![]() |
היינו במרכז המכירה.
ניסו לעזור וללכת לקראתנו. הוצע לנו להחליף לרכב אחר עם מערכת נגד הדרדרות אחורה (גראנדה) אך זה כרוך בתוספת תשלום גבוה מעבר לתקציב הקיים. בסופו של דבר קיבלנו הדרכה וליווי בעניין זינוק בעלייה תוך שימוש בבלם יד. לחמותי היה מאוד קשה עם זה אך כנראה מעדיפה לנסות להתמודד עם זה. לדעתי יש להפנות את האצבע המאשימה למשרד התחבורה - אוטו שמוגדר כרכב אוטומטי מידרדר אחורה בחופשיות? יש להכניס אזהרה בולטת לרכבים אלו. אז מה אם אומרים שיש גיר רובוטי - כולם יודעים שזה מידרדר?! |
את האצבע המאשימה יש להפנות לסוכנות ולסוכן הפסציפי שממנו רכשת את הרכב- שמעדיף לצפצף על הלקוח כדי למכור עוד רכב ולזכות בבונוס שלו.
|
משרד התחבורה לא אשם. זה אופן הפעולה של גיר רובוטי.
מוזר לי שרכשתם רכב חדש ללא נסעית מבחן. |
האמת שיש גם סתם רכבים אוטומאטיים שמתדרדרים בירידה תלולה מספיק ;)
אבל כן, זה סוג של חוצפה מצד הסוכן שלא הכריח אתכם לעשות נסיעת מבחן. |
אומנם קצת ישן, אבל רציתי לציין שעד היום בכל אופן - מעבר לכך שהגיר הרציף בספייס מאיץ נהדר, נוח מאד בנסיעה וכמובן חסכוני - מעולם לא התדרדרתי ולא ס"מ אחד בשום עליה בהילוך קדמי! (בהילוך אחורי לעומת זאת, אם עומדים בשיפוע חזק מאד לזינוק אחורי אז כן יש התדרדרות קטנה)
|
פה לא מדובר על הגיר הרציף של הספייס מדובר על גיר רובוטי של פנדה זה שני גירים שונים לחלוטין
בישראל השמות שלהם speedgear ו dualogic שני גירים שכל קשר בינהם מקרי בהחלט |
זה אנוכי ידוע, הכוונה שלי הייתה פשוט לציין לטובה את הגיר הרציף של הספייס...שעד היום מכל הרכבים האוטומטים שנהגתי עליהם (בין אם אוטומט רגיל או רובוטי - קורולה 99, אופטרה 06, פג'ו 307, סוזוקי בלנו, מזדה 6, אלמרה 06 / 05 לא זוכר, פאסאט 08 וכו') הוא פשוט בולט לטובה.
החיסרון היחיד שאני מוצא בגיר הרציף זה שבכדי להאיץ מהר הסל"ד נמצא גבוה במשך זמן רב יחסית (לדוגמא שהוא נדבק ל-5000 בהאצה מ0-100 זה יחסית הרבה זמן מלווה ברעש מנוע לא נעים). |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:39. |