![]() |
לכול החברים במועדון שבוע טוב ובלי לקחת טרמפיסטים יעקב
|
טרמפיסטים
אז כן אני משתדל לתת לחיילים/שוטרים/סוהרים הסעה...אני גם חלק מהם, אם לי אנשי כוחות הביטחון נותנים טרמפים אז גם אני אחזיר באותה מידה(לפני שבוע רכב של משטרה צבאית הקפיץ אותי עד הבית).
|
תשובה לשוטר אני ביכלל לא מבין אותך בתור איש חוק עם מדים איך אתה ביכלל עולה על טרמפים ולוקח טרמפיסטים אפילו שאילו חילים ושוטרים אתה לא יכול לדעת מה מיסתתר תתחת למדים אני חושב שאתם צריכים להיות דוגמא לאזרחים אבל חבל שזה לא כך תודה שבת שלום וכידאי לחשוב קצת
|
אלה אנשים שאני מכיר לרוב...חוץ מזה אני לא מתבייש לבקש מטרמפיסט תעודה מזהה ותעודת שוטר או חוגר בנוסף, אני כל פעם מנסה למנוע מאזרחים שתופסים טרמפים במיוחד באזור בית ליד וכל אחד בא בגישה: "מה אכפת לך, חפש למי לרשום דוח תנועה" כמו שציינתי קודם אלה אנשים שאני עובד איתם ומכיר אותם ולא אנשים זרים, במקרה כמו עם השוטר הצבאי שהקפיץ אותי לקחתי ממנו תעודת חוגר ותעודת זהות לאימות וכמה שזה נשמע מגעיל ומפגר לעשות.
|
צטט:
|
מה הקשר לנושא הסקר?
|
הוא מיתנצל
למה הטרמפיסטים ביקשו מוזיקה.
|
בעיקרון לא לוקח
אבל היה פעם אחת שלקחתי וזה היה נהג מונית תאמינו לי הם יותר גרועים אפילו שהם לא נוהגים כמה הוא מבלבל תמוח כמו איזה זקן מאחוזת ראשונים היה עוד פעם שלקחתי שתי נשים לצומת בילו שהיו לבושות די מוזר בלי טא'ץ לשים ליפסטיק כמו שצריך רק בדרך אחרי שהורדתי אותם נפל לי האסימון שלקחתי טרמפ שתי זונות ***חח |
היה פעם אחת שמישהו בא אלי בצומת ורצה טרמפ של קילומטר בערך ואני נסעתי לכיוון אז מה אני יעשה יגיד לא?
היה עלי את האקדח שלי אז אני לא מפחד. ואם יצא לי לראות טרמפיסטית יפה אז למה לא. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 07:42. |