מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   גלריה (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=63)
-   -   אחרי כיסוים, גאנטים וצמיגים (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=8131)

mishel27 15-12-09 08:14

עידן, שום לוגיקה בתגובה שלך. למה שאני אציע לך גאנטים שיש לך כבר ?
ואמרתי שצריך לצבוע אותם ועל זה נדרש השקעה וכתבתי שמאור הוריד לי מחיר על כך.
אני לעולם לא העלתי בדעתי שהגאנט עקום, אל תנסה לגונן על מאור. לי אין סיבה לשקר, אני זה שהפסדתי פה כסף. הרי תחשוב בהגיון קצת חבר, למה לי לצאת ולהכפיש מישהו אם רציתי את הגאנטים ?
למה לי לרכוש גאנטים אחרים שיש לי כבר גאנטים שרציתי ? למה ללי בכלל להתעמת ולהתאמץ אם אני לא צודק ?

אני לעולם לא הצעתי לך החלפה, למה שאני אציע לך החלפה על מה שיש לך כבר ? נו באמת.. קצת אבל טיפה הגיון.
הדבר היחידי שדיברנו עליו הוא מצב הצמיגים, עידן אני פשוט ממש לא מאמין שאתה ככה משקר, אני ממש בשוק, לעולם לא עלתה שיחה על החלפה בכלל.
שאלת אותי מה רע בגאנט של מאור, אמרתי לך שיש חלקים שיש בהם שריטות חזקות מאוד מהמדרכה "עכולים" מהצד, וזה מה שמבאס אותי.

כשצילצלתי אלייך, אמרתי לך שעל כל גאנט דורשים X מחיר לצביעה, אם במידה שלך במצב טוב והמחיר מתקרב ל X אני מעדיף לרכוש גאנט שלא צריך לצבוע מכיון שגאנטים עם צבע מקורי מחזיקים מפני שריטות יותר זמן. לאחר שהצעת מחיר מאוד גבוהה, החלטתי שעדיף להשקיע בצביעה. לאחר בירורים על צביעה, התברר לי שהצביע לעולם לא תהיה טובה כמו הצביע המקורית ושהצבע ישרט די בקלות. ומסיבה זאת ויתרתי על הצביע גם והלכתי להתקין. אני מאוד מואכזב ועצוב לי שאתה ממציא דברים ומנסה להוציא אותי שקרן.

אם אתה כבר משקר, אז לפחות אל תסתור את עצמך ותצא מפגר. כמו שרענן אמר, אם אמרתי לך שהגאנט "לא טוב" = דורש צביעה, איך בדיוק אני דופק אותך ?
אתה קשקשן, למה לי להתקשר למוכר ולהציע לו את אותם הגאנטים בדיוק שהוא מוכר ועוד להציע לו גאנטים לא במצב טוב על גאנטים במצב טוב ? עם השקר שלך הפגנת היטב את כמות השכל שיש לך.

לא יודע מה הקשר שלך עם מאור, אבל אתה יצאת עליי ממש סתם, חבל שלא נשאר טיפת יושר והגינות.
יש פה באמת חברה על הכיפאק, חבל שאתה מתנהג בצורה כזאת.

לפני שפתחתי את הפוסט אני פניתי למאור, לא הגענו להסכמה והוא התחמק ולכן מגיע לו שידעו על המעשה שלו.

בגלל שזה הופך לאישי,אני אחרי משמרת לילה היום, אני לא אלך לישון, אני אלך היום לכל הפאנצריות שהיתי בהם עם הגאנטים שיאשרו שהגאנטים לא שמישים ואתייעץ עם עורך דין. מי צודק ומי משקר זה כבר יקבע השופט. אני סימתי את הדיון הזה.

ארילו 15-12-09 16:06

אני מבקש שתפסיקו עם הריב הזה מעל דפי הפורום. הוא לא עוזר לנו ולא מקדם אותנו. כולנו הבנו את העובדות ובמה מדובר אז כל השאר פשוט מיותר.

