![]() |
" הערה: עשיתי טעות וזרקתי את הפילטר הישן כולל בית הפלסטיק שלו. מתברר שכנראה אפשר לקנות פילטר מלבני של פיאט בראבה מק"ט 46442422 ולהרכיב אותו בתוך בית הפילטר המקורי כי ככה הפילטר יושב טוב יותר במקומו. "
student - אתה ממליץ לי לקנות מסנן של פיאט בראבה ולהכניס לתוך בית הפילטר המקורי ? |
צטט:
אם כבר שמו אצלך פילטר תחליפי אז לא תוכל לשים פילטר של בראבה. |
כן ראיתי, יש לי את הבית פילטר המקורי, עוד לא החליפו לי מעולם פילטר למזגן
אני רואה שהפילטר "החדש" התחליפי של הפונטו הוא בצורה טרפזית ע"מ להידמות לצורה של בית הפילטר המקורי אני מניח שבלי בית הפילטר העסק לא יושב שמה בצורה הטובה ביותר ולכן אולי מומלץ באמת ללכת על הפילטר של הבראבה... |
שאלה
עשיתי כמה בירורים בחנויות בכפר סבא לגבי מחיר ואמרו לי שיש כמה דגמים של הפילטר הזה.
וזה נאמר לי למרות שאמרתי להם את הדגם של הרכב של. פונטו ספייס ELX 2002 אשמח לשמוע האם זה נכון ואיזה דגם הוא הנכון. תודה מראש. |
אני מציע לך להוציא את הפילטר ולראות בדיוק מה הולך אצלך. בסה"כ שני ברגי פיליפס ו-5 דקות עבודה.
כפי שאתה רואה בשרשור הזה כל אחד עם פילטר אחר מסיבות שונות ומשונות. חסוך לעצמך כאב ראש וראה בדיוק מה צריך אצלך. |
כמו שאמר רענן. שלוף את המסנן ותגיע איתו לחנות. .
|
תודה רבה על העזרה.
:wink: |
מוזר
אז ככה באמת לקח לי בן 10ל15 דקות כמ הפלסטיקים שמכסים את הברגים לא רצו לצאת. אבל הצלחתי עכשיו כאן הבעיה הוצאתי את הפילטר והוא שחור ומקומט וכשבדקתי מה רשום עליו אז ראיתי שרשום fiat doblo) (
replace בקיצור שאלתי היא ככה האם הפילטר הזה מתאים וליקנו אחד כזה? והאם הוא מקורי? למרות שלפי מה שרשום ניראה לי שהוא תחליפי. |
|
אז שורה תחתונה מה שאתה אומר זה שאם אין להם של פונטו אז גם דובלו מתאים. טוב מחר אני קופץ לאחים חדד בכפר סבא הוא אמר לי שזה עולה בין 40 ל 60 שח.
תודה! |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:23. |