מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=52)
-   -   השקת פיאט גרנדה פונטו - 15.9.06, ת"א. (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=830)

27-08-06 20:13

gilgil אני מבין שבדקת מול סמל"ת וההשקה נשארה לתאריך המקורי מאוד מוזר כי כל הסוכניות של פיאט בארץ קיבלו מייל שמודיע על דחיית האירוע לאוקטובר.
את המייל הוציא אורן חסון מנהל השיווק של פיאט לכן קצת מוזר העניין.

27-08-06 21:20

..אני מאמין שהשיווק מסונכרן עם הפרסום :)

27-08-06 21:46

מנסיון אישי היו הרבה פעמים חוסר סינכרון בינהם נקווה שהפעם אתה צודק.

04-09-06 22:49

ערב טוב לכולם,
מצורפת הזמנה אישית לחברי המועדון.
האירוע יערך בתאריך האמור בין השעות 10:00-15:00, שעה מדוייקת שבה יפגש המועדון תפורסם בשבוע המפגש, אנא התעדכנו.

חברי מועדון פיאט היקרים

בתאריך 15 לספטמבר 2006 אנו מתכבדים להשיק את הגרנדה פונטו, הדגם לו חיכינו וציפינו חודשים ארוכים.
אירוע ההשקה הינו אירוע פתוח, ססגוני ועליז באופיו. כשהרקע והמשקל העיקרי נתון יהיה למכירות.
לאירוע יוזמנו כל לקוחות פיאט מהשנים האחרונות, הקהל הרחב שהגיע לסוכנויות ברחבי הארץ והתעניין במהלך החודשים האחרונים, מכובדים, ספקים וכמובן כל חברי מועדון פיאט ועובדי החברה.

מקום האירוע: מגרשי הטניס בהדר יוסף (חניון 2) על מדשאות נרחבות ליד בית קפה "סטוקו" (מצ"ב מפה). על רחוב שיטרית בין גני התערוכה לרמת החייל.
שעות האירוע: בין השעות 10:00 בבוקר ועד 15:00 אחה"צ.

המתחם ימותג כולו "גרנדה פונטו", יוגשו סוגי כיבוד קל בסגנון איטלקי. במקום יוכן מתחם לילדים כדי שייתנו להורים לקנות בשקט את האוטו הבא שלהם...

כולם מוזמנים ליום של הנאה וגאווה צרופה.

בברכה
אורן חסון
מנהל שיווק ומכירות

בנוסף, דרושים רכבים, העונים על הדרישות הבאות, לתצוגה (ציטוט):

"כל מי שיש ברשותו רכב מהסוג הקלאסי, העתיק או משהו מיוחד במינו שלא רואים על הכבישים כל יום – מוזמן לשלוח לי צילום ונציג את הרכבים שלכם בכניסה למתחם עם הרבה כבוד!!!"

המעוניינים להשתתף בתצוגה, אנא שלחו לי הודעה פרטית או מייל (fiat.il@gmail.com) או כתבו בשרשור זה, בציון דגם הרכב והשנה ואעדכן בהמשך.

להתראות.

מפה:

http://www.fiatclub.co.il//images/grande/grandemap.jpg

04-09-06 23:02

קיבלתי גם הזמנה הבייתה :)
כבוד !

גילי, אני עדיין אשמח להציג את הרכב שלי, אם החבר'ה בפיאט יחליטו שהם רוצים.
שלחתי לך הודעה בזמנו, אם אתה צריך שוב, רק תגיד.

04-09-06 23:33

אמרתי כבר ואני אגיד זאת שוב אני הראשון שיגיע.

08-09-06 22:18

האירוע נמשך 5 שעות. מה יהיה בכל הזמן הזה?
"האירוע יוקדש למכירות". באיזה אופן?

כמו כן, חסרים פרטים כמו האם לבוא עם החולצות, האם לשים את דגלי פיאט על הרכבים, האם תהיה התיחסות של היבואן למועדון במשך האירוע וכ'.

