![]() |
בקשר לבעיתיות של להכניס דרך המכ"ס-זה לא מרגש אותי
הזמנת קסנונים מידיי שבוע לארץ הקודש ללא בעיות מיוחדות,אז כנראה שהם צריכים לעבוד יותר קשה. ממש מעצבן שאין חלקים שאפשר להזמין מebay לפונטו hgt רוב החלקים הם מבריטניה שלא עושים משלוחים לארץ(מרביתם) וזה משאיר רק את ארה"ב. חשבתי שיהיה לי מה לרכוש לרכב אבל מסתבר שלא :S |
יש גם איביי איטליה.
|
anakonda דווקא בנוגע לזה יש לי משהו להגיד לך.
שאני הזמנתי את הגבות הזמנתי מבריטניה והוא לא עשה משלוחים וישראל אז דיברתי איתו וביקשתי אז נכון שהוא העלה לי קצת המשלוח בכמה יורו אבל הגבות הגיעו לבסוף אז אני אומר על תוותר כול כך בקלות תדבר איתם דרך האתר ותראה כי יש הרבה ששולחים לארץ אם תבקש מהם. |
צטט:
ב. ואם כבר להשקיע אז להשקיע עוד קצת לקבל משהו יותר טוב. לא נכון? |
את האמת, אני לא בקיא בתחום עד כדי כך, למרות שבטיפול הקרוב כנראה אחליף את הבלמים שלי במשהו נחמד יותר.
בכל מקרה, לחבר ב206 יש רפידות + דיסקים של OMP, והם עובדים לא פחות ממצוין. זה הניסיון שלי עם OMP פחות או יותר. לכן אני חושב שאין טעם לשלול אותם על הסף |
בטוח שאני לא שולל פשוט חשבתי להשקיע במשהו שאני דיי בטוח שהוא יותר טוב.
אבל זה טוב גם לשמוע מחמאה על הomp תודה ואגב אני ישמח לדעת לאיזה אתה מתכוון להחליף (כשתחליף) |
אני כבר שנים נוסע עם רפידות וצלחות של OMP אני מאוד מרוצה מהם הרפידות קדימה החזיקו אצלי 130K שזה הרבה. המקוריות כבר זקוקות להחלפה ב 40K או 50K במקרה הטוב.
דרך אגב סף החימום שלהם הוא מאוד גבוה יחסית לרפידות אחרות והיתרון הוא שהם לא מחממים את צלחות הבלם ואז לא נוצר מצב של רעידות בבלימה בגלל עיוות של הצלחות מהחום. ניסיתי המון סוגים של רפידות מהרבה חברות שונות והגעתי למסקנה שה OMP הכי טובות לשימוש היום יומי שלי ברכב. |
אורן, טוב לדעת תודה!
אז כנראה שאני יחליף לomp בסוף. וכמה יעלו צלחות ורפידות קדמיים? |
מבירור שעשיתי היום OMP לא מייצרים יותר צלחות ל HGT וסט רפידות קידמי עולה 520 ש"ח בפיט סטופ
|
צטט:
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 03:36. |