![]() |
אומנם כבר יצאתם מהנושא, אבל מאור שאל כמה עלה ההחלפה של הוריאטור + המסביב:
צטט:
|
צטט:
ופה אתה אומר שגם החלק וגם העבודה עולה 1800 ש"ח. יש ווריאטור לא מקורי? |
צטט:
1.וריאטור מקורי ויש רק מקורי אין דבר כזה חילופי המק"ט שלו הוא:60815644 מק"ט פיאט. או מק"ט אלפא 60666199 שני הוריאטורים זהים לחלוטין פשוט הם מבדילים אותם בין הדגמים השונים.המחיר של וריאטור נכון להיום פה בארץ הוא 2282.42 לפני מע"מ ועבודה. 2.לגבי מחיר העבודה במידה ומשלבים את ההחלפה ביחד עם החלפת טימיינג ההפרש בעבודה הוא קטן מאוד כי גם ככה הכל מפורק. 3.סתם לידיעה כללית מוסכי הרשת של פיאט מקבלים הנחה של 28 אחוז בחלפים ועד 40 אחוז בהזמנה מרוכזת שהמחסן עושה לכן יש מקום למשחק בהנחה. 4.לכן ההצעה של 1800 שקל היא הגיונית מכיוון שהמוסך מרוויח קצת פחות.לגבי השילוב ביחד עם העבודה קצת קשה לי להאמין יכול להיות שמדובר על הנחה בחלק עצמו. דרך אגב הרכב שלי עבר כבר החלפה של 4 וריאטורים(אני כרגע ב 220K) אני פשוט משלב את זה תמיד עם ההחלפה של רצועת הטימיינג כדי לחסוך פירוקים מיותרים. אין לי מרכיב של עלות עבודה כי אני עושה את זה לבד יש לי את כל היידע והכלים המתאימים לביצוע עבודה די מסובכת כזאת. מקווה שעזרתי. אורן. |
אורן, כשאתה אומר שהחלפת וריאטור ברכב שלך כבר 4 פעמים, זה בגלל שזה דרש החלפה כל פעם (עשה רעשים), או סתם עשית את זה כטיפול מונע ביחד עם הטיימינג?
|
אורן, האם ניתן לקבל זאת כהצעה לעבודה כאשר אני מביא את החלפים? אם כן, אשמח אם תאמר לי ונוכל להסדיר תמורה - חוקית כמובן. 050-7717409 / ה.פ.
תודה, מאור. |
צטט:
מאור אני מטפל ברכב לבד בשביל הכיף והסיפוק אין לי בעיה שיעשו לי את זה במוסך זה לא עניין של חיסכון או משהו כזה יש הרבה דברים שאני נותן להם לעשות אבל עבודות כאלה אני מעדיף לעשות לבד בגלל המורכבות של העניין. לי זה לוקח הרבה יותר זמן כי אני עושה את זה בסבלנות ובדרך כלל אחרי שעות העבודה. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 14:52. |