![]() |
צטט:
א) עד כמה זול משמעותית יהיה לקנות מנוע הגה מפירוק? אם ההבדל סתם לדוגמא הוא בין 2000 לחדש ל-400 לאחד מפירוק....אז אולי שווה לשקול את הנושא. ב) גם להתעסק עם בית מצערת של פונטו לא ידעתי, אבל הסתדרתי, ידע טכני וידים טובות יש. אם הסיפור הוא באמת מנוע ההגה, וכמו שהבחור תיאר זה מספר ברגים ו-2 קונקטורים של חשמל, אז למה לא להחליף לבד? (אגב, זה באמת המנוע הקטע שרואים בתא הפיוזים הפנימי? או שמה לא?) |
צטט:
|
---- עידכון תוצאות בדיקה -----
הרכב נכנס היום לאגזמינר של המוסך המורשה בעכו.
התוצאה היא מנוע הגה תקול. מחיר הבדיקה: 173 שקלים (כולל המע"מ) הצעת מחיר לתיקון: קיט שיפוץ מנוע הגה חשמלי + עבודה + מע"מ = 2544 שקלים :eek: :( ראיתי את כל המערכת, ואכן המנוע מוחזק בסה"כ ע"י 3 ברגים ומחובר ע"י 2 קונקטורים (אחד לדעתי זה החשמל הראשי והשני זה שליטה של המחשב במהירות המנוע). העסק נראה פשוט מאד, וגם עצם העובדה שמחיר העבודה במורשה זול עד מאד (סה"כ 80 שקלים עבודה) מעיד בקלות לדעתי על פשטות הטיפול. באם מחיר של מנוע מפירוק הוא זול משמעותית, יתכן וזהו פיתרון לא רע. שאלה אחת קטנה - האם המנועי הגה של הפונטו 2005-6 זהים לשל הפונטו 2001? אם כן כמובן שניתן למצוא בפירוקיה אחד חדש יותר שעבר פחות ויחזיק עוד זמן רב... |
אם אתה בטוח שזה מנוע - אנשים הזמינו מ EBAY בזול
תעבור על הפורום ותמצא - אתה רק צריך מספר קטלוגי אולי עוד משהו רוצה להזמין ותזמינו ביחד |
עידן או רון - היו סימנים מקדימים להידלקות הנורה ?
קושי בסיבוב לפני ? רעשים/חריקות מגלגל ההגה בסיבוב ? |
אתה יודע מה התקלה במדויק?
|
אם אתה מחליט להחליף את המנוע - אני אשמח לקבל את החלק הישן והתקול. (אני אפילו מוכן לתת תשלום סימלי).
פשוט אני רוצה לפרק אותו בשביל להבין אותו :) |
צטט:
צטט:
צטט:
צטט:
|
צטט:
|
תחפש באיביי אנגליה:
fiat steering column |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:59. |