![]() |
צטט:
אבל ריח האבק שעולה ממנו כשאני מפעיל איורור די מעיק לפעמים אז חשבתי שניקוי/ניעור קל (ממש כמו שעושים לפילטר של שואב אבק) יסדר את הדבר הזה. |
|
צטט:
אנחנו היום באמצע מרץ 2008 מאז לא הוחלף ... אם אתה אומר שזה משפיע גם על כמות האויר שיוצאת מהפתחים אז אני רץ לקנות כי בפתחים העגולים הקטנים משני צידי הרכב לא ממש מרגישים רוח וגם ככה הפתחים האלה ניראים כמו צעצוע שנילקח מאוטובוסים... מ.י.ר אני מניח נמצאים בתל אביב מה עושים אנשי צפון הארץ? כל חלפייה מחזיקה פילטרים תואמים או רק חלפייה מורשית יבואן ?(כי רשמת שזה מה שפיאט מספקת להם ..) |
סע למוסך "הכוכב" מורשה פיאט בצ'ק פוסט (ברחוב הנפח 10), הם גם מוכרים חלקים מקוריים, קניתי משם חוטי הצתה מקוריים לפיאט שלי לפני שבועיים.
אגב, את תקינותו של המזגן אתה כבר תראה ביום חמישי ושישי בשבוע הבא, מרוב החום שיהיה פה לא תהיה לך ברירה. |
צטט:
|
צטט:
אוקיי, תודה רבה. עוד כחודש וחצי-חודשיים הרכב נכנס לטיפול תקופתי ואני אבקש שיבדקו את הפילטר. אם אני מפעיל רק את המאוורר, בלי מזגן, זה עדיין עובר דרך הפילטר? |
צטט:
|
במוסך מורשה של פיאט יש להם פילטר עם פחם פעיל או שהם שמים בלי?
|
צטט:
|
אני מבין עכשיו שאין אטימה 100%, אבל למשל בסובארו אין את התופעה הזאת.
אם התריס סגור אז לא מריחים דברים מבחוץ. אז או שיש שם פילטר חבל על הזמן או שלא יודע. זה משהו שבפיאט יוצא דופן ? |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 15:02. |