![]() |
אם ניקת טוב את הקליפירים אפילו שלא ביצעת שכבת יסוד יחזיק לך הרבה זמן
אם יש לך כוח עכשיו אחרי שהצבע כבר ממש יבש תן עוד שכבה מהצבע האדום, זה גם יהיה עמיד יותר וגם מבריק יותר. אני מדלל מעט את צבע השמן עם טינר ולא עם טרמפנטין, הטינר גורם לצבע להתייבש מהר יותר וגם יותר נוח להבריש זה ממש טיפ טוב. |
אני לא מדלל את הצבע..
ואני יעשה עוד שכבה.. בנתיים זה שרד כמה נסיעות כבר ונראה מבטיח. |
אצלי הצבע שרד שנה וחצי, וכנראה עדיין שורד על האוטו אצל בעליו החדשים.
בן יצא מעולה! כל הכבוד. רענן, תודה על הבוקים, חנכתי אותם פעם ראשונה בסופ"ש הזה. |
אתה יכול בבקשה לפרט את מהלך העבודה +עם איזה חומרים ניקיתה וצבעתה.??
העם זה עם ספריי או צבע עם מיכחול? עם מה ניקיתה את הקליפרים ? זהו אני רק רוצה להבין איך כי גם אני הרבה זמן חשבתי לעשות את זה ברכב שלי . אני רוצה לדעת את כול מהלך העבודה . ועם אפשר גם עלויות מחירים של החומרים שקניתה |
פיליפ, שמחתי לעזור :)
UNO TURBO, תהליך העבודה דומה לכל תהליך צביעה אחר. 1. ניקוי הלכלוך - במקרה הזה הלכלוך הוא מאוד קשה והדרך היחידה שהצלחתי להוריד אותו היא ע"י מברשת פלדה שמתלבשת על מקדחה. זה עשה עבודה מדהימה מבחינת הכנת המשטח לצבע. בנוסף, ניקוי עם חומר כגון אלכוהול, אצטון או טינר טרם הצביעה. אם אינני טועה טרפנטין לא טוב לניקוי הזה עקב היותו מעט שומני. 2. צבע עמיד בחום, לברזל (או כל צבע אחר שעמיד בחום אך לפניו ריסוס חומר מקשר - "פריימר") - קדימה לצביעה. ([COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] ואנוכי השתמשנו בצבע על בסיס אפוקסי (צבע+מקשה) והפרוייקט מחזיק יפה כבר שנה בערך, ללא סימני עיפות) 3. צביעה בעזרת מכחול או אם הצבע בתרסיס אז בריסוס.כמובן, יש לכסות את כל החלקים שאתה לא רוצה שיצבעו. שא ברכה. |
צטט:
4 חודשים , אבל אתמול שניתי לאדום מטאלי:grin: |
אדום מטאלי שעמיד בחום?
מאיפה קנית את הצבע? |
אוקי חברים !
בשעה טובה השגתי פנס ערפל לאונו טורבו . אחרי החג יעלו תמונות של הרכב + צביעת הקליפרים באדום . אז אני מודה לכול מי שעזר לי לחפש וביכלל לכול הפורום הזה . {אין כמוכם } אז ניתראה חג שמח לכולם :D:D:D {לא לשכוח לשטוף טוב טוב את הרכב אולי יש בו חמץ ;););)} |
עדכון!
הצבע דהה ממש קצת אחרי כמעט שנה, יחודש הצבע בקרוב
|
1 צירוף קובץ(ים)
איזה צבע יפה יש לרכב, הכי יפה ל-HGT
כמו שלי |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 20:45. |