![]() |
בדיוק.
יש המון גורמים שבהם תלוי מחיר המשלוח, כמו שכבר ציינתי. בשורה התחתונה, אם המחיר מתאים לך, והחיסכון הוא כזה ששווה לחכות בשבילו עד שיגיע המוצר, לך לך זה. |
שאני למעשה אומר שאני רוצה לרכוש את המוצר ומדבר עם המוכר, הוא אומר לי את עלויות המשלוח (הרי הן לא כתובות בהתחלה) אני יכול לסגת מהעסקה במידה והן ניראות לי גבוהות מידי?
|
בעייתי , רצוי לברר עליות משלוח לפני שמבצעים רכישה ולא אחרי .
|
פיליפ, אליקו, תמיד כשרכשתי משהו מ-EBAY מחיר המשלוח היה מצויין עוד בדף העיסקה. מעולם לא יצרתי קשר עם המוכר לגבי מחיר השילוח אלא אם היה ריכוז מוצרים בגינם הייתי אמור לקבל מחיר מופחת.
|
אכן, מחיר המשלוח מצויין כמעט תמיד בגוף המודעה.
במקרה ולא, יצוין שניתן לבצע משלוח לWORLDWIDE רק יש ליצור קשר עם המוכר לפני לברר עלויות. הוא שולח לכך מה שנקרא TOTAL PRICE, וזה הסכום שאותו אתה מעביר אליו בסופו של דבר. כאמור, זה בקושי קורה. מעבר לזה, כל עוד לא אישרת פעמיים שאתה מעוניין לרכוש את המוצר, לא התחייבת עליו. גם אם כן התחייבת עליו, ישנם מוכרים שיסכימו לבטל את העיסקה. קרה לי פעם אחת. |
תודה חברים.
אני חייב לנוסת להזמין, צריך מישהו שמבין בזה לפעם הראשונה. |
אולי תיתן פה את הלינק לדבר שאתה רוצה להזמין ונוכל לעזור לך יותר ספציפית
האם יש לך כבר חשבון ב- paypal ? |
חברה רכשתי ממש עכשיו כמה מדבקות מדהימות ביותר לרכב
אז החלטתי לשתף גם אותכם במדבקות של פיאט מדליקות חבל"ז שנמכרות באי ביי http://shop.ebay.com/items/__fiat-st....c0.m14&_pgn=1 אגב ממש היום הגיע אלי אחרי שבוע וחצי חולצת מירוצים של פיאט שהזמנתי באי ביי, ..את האמת חולצה יפיפיה מאד! אני מרוצה מאד! |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 12:26. |