![]() |
אני מעריך שהאוטו עבד על שלוש צילנדרים
4 חמישה ימים בכל אופן היה צריך להחליף את כולם. דרך אגב לא שילמתי בסוף שקל למוסך המרכזי |
לפותח השרשור:
אתה פתחת 100 שירשורים בנושא וקצת קשה לעקוב אחרי הבעיה שלך.. כמה שאלות: 1. מי החליט שאחד הפלאגים תקול ולא עובד?! האם נסעת לעוד מוסך? 2. בדקת צריכת דלק לאחר החלפת הפלאגים? 3. מתי הרכב שלך עבר טיפול 10000 ק"מ לאחרונה?! בכל אופן לא ברור לי בכלל איך זה יכול להיות שמוסך של פיאט ביצע בדיקה מקיפה ולא עלה על העינין הזה. ומה שעוד יותר לא ברור לי למה בחרת לנסוע לעשרות מוסכים (כל הכבוד לך.. שברת שיא גינס..) במקום לנסוע 41 ק"מ לצביקה כדי שיבדוק לך את הרכב ללא תשלום. כמה כסף כבר שפכת במוסכים על התקלה הזו אם מותר לי לשאול? אני מזכיר לך שבודקים צריכת דלק בנסיעה בין עירונית רגועה ללא מזגן, ללא עוד אנשים ברכב, במהירות של כ- 90 קמ"ש בהילוך 5. מלא מיכל דלק מלא, אפס את מד הק"מ, סע כמה עשרות ק"מ, כנס לתחנת דלק, בסיום התדלוק ראה כמה ליטרים נכנסו למיכל וחלק במס' הק"מ שנסעת! |
שהייתי במוסך של פיאט המרכזי
לא היה בעיה של הפלג אבל אני יודע שלא החלפיו מזמן פלגים עשיתי כבר טיפול של שמן מסנן שמן ומסנן אויר ועכשיו פלגים אני לא רואה סיבה ליסוע לצביקה אם כל מי שבדק לי את ה co אמר שזה תקין במידה ולא יהיה לי ברירה אסע לצביקה בחול המועד פסח |
צטט:
אין צורך שתגיע אלי, בצע במדוייק את הבדיקת תצרוכת דלק, לפי ההסבר הנכון והמדוייק של גיא( סטיו) וחזור לפורום לדווח, אני מוכן להמר שהתצרוכת דלק תשאר באותה רמה, ללא כל שינוי לטובה!! [u]והרכב נסע רק בשבוע האחרון על שלוש צילנדר בגלל פלג מפוייח בגלל תערובת דלק עשירה, ולא בגלל פלג לא תקין[/u]! בברכה צביקה |
לגבי תצרוכת הדלק
לגבי בדיקת תצרוכת הדלק
אצלי הבעיה היא בעיר לכן הבדיקה שאני עושה בעיר מחוץ לעיר עושה לי ש ל 10 וחצי חצי נחמה כל הבעיה היא בעיר!!! |
אתה מזכיר לי את עצמי, לפני שנה קצת לפני פסח.
גם אז משכתי ומשכתי את הבעיות באוטו שהיו רק בגלל הקרבורטור. זה כלל קשיי הנעה כבדים, כיבויי מנוע לפני כל רמזור (הייתי רואה רמזור אדום מרחוק ומפעיל את המשנק לפני ההאטה), כיבויי מנוע בכביש מהיר ועוד מלא בעיות וזה כלל כמובן צריכת דלק גבוהה מהממוצע. (לא בדקתי בדיוק אבל ראיתי בוודאות שיש בעיות עם צריכת הדלק). שיא השאים היה כשבועיים לפני פסח (אז הודעתי לצביקה בהודעה פרטית שאני מתכוון להגיע אליו בחול המועד) שביום שישי אחד בבוקר נתקע הרכב ליד הבית ולא הניע בשום פנים ואופן. (היה סטרטר). הזעקתי את דודים שלי ומה שלא עשינו לא הצלחנו להניע את המנוע בשום אופן. זהינו מיד שהפלאגים סתומים באופן חמור מפיח, ניקינו אותם אבל לא היה שום סיכוי "להצילם". הרכב עמד כל אותו סוף שבוע תקוע ללא תזוזה ליד הבית, ובתחילת אותו שבוע נגרר למוסך, שם החליפו פלאגים או ניקו אותם והתריעו שעליי לקחת את הרכב לשיפוץ קרבורטור מיידי. (מה שכבר רציתי לעשות במילא, אבל הבעיה הקדימה אותי בשבועיים..) בקיצור- הזנחתי את התקלה ואכלתי אותה, וזה לא כלל את העובדה שכל שבוע נכנסתי לתחנת דלק למרות שהאוטו היה נוסע מעט מאוד, וזה לא כלל את העצבים שלי אחרי שהמנוע התכבה ברמזור ושהנהגים מאחורה צופרים כמו חיות ובצדק. תמשיך אתה להזניח את התקלה שלך ובסוף תיתקע גם אתה. |
אני רוצה להבין איזה שיפוץ קרבורטור עושה צביקה שאחרים לא עושים?
ומה לך אישית הוא עשה? להכירכם אני כבר עשיתי ניקוי קרבורטור במידה ולא תיפתר לך הבעיה אניא לך לתל אביב איפה שהציע רפי בסוף דיזינגוף ואם לא יעזור אסע לצביקה הגדול מכולם.(שאני מודה לו מקרב לב על העזרה) |
כולם עושים שיפוץ קרבורטור, השאלה היא איך איכות העבודה!
אני יכול להעיד, ששנה שלמה אחרי שיפוץ הקרבורטור אצל צביקה יש לי שקט מהאוטו והוא נוסע מצויין. אין כיבויי מנוע, אין קרטועים, צריכת הדלק סבירה ובקיצור- הכל דופק כמו שעון. אתה כבר כמה שבועות מטייל עם האונו ממוסך למוסך, מחליף חלקים סתם.. אני לא מבין את השיטה הזו. כולם המליצו לך על בעל מקצוע מעולה במרחק של 41 ק"מ נסיעה (שזה כלום לעומת מה שאני וחברים אחרים נסעו), אבל אתה מתעקש, ומה לעשות שהעקשנות עולה אח"כ ביוקר. הרכב שלך, תעשה בו מה שאתה רוצה, אחרי תיקון הבעיה תסתכל אחורה ותראה שצדקתי. |
איזה קסם יכול לעשות צביקה שאף אחד לא עשה
ה co שלי עכשיו מצוין בדקתי בכמה מוסכים וזה טוב מאוד |
אתה מדהים אותי לפעמים. מה הקשר ל- CO גבוה?!?
CO זה זיהום אויר גבוה מצינור הפליטה. זו יכולה להיות בעיה עם אלף סיבות. שנה שעברה בחודש יוני נכשלתי בטסט על CO ברמה של 7%! גם אז לא היתה לי צריכת דלק של 1:5. כבר ענו לך בהודעות קודמות על מה צביקה יכול לעשות. קרא הכל מחדש. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 20:21. |