![]() |
הייתי מרוצה פחות או יותר, הבעיה היתה שהחומר מתיבש מהר יחסית, זה הכל, אבל אני עובד מהר אז זה לא הפריע לי ממש, רק קצת מעצבן.
אעשה סיבוב באייס, ואם יהיה שם את הטרטל אני ארכוש. אם יש שם בקבוק כזה של טרטל ורשום עליו גם "מטאליק קאר ווקס" (ווקס לצבע מטאלי) אבל הצבע שונה, גם לרכוש? או שזה לא משנה הצבע של הבקבוק? כי מה שהיה לי היה בכלל ירוק, יש כל מיני צבעים. |
הירוק לצבע רגיל
הכחול לצבע מטאלי :) אם במיקרה החליפו את צבע הבקבוק (אני לא מאמין) זה ממש לא משנה העיקר שיהיה כתוב שמיוחד לצבע מטאלי |
די כבר עם ה"טרטל" המחורבן הזה - עדיף להיות בלי ווקס מאשר להשקיע בחומר החסר תועלת הזה.
קשה לעבוד איתו - מתייבש מהר מאוד, משאיר סימנים על הפח ומחזיק אולי שבועיים על הצבע. נמאס לי לראות המלצות על חומר כ"כ מזעזע וחסר תועלת. |
מה לגביי הטרטל ווקס שקיים בשפריצר היתי בחנות לאביזריי רכב ורציתי לקנות ווקס של ארמור אול כי יש לי ניסיון טוב איתו והמוכר המליץ לי לנסות אותו ואפילו מכר לי אותו ב10 ש"ח לבקבוק אז לפני שאני מנסה אותו ו"קורע" את הידיים על הרכב האם יש למישהוא ניסיון עם זה לטוב או לרע?
|
אוראל היכן ניתן לקנות את ה-QMI?
|
פיליפ, אצל ה"פרסי" בת"א.
|
צטט:
צטט:
המחיר 48.99 . הייתי שם היום ובדקתי בשבילך :) |
ביום שישי בצהריים העמדתי את הרכב בצל וביצעתי פוליש ווקס
לרכב שלי, הפח היה במצב גרוע, ממש מחוספס. אני השתמשתי גם בטרטל מטאליק שנשאר מהרכב הקודם והוא באמת קשה לעבודה ומתייבש מהר בפעם הבאב שאחליט לעבוד קשה אני ארכוש וקס יותר ידידותי לעבודה. |
צטט:
יש לי ניסיון של עבודה עם הטרטל למעלה מ- 3 שנים, אומנם החומר מתייבש מהר אך מצד שני גם אני עובד מהר- לא קריטי בכלל. 50 ש"ח לטרטל זה אומנם טיפה יקר, אך בכל זאת אני אגש לשם השבוע כדי לרכוש את הווקס הזה, ועל הדרך גם ארכוש נוזל לשמשות שעומד להיגמר. אגב, מצאתי חניה במתחם שכמעט אף אחד לא חושב לחנות שם כדי שלא יפתחו עליי דלתות- מאחורה! כולם נדחפים מקדימה, בעוד אני מחנה מאחור... ;) |
אתמול רכשתי את הוקס טרטל לצבע מטאלי המדובר פה באוטו דיפו והייתי ממליץ לך לקפוץ דווקא לשם מכיוון שיש עכשיו הנחה של 25% על כל מוצרי טרטל, ככה שיוצא שזה עולה 38 שקל בערך, ועם הכרטיס חבר שלהם אפילו עוד קצת פחות.
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 14:51. |