![]() |
נכון, זה הרכב בדיוק.
אני רואה אותו כל יום בערב חונה בירידה (לא נרחיב בדיוק איפה). יום אחד הלכתי ברגל ליד המקום ועצרתי לכמה שניות והתבוננתי על הרכב, יצא לך יפה, בעיקר הפנסים הראשיים :) |
תודה .. האנג'ל אייז מוסיפים הרבה .. אני בעיקר לא מהאזור אבל גר בנתיים אצל ידיד שלומד בטכניון.
אני עובד במת"מ. העבודה גוזלת הרבה מזמני, ואני מתכנן לצאת לחופש בקרוב על מנת לסיים את כל מה שצריך לאוטו. |
שלום לכולם
בעבר הייתי חבר במועדון הייתה לי אונו דור ראשון שנת 1989 אדומה כמו חדשה עם פנסים מיוחדים (שניים מרובעים בכול צד) זה היה נראה כמו מסיכה כזו שמתלבת על החזית וזה היה בצבע האוטו היו מורכבים עלייה ג'אנטים מדהימים בצבע לבן עם צמיגים 185\60\13 ברשיון מה שמיוחד בה שהיא עברה אצלי פרוייקט רציני שכלל הכול להפוך אותה לאונו טורבו סרן דיסק אחורי,סלון קומפלט,לוח שעונים,מנוע וגיר,מתלים קדמיים קומפלט,חיזוקי שילדה,רבעיית קפיצי הנמכה,מוטות מייצבים קדימה ואחורה,ועוד..... אני מחפש תמונות שלה מהמפגשים לפני בערך 5 שנים לצערי הכול נמחק לי מהמחשב עקב ווירוס רציני ולגבי הבחור שראה אונו טורבו עם סמל של ארנב מאחורה זה דגם שנקרא אנטי סקיד נדיר מאוד ולא אהוב במיוחד בגלל לוח שעונים דיגיטלי ולט אנלוגי המדהים עם השעונים |
אני זוכר אותך ואת הרכב שלך. הגעת פעם למפגש ביקום, נכון?
|
נכון מאוד ידידי
מי אתה אולי אני אזכור? |
1 צירוף קובץ(ים)
סיכוי קטן שתזכור, עברו מאז 3 שנים.
היתה לי אונו אדומה mk2 רגילה לחלוטין. במפגש ההוא כשהצטלמנו אני החנתי לידך (מצד שמאל) והתמונה אח"כ הופיעה תקופה (יחד עם עוד כמה רכבי אספנות) כלוגו של האתר הישן שנפרץ, בעמוד הראשי. הנה אני (הימני. האונו המצולמת בתמונה הזאת היא של חבר פורום אחר ולא שלי). |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 03:21. |