![]() |
היי
היא דווקא מניעה ... בדוק.. אולי לא יוצאת מחלל המוסך וייתכן שהיא לא במצב לנסיעות אבל מניעה היא מניעה בהחלט
צטט:
|
לכל מי שתהה היכן כל הפיאטים הישנות
חזרתי מיומיים בשטחים
ניצפו המון המון ריכבי פיאט ישנים החל מ פיאט 127 ועד דגמים שלא יכולתי לזהות עקב מצבם האנוש (גם אוטוביאנקי , פיאסטות ופורדים ענתיקות) את רוב הרכבים לא יכולתי לזהות ולא יכולתי לצלם דרך החלון הממוגן נגד ירי של האוטובוס מדובר על איזור הכפר חווארה המפורסם כ"כ בימים אחרונים. אני הולך "לבלות" שמה הרבה בתקופת החגים חודש הבא ומקווה לחזור עם תמונות נ.ב האו"ם הצטייד לאחרונה כפי שראיתי בפונטואים לבנות די חדשות לאחר מתיחת הפנים (MK2B) |
תודה על המידע שחר. תהיו בטוחים ש- 90% מהרכבים שם גנובים.
|
אני דווקא חושב שהרכבים הישנים אינם גנובים
מדובר על רכבים במצב קטסטרופלי שכניראה הם קנו בגרושים מהארץ לעומת זאת , המוניות החדשות , המרצדסים , וכו.. כניראה הושגו בדרכים לא כשרות ושוב, לא כולם אבל אני מניח שרובם |
הנה משהו שלא רואים כל יום
|
את הארג'נטה הנ"ל אני מכיר מזה שנים. לפני כשנתיים דיברתי עם הבעלים שרצה למכור ובשעתו במחיר מאד גבוה בהתחשב בכך שלרכב לא היה טסט שנתיים (צריך היה לשלם אגרות ולעבור מעבדה מוסמכת).
מדובר ב 1600 אוטומטית (קצת עגלה..) אך למעט חלודה שטחית היתה שמורה למדי. אם היום היא עם טסט,אם המחיר סביר ואם ניתן להחליף למנוע 1800/2000 הרי שמדובר ברכב חביב (אם כי אני מעדיף את צורתה של ה-132 "המקורית" |
נצפתה פיאט 127 ספורט
לפני מספר דקות אני עומד ברמזור לא רחוק מביתי בצומת הרחובות פינס - כץ בעיר פתח תקווה.
ולצידי עומד ברמזור פיאט 127 ספורט דור 2 צבע אפור.. שנת ייצור 1981. אני יכול להעיד שהרכב מלוקק ושמור מאד. |
לא פתחת חלון ודיברת עם הבעלים? מי נהג בו?
כמה פיאט 127 ספורט קיימות בארץ? אני יודע על אחת כתומה בכרמיאל מודל 82 (היתה במפגש). |
לא הספקתי כי הגעתי לרמזור שניה לפני שהתחלף לירוק והוא פנה שמאלה.
זו הייתה ללא ספק פיאט 127 ספורט בוודאות גמורה. בקשר לכמה יש... מי יודע.. חוץ מזאתי מכרמיאל שהייתה באחד המיפגשים האחרונים שהיו והושקה יש עוד אחת גם היא צבע כתום אך לא נוסעת לשום מקום.. ואף תרמה כמה חלקים לזאתי מכרמיאל. יש עוד אחד בצבע שחור ועכשיו מסתבר שיש אחת בצבע אפור יש גם פיאט 127 ספורט דור 1 שנצפתה בעבר. ייתכן ויש עוד אך אני לא מכיר |
אשמח מאד לשים ידי על 127 ספורט שכזו, פרס מובטח למי שיביא מידע שיוביל לקנייתה.....:)
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 14:24. |