בקרוב מלחמה, תמכור את הפיאט לי !!). |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 23:22. |