מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פונטו - טכני (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=24)
-   -   כל כך נדפקתי עם הרכב הזה... :( (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=3447)

etavz3 27-02-08 12:26

מה שאני לא הבנתי כמה קילומטר האוטו ביכלל .... כי זה מבלבל את אמרת שעשית טיפול 40 אלף ..
מה הרכב 40 אלף קילומטר והלך ראש מנוע ???

danceoflife 27-02-08 16:27

צטט:

במקור פורסם על ידי etavz3 (הודעה 22637)
מה שאני לא הבנתי כמה קילומטר האוטו ביכלל .... כי זה מבלבל את אמרת שעשית טיפול 40 אלף ..
מה הרכב 40 אלף קילומטר והלך ראש מנוע ???

זה טיפול 40,000 של כל 40,000... קניתי את הרכב ב-124 אלף, ומאחר והסטוריית הטיפולים במחשב הראתה שדי מזמן לא עשו טיפול מקיף כזה, מיוזמתי אמרתי לשמשון שיעשה מה שצריך כדי ליישר לי קו ולהבטיח לי שקט יחסי בזמן הקרוב. אז הוא הציע 40,000

raanan_t 27-02-08 16:37

אני מקווה שהסאגה הזו תגמר בטיפול הגדול הזה ושתוכלי להנות מהרכב. :)

danceoflife 27-02-08 16:58

צטט:

במקור פורסם על ידי raanan_t (הודעה 22644)
אני מקווה שהסאגה הזו תגמר בטיפול הגדול הזה ושתוכלי להנות מהרכב. :)

תודה רענן :-)
כולם סביבי מתחילים בהרצאות "אמרנו לך לא לקנות פיאט, חרא של אוטו", אבל אני אוהבת אותו בכל תנאי :D ויודעת שכל הבלאגן הוא בגלל ההסטוריה שלו ולא בגלל חוסר אמינות.

raanan_t 27-02-08 17:00

אנשים חיים בסרט של פעם.
הבעיה היא עם כל רכב שלא תוחזק כראוי.

etavz3 27-02-08 18:02

חבל מאוד .. עד לפני שבוע היה לי פונטו ספייס של אישתי שעברה תאונה . והיא עמדה אצלי קרוב לחודשיים עקב בעיה עם הביטוח ביכף ההייתי מביא לך את כול החלקים בלי כסף .. פשוט מאוד היינו מחליפים את החלקים שלך בשלי חבל ...

stio 27-02-08 20:02

צטט:

במקור פורסם על ידי danceoflife (הודעה 22648)
תודה רענן :-)
כולם סביבי מתחילים בהרצאות "אמרנו לך לא לקנות פיאט, חרא של אוטו", אבל אני אוהבת אותו בכל תנאי :D ויודעת שכל הבלאגן הוא בגלל ההסטוריה שלו ולא בגלל חוסר אמינות.

אנשים תמיד חושבים שהם חכמים ומבינים יותר מכולם.
גם אמא שלי רוצה להחליף את האונו אבל לא לקנות פיאט אחרת (למרות שהפונטו ספייס מצויינת) כי פיאט זה "חרא של אוטו".
למעשה היא נעולה על הגטס, אז מכיוון שאני קשור למותג הזה, אמרתי לה שעדיף להישאר עם האונו גם עוד 15 שנה ולא לקנות גטס.

או בקיצור: הפונטו ספייס הוא רכב מצויין, אל תקשיבי לאנשים אחרים. בכל אופן אני לא הייתי קונה רכב מעל שנת 2001 שעבר מעל ל- 85K ק"מ.

לפני כמה שנים עשיתי יישור קו מאוד גדול לאונו בהשקעה של מעל 6000 ש"ח. מאז יש יחסית שקט ושלווה, הרכב מעולם לא נתקע לי (חוץ מליד הבית אבל זה לא נחשב).
אני מקווה שאחרי כל התיקונים האלה הרכב יישרת אותך נאמנה.

שחר 27-02-08 21:18

צטט:

במקור פורסם על ידי danceoflife (הודעה 22578)
קפצתי היום לקנות את הצמיגים ולשמעון כדי לבדוק למה וכמה חסר לי גז מזגן. זה הכל. זה אחרי טיפול 40,000 בשבוע שעבר ואחרי בדיקה לפני קניה כמובן ואחרי שבדקתי שה-כ-ל בסדר אצל שמשון.

אז יצא שהלכתי קודם לשמשון, ולא, הרכב לא חזר איתי.
מעבה המזגן מת, צריך להחליף (1600 ש"ח)
ראש המנוע כנראה שמת (1500 עבודת ניקוי, אם הוא מת עוד 1000)
ומחר היה אמור להיות יום החופשה היחיד שיש לי אחרי חודשיים קשים מאז התאונה.
כל כך אין לי את הכסף הזה עכשיו :(

השקט היחיד שיש לי הוא שאני סומכת על שמשון ויודעת שלא דופקים אותי במחיר.
אני רק היום מבינה שמי שדפק אותי היה המוכר של הרכב (למרות שלא בטוח ידע על המנוע), ומכון הבדיקה שבדק את הרכב היה בהחלט אמור לשים לב לכל זה... ככה שמחכה לי תביעה, אני לא שילמתי 450 ש"ח על בדיקה שתכניס אותי עמוק לסדרת טיפולים שעולים לי כמו חצי רכב :mad:

אני יכול לעשות לך את כל זה ב.2000 אם לא נפגע הראש

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 18:48.