תנסו לסגור את זה ביניכם.

ido 15-12-09 17:17

אני מקווה שכולם באים למפגש ביום שבת.

שחפיתי 15-12-09 19:44

בטח שבאים *** נראה לי שבטח היתגעגעת לבובה שלי
{שהייתה שלך}

idango 16-12-09 12:37

צטט:

במקור פורסם על ידי raanan_t (הודעה 60209)
עידן, אם הוא אמר לך שהג'אנט לא טוב, הוא כנראה לא ניסה לדפוק אותך.

צודק , לא ניסה לדפוק אותי.

מישל 27,לאתה מה מכפיש אותי , קורא לי קשקשן ,מפגר , שקרן וממציא דברים - למה ? לא ברור . זאת השיחת טלפון בנינו .

אתה מכחיש את מה שאמרת לי בשיחת טלפון ?
עידן:"למה אתה רוצה את הג'אנטים שלי כבר יש לך סט כזה?"
מישל 27: " הג'אנטים שלי לא טובים , צריך להשקיע עליהם כסף . "
לא הזכרת שזה בגלל צבע! כנראה שלא נדע לעולם את האמת.

זה לא אישי ,אני בטוח שאתה אחלה גבר. אבל אם אתה מציין ופותח את הנושא בדפי הפורום אז צורם לי שאתה לא מספר את כל האמת ויודע שאם תספר רק את הצד שלך אז זה יפגע במישהו וחבל , הוספתי את מה שאני יודע ומכיר.

תתיעץ עם עורך דין ? על מה? כל הקלפים נגדך ,

צטט:

במקור פורסם על ידי mishel27 (הודעה 60156)
כשX הראה לי את הגאנטים נכנסתי קצת להלם, סוג של אכזבה, נו טוב, אולי באמת ציפיתי יותר מדי מגאנט שהוא 8 שנים על הכביש. בכל אופן, הגאנט לא היה שמור, היו המון פגיעות צבע ושריטות, ב-2 הגאנטים הקצה היה אכול ומגורד,.

ידעת שאתה קונה מוצר יד 2 בעל בלאי!

צטט:

בפנציריה ניגש אליי בחור בשם אלי, שאלתי את אלי מה מצב הגאנטים, אלי אומר, אחלה גאנט כמה עלה ? אמרתי לו, מזה משנה גם ככה תעביר ביקורת סתמית לא לעניין הסכום שולם. אמרתי לאלי, לפני שאתה מתקין, הגאנט במצב טוב ושמיש ? .

שאלת אותו פעמיים אם הג'אנט תקין ושמיש ? למה? כנראה ידעת שמשהו מוזר.

צטט:

לא הבנתי מה הולך, כל הרכב פשוט רוקד בצורה לא נורמלית. אחורה פנה, חזרתי לאנטון. אלי מקבל אותי בפנים חמוצות ושואל מה קרה, אני עונה לו הרכב רוקד, עונה לי אלי " מה אתה רוצה בראטן, הגאנט עקום כולם גמורים לחלוטין" התחלתי לכעוס כי הרי ביקשתי ממנו לפני שיגיד מה מצב הגאנט, הוא התחיל לשקר ולומר אמרתי לך שהגאנט לא טוב, ואז הפככנו כמו ילדים " לא אמרת ! אמרתי ! לא אמרתי ! אמרת ! " טוב די, החלטתי שאני מוותר על ויכוח הטיפשי הזה ונוסע לפנצריה אחרת. .

פעם שלישית שאתה נקלע למצב שאנשים משקרים לך בתהליך של הג'אנטים(אני , המוכר ,והפנצ'ר מכר) אולי הבעיה לא בהם,כולם שקרנים והרצפה עקומה אבל אתה בסדר.

יום טוב.

raanan_t 16-12-09 15:17

הודעות נוספות בנושא, תמחקנה!

mishel27 16-12-09 19:25

התוכן נמחק

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:27.