![]() |
לא נראה לי שבאמת חשבת שבמוסך מורשה פיאט יצא לך יותר זול מאשר "מכונאי חבר" שעושה לך את העבודה ושאת החלקים אתה קונה לבד. ושתבין, ממש אין לי צד בעניין אם ללכת למורשה או למישהו שסומכים עליו בעניים עצומות כמו במקרה שלך.
גבר, עלה לך פאקינג 900 שקל לעשות טיימינג לHGT ! מה חשבת שבמורשה או כל מוסך אחר ביקום יעלה לך 800? |
תראה לא עשיתי טימינג בHGT אף פעם ,ולא היה לי ממש מושג לקראת מה אני הולך
אז בדקתי את כל האופציות שהיו.. ואם שמת לב "לפאקינג 900 שח "הגעתי בסוף אחרי כמה וכמה בדיקות .שמע להיות פראייר זה לא ממש הצד החזק שלי ...;) |
אז מה אתה קורא לי פראייר עכשיו? אם בא לך לריב אז בו למפגש בהרצליה ותשים חולצה אדומה כי אני כמו שור!
הנכתב נכתב בצחוק, אני לא רב עם אף אחד, בסך הכל אני בחור קטן עדין וחלש. טורבו גיי , הכל ברוח טובה, מיצאנו את העניין. |
אה אתה מאלה :D
בוא להיתאמן אצלי קצת :D אני באמת יעשה אותך שור :D {אני מאמן קרב מגע }מיצינו [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] ;) |
בשורה התחתונה, כמה עלתה לך החלפת הטיימינג כולל חלקים?
|
צטט:
|
צטט:
אתה יכול להחסיר מזה אטם מכסה שסתומים שעולה 100 ש"ח שלא חייבים להחליף. כנראה השתמשו בחלפים תחליפיים. |
צטט:
לצערי הרב לא שמתי לב לזה אלא רק יום למחרת וכש באתי אליהם עם הנזק הם טענו שזה היה כבר (בולשיט) אז לצערי הרב אחרי חוויה "נהדרת" זאת אני עם מוסכים מרכזיים של פיאט ג מ ר ת י (לפחות המוסכים שנמצאים פה בצפון) |
זאב, אז היכן אתה מטפל מאז ברכב שלך, לא במורשה?
|
צטט:
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 10:25. |