![]() |
אתה צודק, אני לא הייתי שם אף פעם. אבל אני כבר מפחד ללכת לשם :D.
|
תפחד מיכאל, מאוד מפחיד ללכת למוסך אמין
אני יודע, זה שינוי, אין הרבה בארץ.. פשוט צריך להתרגל שלא צריך לעמוד ליד הרכב כל הטיפול. |
אין כזה דבר, לפחות בשבילי! כשהרכב בטיפול\בידיים של מישהו אחר אני שם!
אחרת יחייבו אותי ב: "מילוי נוזל שמשות" "מילוי מיים מזוקקים במצבר" "ריקון פח אשפה" "ניפוח גלגלים" "ליקוק מאחורי האוזן של המראה השמאלית" שונא שעושים אתזה |
ח-ח-ח הרגת אותי , ריקון פח אשפה ...
|
אז הנה בבקשה בנטצ, רואים שלא ראית את מוסך שמשון.
אין דבר כזה שמחליפים משהו, או מחייבים לפני ששואלים. ביקשתי להחליף מחזירי שמן, חיים אמר שבהחלפת טיימינג הם בודקים גם ככה אם צריך להחליף, והוא ראה שלא צריך להחליף. ביקשתי להחליף רפידות + דיסקיות קידמיות, לאחר בדיקה הוא אמר שלא צריך להחליף דיסקיות, והוא דיבר אותי ושאל אותי אם זה בסדר מצידי שהוא לא מחליף!. טיפול שנתי, עשה בדיקה וראה כי רק צריך לעשות פילטר שמן + שמן, וזה רק מה שעשה. בקלות הוא יכל להחליף ולחייב אותי על מחזירי שמן ודיסקיות, הרי ביקשתי לא? בדיוק בגלל הסיבות הללו, אין סיכוי שאני עובר למוסך אחר. ועוד על כך, כנראה הרכב הבא יהיה גם פיאט. |
ועוד משהו, חיים (שמטבעו אדם אמין הגון ונחמד) מכיר את המועדון ואת הפורום (וגם עזר לנו המון פעמים מאחורי ולפני הקלעים. הוא אפילו הצטרף לנבחרת קארטינג שלנו בארוע האחרון) ויודע שהרבה מהלקוחות שלו מגיעים כי חברי הפורום ממליצים עליו בוקר וערב, ובתור בעל עסק הוא לא יעז לאבד אותנו בתור הלקוחות שלו.
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:36. |