09-09-06 22:21

גיא,
השקת רכב נועדה לקידום מכירות.
מביקור בכמה השקות בעבר, היבואן מציג את הרכבים, ליד הרכבים מוצבים עובדים מטעם החברה שעונים לשאלות מצד המבקרים/לקוחות פוטנציאלים ולצד החגיגה יושבים אנשי מכירות שסוגרים עסקאות (בהשקה של אופל וקטרה לדוגמא, היה פעמון שצלצל בכל מכירה).

האירוע נמשך 5 שעות - אנשים לא יגיעו ב-10 ויעזבו ב-15:00, יש תחלופה של אנשים - באים, רואים, שואלים, אוכלים.. קונים/משאירים פרטים/ממשיכים הלאה.

רצוי מאוד להגיע עם חולצת המועדון ודגלים (שגם יחולקו למציגים).
את ההתייחסות מהיבואן קיבלנו בהזמנתו ובזכות להציג רכבים באירוע.
התייחסות נוספת נקבל מצד המבקרים כשיראו את הרכבים המציגים :).

10-09-06 22:23

צטט:

במקור פורסם על ידי gilgil
השקת רכב נועדה לקידום מכירות.
.

אני לא מבין רק דבר אחד:
עם כל הצער שבדבר, למותג "פיאט" יש שם רע בארץ והוא עובר מפה לאוזן כמותג לא אמין.
למה שאנשים יקנו את הרכב הזה כשתג המחיר שלו הוא בסביבות 110,000 ש"ח כאשר יש מכוניות שעולות הרבה פחות?

* דייהטסו סיריון החדשה, מנוע 1300, גיר אוטומט: 97,000 ש"ח.
* טויוטה יאריס החדשה, מנוע 1300, גיר ידני: 107,000 ש"ח.
* יונדאי גטס GLS, מנוע 1400, גיר ידני: 91,000 ש"ח.
* סוזוקי סוויפט החדשה, מנוע 1500, גיר אוטומט: 105,000 ש"ח.
* סקודה פביה 16V, מנוע 1400, גיר ידני: 100,000 ש"ח.
* פולקסווגן פולו החדשה, מנוע 1400, גיר ידני: 90,000 ש"ח.
* פיג'ו 206, מנוע 1400, גיר ידני: 97,000 ש"ח.

זוהי רשימה של רק 7 מכוניות מקטגוריית "קטנות/ סופר מיני" שבעיני הצרכנים הישראלים נחשבים אמינים יותר מפיאט.

אל תבינו אותי לא נכון, הגרנדה פונטו מכונית מדהימה, טובה וחזקה, אבל המחיר הוא זה שימנע הצלחה שלה בישראל, כמו עם הפונטו ספייס דור 2.5. חבל, והלוואי שאני טועה.

10-09-06 23:06

תגובה

גיא, אין טעם לספקולציות עוד לפני שהרכב נגע פה בבורות בגהה. מה זה משנה אם המחיר שלו גבוה בכמה אלפים משאר המתחרים? כל יבואן רשאי על פי ראות עיניו לקבוע מחיר "ריאלי" למוצר שהוא מייבא הנה. אם התחרות מחריפה, והמכירות אינן עולות בקנה אחד עם התחזיות, מחפשים דרך יצירתית למשוך קונים.

חוץ מזה, קיימת כאן חלוקה קצת שונה. הגרנדה פונטו היא מכונה חדשה לגמריי. בניגוד ל 70 אחוז מהקטגוריה הזו. למעט הסוזוקי סוויפט שכנראה יכולה וגם תקשה על הפונטו במבחנים, אין שום רכב בקטגוריה הזו [לעניות דעתי] שייתן תשובה רצינית לחבילה הכוללת של הפונטו.

אם נחזור שנייה למחיר. הוא לא כזה גבוה ביחס לתמורה. אם עקבת אחר השינויים בתעשיית הרכב , בטח שמת לב שכמעט כל דור הממשיך את קודמו תפח במימדים. בין אם זה הקליאו, או ה 207 או הסוזוקי סוויפט שקרובה במימדיה למכונית קומפקטית של ממש ולא לסופר מיני.

כך שמבחינת חבילה כוללת אתה משלם יותר , כי אתה מקבל יותר. איך היא תתמודד עם השוק פה בארץ , זו שאלה שמעסיקה רק את היבואן המקומי, משום שבחו"ל היא כבר הוכיחה עצמה.

נחכה ונראה.

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 18:47.