![]() |
המנוע הוא 60 כ"ס
מה קורה לגבי המק"ט של הפלאג?
והאם כדאי להוציא את האוטו משם ולקחת למוסך אחר? |
|
זה מה ששמו לך:
http://www.ngkpartfinder.co.uk/buyer...&part=BKR6E-11 |
שיחה עם חיים ממוסך שמשון
כרגע דיברתי עם חיים ממוסך שמשון והוא אמר לי מהו המק"ט המתאים לרכב והוא BKR5EZ.
כמו"כ הוא המליץ לי להחליף רתמת חוטי הצתה. |
מחירים..
האם מישהו יודע מהם המחירים של פלאגים אורגינליים של פיאט?
וגם של רתמת חוטי הצתה? |
מצתים וחוטי הצתה - מחירים
טלפן וברר בחנויות החלפים מורשי פיאט:
1. "מ.י.ר חלפים" שברח' המסגר 70 ת"א, טל' 03-5620275 ואתרם הנו מ www.m-i-r.co.il 2. "נחום סודאי" שברח' בן אביגדור 3 ת"א, טל' 03-5618052. יתכן ותוכל לרכוש החלקים גם במוסך מורשה פיאט, "מוסך דניאל" שברח' העמל 43 א.ת קלה אשדוד, טל' 08-8522125 בברכה - רפי לין :) |
המחיר המדוייק נכון להיום לרתמת חוטי הצתה מקוריים כולל מע"מ : 452 שקלים ישראליים חדשים דנדשים. לא כולל עבודה, תחליף לבד- זה 3 דקות.
|
מחליף היום פלאגים והוצאה מהמוסך "אוטו גת"
אז ככה..
אתמול לאחר שלושה ימים במוסך "אוטו גת", מכיוון שהם לא מצאו את הבעיה. העניין הוא שכאשר אמרתי להם שיסגרו הכל כי אני רוצה לקחת אותו לת"א, הם עשו לי פרצוף נעלב. אני יותר לא חוזר למוסך הזה.. במשך 3 ימים לא מצאו שם את הבעיה. עוד דבר הוא שכאשר אמרתי להם כמה פעמים שיבדקו את הפלאגים הם אמרו וחזרו ואמרו וחזרו שזה לא הפלאגים. ואני בטוח גם שהם לא בדקו. כי כולם אומרים שיכול להיות שזה הפלאגים. גם חיים מ"מוסך שמשון". בכל מקרה, היום אני מחליף פלאגים לרכב ומקווה שזו תהיה הבעיה. נ.ב אתמול יצאתי מהמוסך כשהמנורה של המחשב דולקת (אמרו לי שזה בסר לנסוע ככה) ואכן נסעתי במשך שעה ו-20 והאוטו לא נכבה. כאשר יצאתי לכמה דקות והנעתי מחדש, הנורה כבתה ולאחר 5 דקות האוטו נכבה. זה מוזר.. כאשר המנורה דולקת אז הרכב לא נכבה, וכאשר היא כבויה הרכב נכבה.. זה לא אמור להיות ההיפך?? |
נורת תקלת מע' נהול מנוע
כשהנורה הזאת דולקת צריך לגשת למוסך ולהתחבר עם מחשב/סורק אבחון ולראות מה התקלה שקיימת המחשב נהול המנוע.
זה טפשי להגיד שכך ניתן להמשיך ולנסוע, זה נכון רק לזמן קצר אבל צריך לבדוק ולאבחן הבעייה. המשך לעדכננו הלאה כי זה מעניין. בברכה - רפי לין :) |
נורה דלקה ואז נכבתה
אני חוזר ואומר..
הנורה דלקה בהתנעה ראשונה ועד שלא הנעתי מחדש היא לא כבתה. נכון עכשיו היא לא דולקת. כמו"כ, הפלאגים הגיעו היום למוסך ומחר על הבוקר אלך להחליף. נקווה שזו הבעיה. תודה לך רפי, דיברתי אתמול עם חיים ממוסך שמשון והוא אמר לי שדיברת איתו על הרכב שלי. זה כיף לדעת שישנם אנשים שמוכנים לעזור וללא כל תמורה :grin: |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 18:00. |