![]() |
גם לי הופיעה הנורית המהבהבת היום וממש נבהלתי! רק שבוע שעבר הייתי במוסך לסדרה של טיפולים ותיקונים ולא התאים לי להוציא עוד כסף, מה גם שיש לי כבר תוכניות לשישי... :)
אני מת על הפורום הזה!! הוא לבדו זה סיבה מצויינת להחזיק פיאט. תודה!!! |
כאשר מחליפים חיישן למבדא משומש או חדש יש לאתחל זאת במחשב הרכב?
מתי יודעים כי יש תקלה בחיישן הלמבדא? |
לילה טוב,
כדברי סער שמבין טוב מאד בנושאים הללו, כאשר ישנה תקלה באחד החיישנים ברכב נדלקת נורית הזרקה שאפשר למוחקה רק ע"י אקזימנר, שזה סורק תקלות שישנו רק במוסך מורשה פיאט. כך שאם תחליף חיישן בלי למחוק את התקלה ממחשב הרכב, כמוהו שלא התקנת חיישן כלל. משום שמחשב הרכב לא "עודכן" שהחיישן הוחלף בחדש. ולכן תמשיך נורת ההזרקה לדלוק עד שתימחק ע"י האקזימנר (סורק התקלות). |
לפני כשבוע החלפתי את הצינור מאחרי סעפת הפליטה ועד לפני הממיר,
ועל הצינור שלקחתי מרכב לאחר תאונה כבר היה מותקן חיישן למבדא אז לא פירקתי את שלי והחלפתי פשוט התקנתי ככה ורק חיברתי את החוט למקום. יש לציין שנורת האינג'קטור לא דולקת בלוח השעונים ואחרי פתיחת סוייץ היא נכבת כמו המנורה של השמן או הטעינה בדיוק, כך שהמחשב לא מתריע על שום בעיה. אני שואל כי אני לפני טסט ולא בא להיכשל בבדיקת הגזים |
אני אנסה לבצע את המדריך הזה היום לפני הטסט נראה אם זה יעזור,
מישהו ניסה את זה ? שמע משהו על השיטה? http://www.fiatclub.co.il/forum/show...3734#post43734 |
אני איפסתי כך את המחשב לאחר ניקוי בית מיצערת,
|
מעניין המדריך כתוב עבור פונטו MK1 ולא ספייס כמו שלך או שאני טועה והדגם שלך הוא ממש כמו פונטו דור ראשון מבחינת מנוע, מחשב וכו'.
|
הפורום הזה פשוט מדהים
גם חיפוש של לאחר יותר משנתיים מתאריך ההודעה המקורית, והנה פתרתם לי גם את עניין התיבה הרציפה והנורה המהבהבת
אין כמוכם ! |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 07:41. |