![]() |
אין ספק שזה אחלה של אוטו - אבל אני באמת חושב שיהיה לכם יותר זול להתנייד עם מונית ספיישל כל יום.
|
זה ברור, אבל אנחנו לא מחפשים מה יותר זול, אלא מה יותר נוח..
|
אם הייתי יכול אני הייתי מעדיף להתנייד עם מונית ספיישל. במיוחד בכל הפקקים האלה...
|
תכף תגיד שהמושב של השקודה הרבה יותר נוח מכל מושב של מונית.
כולל מרצדסים. אגב, אני כמעט בטוח שברוורס אני עושה יותר מ636 ק"מ בחודשיים. |
לי אישית רק דבר אחד צרם מכל השירשור הזה...:D
עזבו אתכם מתאוצה, עלות, שווה או לא שווה, ק"מ....... אחרי שנסעת באונו במשך כמה שנים... איך בשם האלוהים אתה יכול להגיד על כל רכב באשר הוא שהוא נוקשה?!?! :D אלוהים...זה היה הדבר שהכי לא אהבתי באונו...כל גרגר חול על הכביש משודר ישירות לגב...ועם איכות הכבישים המעולה בישראל (במיוחד בכבישים עירוניים) - לא סימפטי כלל וכלל! |
לאונו לא היתה שום בעיה של נוקשות וכ'. פשוט החלפתי בולמ"ז לכאלו איכותיים.
סימון- קודם כל רוב המוניות באיזור הם סקודה, נדיר למצוא מונית שהיא מרצדס, חוץ מזה אני לא נוסע במוניות בכלל אלא באוטובוסים אם כבר. אם אם תרצה חוות דעת של נוחות האוטובוסים העירוניים והבינעירוניים של אגד, תגיד... אביעד- אין פה פקקים בכלל.. :) |
עזבו אותכם מנוקשות ונוחות של אונו .
יותר מעניין אותי לדעת לגבי הוריאטור ... גיא , ביררת ,בסקודה אצלך יש אחד כזה ? ואם כן מה מצבו ? |
ששש... אליקו אל תפתח פה לשטן...
במקרה הזה לא ביררתי ועדיף גם לא לדעת :) אבל מה שכן אין לי טיימינג אלא שרשרת, כבר אני רגוע. |
צטט:
|
יש טיימינג - פשוט זה שרשרת טיימינג ולא רצועת טיימינג .
אני לעולם לא שמעתי על שרשראות שנקרעו . שרשראות נמתחות עם הזמן , זה כן , אבל נקרעות , זה לא . |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:45. |