![]() |
עידו - תודה.
קוואדX - תודה גם לך, אך ביצוע פוליש לפי מיטב ידיעתי אסור על צבע מטאלי. |
צטט:
|
אבל אז מה זה עושה בעצם?
הפוליש הרי יעבוד על השכבה העליונה, של הלכה ופשוט "יוריד" ממנה קצת - זה יעזור להעלים שריטות שיטחיות? |
צטט:
|
צטט:
וחצי באר זה אכן אטמוספרי. |
ברור שתקציב זה חלק מאוד מאוד עיקרי בגלל זה אני עושה את כל הפרוייקט לאט לאט ובונה הכל מסביב קודם
מה שניקרא הכסף הקטן נ.ב בהצלחה גם לך ואם תצטרך כל עזרה או עצה שהיא אני כאן |
מה התיכנון שלך בנוגע לבלמים של האוטו? צלחות בלימה חדשות? קליפרים מחוזקים?
ועוד משהו, איך ההתנהגות של האוטו אחרי שהחלפת לקפיצים מונמכים, ואיך הנוחות, אני שוקל להביא סט של בולמ"ז וקפיצים. |
ברמת העיקרון אני רוצה לשדרג לדיסקים וקאליפרים יותר גדולים או לחילופין מישהוא יעץ לי לנסות לסים דיסקים מחורצים ורפידות קראמיות
תראה הנוחות ברכב גם ככה מראש לא משהוא אז עוד טיפה התפשרות לטובת ביצועים זה מקובל לחלוטין הרכב לוקח את ה סיבובים הרבה יותר יפה הדבר שהורס את ההנאה (טיפה) זה ההגה החשמלי הארור לא מתקשר בגרוש אתה מרגיש מה הולך עם הרכב מהשילדה של הרכב ולא מההגה אבל סתאם שתבין עד כמה כיף לנהוג על הרכב אחרי ההנמכה גמרתי שלושתרבעי טאנק על קטע של 2 קילומטר רק של סיבובים (סיבובי עפולה אם אתה מכיר) מילה אחת ת ע נ ו ג וזה עוד לפני הבולמים |
נשמע טוב, אבל כשאני יביא את הבולמים - האם שווה לבצע את ההנמכה בסופו של דבר או להביא קפיצים ללא הנמכה?
|
אם הבולמים מיועדים לקפיצי הנמכה... כנ"ל גם ההיפך.
אחרת אין טעם לאף אחד מהם לדעתי. אם לא רוצים להנמיך, יש בולמים וקפיצים שמיועדים לזה. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:31. |