![]() |
המאוורר הזה יעיל מקסימום כמאוורר כזה ששמים על הכובע בימים חמים ;)
אני הייתי צובע את הג'אנט לצבע המקורי או צבע אחר שיתיאם לאוטו. תתחדש ותהנה מהרכב. |
אני גם פעם רציתי לקנות מאורר כזה לפונטו,ואז ישבתי עם חבר{מהנדס מנועים לכלי תעופה}והוא חישב שכמות האויר שהמאורר הזה דוחף היא בערך חצי ממה שמנוע אטמוספרי דורש,מה שגם הוא צריך לייצר לחץ ואת זה הוא לא עושה.
המסקנה היתה שהוא רק מפריע למנוע! |
אגב, ה-HGT הכי שמורה בארץ שייכת לחבר פורום אורן חזן, ללא ספק בכלל.
|
פיליפ נראה לי שאתה פשוט משקיע יותר ביחצנות של הרכב שלך
מרוב התמונות שמפורסמות בפורומים השונים, ניתן לראות כל חלק הרכב... מעניין לראות את הרכב השמור ביותר,באיזה צבע הוא?תמונות? |
גם בפנימיות של הרכב, תיראה את הדוח השנתי שלי, החלפת שמן כל 5K וכו'.
האוטו של אורן שלו יד ראשונה והוא עבר כבר כמעט 220K ק"מ!!! והוא ניראה פשוט כמו חדש, באמת, האוטו שלי מחוויר לידו. לא צוחק. |
פיליפ קודם כל תודה על המחמאות גם הרכב שלך תאמין לי שמור מאוד. לי יותר קל לשמור על הרכב בגלל שאת רוב העבודות אני עושה לבד ברכב ואל תשכח שאני עובד במוסך פיאט ואז יש לי גישה לכל הספרות הטכנית.וגם גישה ישירה למחלקה הטכנית באיטליה. יצא לי לא מזמן להתכתב במייל עם אחד המהנדסים הבכירים של חברת פיאט איזה בחור איטלקי נחמד שהיה לא מזמן בארץ בביקור עם משלחת של פיאט מאיטליה וסתם נוצר איזה קשר.שאלתי אותו שאלה מאוד חשובה לגבי הוריאטור בפונטו HGT (הוא גם סיפר לי שהוא היה שותף לתכנון הרכב דרך אגב הוא ראה את הרכב שלי וגם התפעל מזה שהוא כל כך שמור אחרי כמעט 220K ובמאי ימלאו לו 9 שנים על הכביש) שאלתי אותו למה בעצם הוריאטור מרעיש התשובה שקיבלתי לא הפתיעה אותי כל כך. התכנון של זרימת השמן לוריאטור הוא בעצם הבעיה העיקרית הם מודים בזה ומכירים את הבעיה.הבעיה היא לא הוריאטור עצמו אלא השימון שלו שאלתי אותו למה מיד לא פתרתם את הבעיה הוא טען שזה הצריך תכנון מחודש של ראש המנוע בקיצור מישהוא נרדם שם בשמירה.
בכל מקרה בגדול הרכב אמין מאוד וזו גם דעתו אין מה להשוות אותו באמינות לדגמים הרגילים של הספייס אני בכל מקרה עם 220K ברכב והכל כמעט אצלי עוד מקורי זאת אומרת לא הוחלף אף פעם. לדוגמה: סטרטר,אלטרנטור,ציריות,משולשים,אגזוז+ממיר,תפוח י הגה,משאבת מים,הגה חשמלי,משאבת דלק,מיסבים בגלגלים,ראש מנוע מקורי(זאת אומרת הרכב אף פעם לא התחמם). הרכב לא עבר אף פעם כל סוג של פחחות או צבע. תאמינו לי מנסיון החלקים האלה שציינתי ברכבים אחרים הולכים לעולמם הרבה יותר מהר. |
אורן, מה עם תמונות?
|
צטט:
|
אורן הדבקת כבר את הריפוד בדלתות?
אני זוכר כאשר ראיתי את הרכב היה לך גם את המחלה של הריפוד בדלת שיוצא. חוץ מזה האוטו שלך באמת מנצנץ ברמות. |
צטט:
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 18:20. |