![]() |
נראית טוב!
תתחדש! |
ליאור יא תותח אני צריך את עזרתך
לפני הכל לפי מה שהבנתי יש לך את הפונטו דור ראשון הבודדות שיש להם הגה הידראולי שפוך לי אור על העניין למה שיגעו לי את רבי אני מתכונן להחליף לקבריו שלי שהיא עם מנוע 176B4000 כ"ס 60 למנוע 176A8000 כ"ס 75 (דברתי עם סמל"ת אין אישור להחליף ל85 V16) השאלה שלי היא: אם אני יכול להחליף את ההגה הרגיל שיש לי ולשים על המנוע הזה הגה הידראולי. |
אין לי ממש מושג בשינויים כאלה, ובכל מקרה יש לי מנוע 60 כ"ס ולא 75
אני חושב לכל פונטו מ98 ומעלה יש הגה כוח אם תמצא לפירוק פונטו שנת 99-2000 עם 75 כ"ס אז בטח יהיה לה גם הגה כוח, ואז לא נראה לי שזה יהיה קשה להעביר את כל מה שבתא מנוע שלה כולל ההגה כוח אל הפונטו שלך. והכי חשוב למצוא את המוסך שרוצה להתעסק בדברים כאלה. יותר משתלם להם לעשות עבודות רגילות של פירוק והרכבה בלי שינויים, אז אל תתפלא אם ינפנו אותך.. חפש איפה כן עושים כאלה דברים. |
שמשון עושים כאלה דברים?
למה זה דופק לי את כל הנסיעה שלי לאילת אני רוצה לסיים עם זה. |
תתחדש..
תתחדש , אחלה ג'אנטים...
|
תתקשר אליהם.
ויש המון פונטו 75 עם הגה כח. אין בעיה להעביר את המנוע מפונטו 75 לפונטו שלך. אותן תושבות והכל. |
אין בעיה להעביר את המנוע 176A8000 לשלי אני יודע
השאלה אם אפשר להרכיב עליו הגה הידראולי למה דיברתי עם חלפי אזולאי מתל אביב לדוגמא הוא טוען: שאפשר לשים עליו רק הגה חשמלי ולא הידראולי כל אחד אומר לי משהו אחר דיברתי עם סמל"ת לגבי המנוע 176B9000 כ"ס 85 V16 אמרו לי אין אישור להחלפה למרות שזה אותן תושבות שאלתי אם ניתן לשים עליו הגה הידראולי אמרו לי לא אתה אומר שכן אפשר לשים על מנוע 75 הגה הידראולי? |
הגה חשמלי בטוח שלא, מי שאמר לך את זה אל תחליף אצלו שום דבר הוא לא יודע על מה הוא מדבר... אין הגה חשמלי לפונטו דור ראשון.
ותראה ב60 כ"ס אפשר לשים הגה הידראולי זה אני יודע כי יש לי ואת ה60 כ"ס אפשר להפוך ל75 כ"ס אם רק מחליפים ראש מנוע מחשב והזרקה, מה שלא קשור להגה כוח בכלל, ומישהו פה כבר עשה כזה פרוייקט. ואני דיי בטוח שיש גם 75 עם הגה כוח מקורי... תמצא מוסך טוב, אולי מקום של שיפורים?, יש "בני ל'" בקארזפורום שהבנתי שהוא עושה הכל, והעבודות שלו מאוד ברמה. הוא גם ישים לך 85 אם הוא יקח עבודה כזאת.. מוסכי פיאט רגילים לא יתעסקו עם זה, תחפש מוסכים קטנים או סדנאות למינהם לפי דעתי. |
מצטרף להמלצה על בני.
יש פונטו 75 עם הגה כח מקורי מהיצרן. מסקנה - אין בעיה לשים הגה כח הדראולי על הפונטו שלך. |
כל הסיפור הזה של ההגה חשמלי היה נראה לי מוזר
אין להאמין לבן אדם תמני שמדבר במבטא מרוקאי מי זה הבני בני ילד רע הזה ואיפה הוא יושב? לגבי ה85 המנהל הטכני של סמל"ת אמר לי שאין אישור לזה למרות שגם לזה כבר יוצר דגם קבריו עם מנוע כזה בשנים 98-99 ולמרות שאלה בדיוק אותן תושבות יכול להיות שגם הוא דפקט? |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 02:56. |