![]() |
מוסך יחדיו רעננה
יש גולש (רופא במקצועו) ב Ynet עם פיאט מולטיפלה המטפל אצל "יחדיו" ברעננה ומרוצה מהם.
אם תפנה אליהם אז נא מסור ממני ד"ש לאיציק (אחד השותפים) ולמכונאי מוטי אלבז. בברכה - רפי לין :) |
מוסך יחדיו רעננה
.תודה
ניר |
יחדיו רעננה
סתם כדי לסגור את הסוגיה, הייתי היום במוסך יחדיו רעננה...
אז מבחינת אדיבות - הם היו בסדר גמור. מבחינת מחיר - סבירים ביותר, לא "השחילו" שום דבר. אבל איכשהו, הביש מזל קפץ לבקר... בצאתי מהמוסך, הבחנתי שבנסיעה בקו ישר ההגה נוטה שמאלה. לרגע נורא התבאסתי. לרגע אפילו ניסיתי להגיד לעצמי "זה ממש רק קצת הצידה" אבל זה היה מספיק כדי לעצבן אותי. גיהצתי קצת הלוך חזור באזור שם רק כדי לוודא שוב ושוב שאני לא מדמיין, אבל איך שלא ניסיתי להסתכל על זה, ההגה היה משמעותית הצידה. ותאמינו לי, בקו ישר אני יושב כמו פלס על 3 ל-9, ומי שזוכר איך ההגה של הפונטו 1.2L 8v נראה, הידיים יושבות בדיוק בצדדים של החיבורים ממרכז ההגה - ואי אפשר לפספס אם הוא לא ישר. אין סיכוי בעולם שההגה היה ככה קודם. פשוט אין. אז חזרתי למוסך, ולמרות שטענו שלא נגעו בשום דבר שקשור להגה, הסכימו "לישר" אותו. שוב - אדיבות כבר אמרתי. העלו את האוטו על הרמפה, פרקו, כיוונו, הורידו, יצאו לסיבוב בדיקה, חזרו ו... שוב העלו, שוב פרקו כיוונו הורידו יצאו חזרו ו... שוב... נתנו למישהו אחר שם לעשות את הסיבוב, חזרו, ושכחו להגיד לי... למרות שהסתובבתי שם כמו אריה בכלוב הלוך חזור... :-) בשלב מסויים נזכרו שזה בעצם אני שמחכה, נתנו את המפתח ויצאתי לדרך... ושוב חזרתי - עכשיו, כמובן, ההגה נטה לצד ימין... הבחור כבר חשב שאני משוגע, שם אותי במושב הנוסע ויצא לדרך בעצמו. נסע קצת והודה שההגה נוטה ימינה, אבל "ממש טיפה"... חזר, העלו שוב פרקו כיוונו הורידו יצאו חזרו ו... ושוב... בקיצור, אחרי 5 פעמים, ובערך שעתיים, ההגה חזר למקומו הטבעי. הוא שאמרתי במקור - הם נורא נחמדים, ולא עובדים עלי במחירים, אבל איכשהו, תמיד יש איזה משהו כזה שמשאיר טעם רע. להגנתם יאמר שהם עדיין טוענים שהם לא נגעו בהגה, ולמרות זאת לא חייבו אותי בתוספת תשלום. סך הכל, היה יכול להגמר הרבה יותר גרוע... ניר |
מה לגבי מוסך חלמיש בעפולה?
מה לגבי מוסך חלמיש בעפולה?
|
עדיף סדנאות
לגבי האנשים אם הרכבי טורבו עדיף לטפל ולתקן בסדנאות
|
מישהו מכיר את מוסך מורשה פיאט "הילוך שישי" באזור?
למישהו יצא לעבוד איתם בעבר? איך הם מבחינה מקצועית? אמינות? מחירים? אשמח לקבל פידבק עליהם, כי לא מזמן שמתי לב לקיום המוסך הזה, והוא ממוקם בדיוק 4 דקות נסיעה מהבית שלי כך שבמידה והם טובים יכול להיות לי מאוד נוח לטפל אצלם... |
מישהו...?
אף אחד לא מכיר? |
צטט:
|
שלום לכולם ושבוע טוב.
לכל מי שרוצא עצה בקשר לפיאט יכול לא להיתביש ולפנות אלי בפרטי, או בטלפון 0543086669. המטרה היא עזרה בילבד ולא לעסקי הפרטי. |
הייתי היום אצל מוסך שמשון (הייתי שם בעבר, אבל הפעם זה באמת היה בשביל עזרה טכנית), בעקבות תקלה שקרתה לאונו שלי (אטם שנשרף).
הם החליפו את האטם שנשרף תוך דקות, ואז כששאלתי את החיים על הבדיקה החדשה לזיהום אוויר, הוא הציע שהוא יבדוק את המצב באוטו. הוא חיבר את האוטו לסורק של פיאט מצד אחד, ולמכשיר 4 גזים מצד שני - ואז הוא עשה את הבלתי ייאמן! הוא כייל מחדש את החיישן מצב מצערת! בעדינות, ברכות ובדיוק רב. עדיין ישנה בעיה קלה של זיהום אוויר, אבל קודם אני צריך למלא את חלקי ולעשות עוד משהו קטן לאוטו, ואז יהיה החלק שלהם - ובעזרת השם (והידיים והראש המדהימים שלהם) האונו שלי תמשיך לעבור בטסט ראשון. אה, ועל המחיר אני לא מדבר - אבל הופתעתי מאוד מאוד לטובה ממנו. יישר כוח חיים, שמשון והצוות! |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:50. |