![]() |
נורת האורות נדלקת ונכבית אצלי כבר שנתיים, כל הנורות דולקות, פשוט ויתרתי :)
|
נורה בלוח שעונים שוב דולקת
שלום זה שוב אני לגבי נורת האזהרה בלוח שעונים(מנורה שרופה) בדקתי את כל הנורות הכל עובד וכולם בהספק שלהם לפי הוראת יצרן ועדין נדלקת לי נורה וזה מאוד מפריע לי אני אוהב שהכל מתוקתק אם תוכלו לעזור תודה...נורת לוחית רישוי עובדת והכל בסדר מה עוד יכול להיות?תודה רבה.
|
לפני שנשרפה לך נורה האם דלקה לך אזהרה בלוח שעונים?
אם לא ורק אחרי שריפת נורה הופיעה - תבדוק את הפנס האחורי שהוחלף - מגעים, הפלג עם החוטים תוציא ותכניס כמה פעמים. אם כן הופיעה התראה קודם - תוכל לעבוד על כל מיני מחברים לפנסים כולל הקדמיים |
כ
יש לציין שלפני שנשרפה הנורה הכל היה בסדר ולא נדלקה נורת התראה הכל היה מצויין ...
שיחקתי עם צמת החוטים שמתחברים לפנס כל הנורות עובדות והכל בסדר....ועדיין ממשיך לדלוק... |
בפונטו דור 1 האום הקטן לא נפתח!!
כאמור - האום הקטן שיושב בבורג התחתון לא נפתח..השתגעתי כבר. שמתי ספריי חלודה ועדיין מסרב להפתח. יש למישהו רעיון איך אני מוציא אותו / את הפנס משם?
|
למה התכוונתה לאום שתופס את הפנס האחורי ?
|
בבורג התחתון יש אום קטן שתופס אותו
צטט:
|
מעניין ומסקרן אותי איזה שהוא הליך בדיקה שהייתי רוצה שתנסה ברשותך אם באמת קצו כל הקיצים.
אל תפרק את הפנסים, אלא בוא תנסה משהו אחר, שאני בעצמי ניסיתי אותו אבל בדרכים שונות מספר פעמים בדגמים שונים והצליח לי, על רכבך לא ניסיתי זאת. ומסקרן אותי לדעת אם זה יצליח אצלך. 1. תוציא את צמת החוטים (שקע - תקע) שנכנס לפנסים - מדובר במלאכה פשוטה של מספר דקות ספורות. 2. לאחר הוצאת צמת החוטים מהפנס, בדוק עכשיו את מנורת האזהרה. זאת אומרת בשיטת השלילה, אם הוצאת את צמת החוטים מכל הפנסים, והיא כבתה, אז עכשיו תתחיל להחזיר צמה אחת ולבדוק את המנורה, אם עדיין כבויה , הלאה תחזיר את הצמה הבאה ותבדוק אם נדלקה, עד שתגיע (או כך לפחות אומר ההיגיון שלי) לאותו פנס סורר, שאצלו שתחבר את צמת החוטים מנורת האזהרה תדלק. מה שאני מנסה לומר לך או יותר נכון לייעץ לעניות דעתי בלבד, הוא ניסיון לבודד את הבעיה. איזה איזור בדיוק גורם לדירבון למנורת אזהרה להידלק. 3. לשיקולך אם לבצע זאת - בכל זאת היתרון של השיטה הזו שאין בה צורך לפירוק הפנס ו/או המנורות. |
חיבורי החשמל לפנס האחורי בפונטו
כדי להגיע אל המחבר החשמלי של הפנס האחורי, צריכים לפרק את 2 האומים שמחברים אותו אל הרכב, להוציא את כל הפנס ורק אז מגיעים אל המחבר.
בברכה - רפי לין |
תודה על התגובה...אני ינסה לבדוק מה קורה..
כלומר אני עובר לשתי הפנסים האחורים מפרק 2 ברגים מוציא את הפנס ואז מגיע לקע תקע..מנתק מסתכל אם כבתה הנורה אם לא מחזיר והולך לצד השני וחוזר על התהליך....לזה הכונה ? |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 02:41. |