![]() |
אכן סטנדרטים חדשים בצילום :)
אחלה תמונות גיא, חדות כתער! |
תודה :)
רק פאדיחה קטנה, שכחתי לצלם 2 מכוניות מדהימות נוספות. הבראבו HGT שלך, ניר, וגם את הפיאט אונו טורבו של סטס. אז סליחה... :-( |
צר לי שלא יכולתי להגיע העבודה היא חיינו אבל ..........!
ניר הסרטונים יפים מאוד ומצליחים להעביר את החוויה. ;) גיא סחטיין על ההשקעה תמונות יפות .;) אני שמח לקרוא וליראות (בתמונות ) ש סוף סוף הצטרפה חברה למועדון כן ירבו כמוך :) |
ברכות לצלם המועדון גיא, תמונות נהדרות!
מכוניות יפות , אנשים נהדרים ומקסימים, תמונות יפות, ונשים ובחורות יפות, חברות מועדון, וחברות של חברי מועדון, פיאט 127 ספורט, פרארי, השקת פיאט 127 ספורט, שמפניה, מי צריך יותר?! תודה לגיא שצילם אותי ליד הפרארי(היא עדיין לא שלי, לא לטעות.). נהנתי מאד, הכרתי חברים נוספים,מחכה למפגש הבא. בברכה צביקה |
כל הכבוד על ההשקעה .הסרטים באיכות מעולה... ניר עלה והצלח.
|
צטט:
אני חושב שצריך להצמיד לבראבו שלי את המספר F-117A. והמבין יבין. :) |
חברים,
היה מפגש מהנה, שמחתי לפגוש את כולכם. כן ירבו. רענן. |
השקה- פיאט 127 ספורט 1050 70HP במסגרת מועדון פיאט.
ההשקה היום פורסמה במגזין הרכב iturbo עורך :אילן פייביש.
צילומים: איתי אופניצקי. קישור: http://www.iturbo.co.il/Articles.asp...=100&ArtId=106 |
כתבה יפה אבל המשפט הזה לא ממש במקום: "אך מאחר וגלעד ממועדון פיאט כבר רצה להשיק אותה. גיל לא עמד בפיתוי
והסכים להשקה שהתקיימה היום" חוץ מהעובדה שהניסוח לא טוב (נקודות במקום פסיקים), המשפט הזה לא ממש במקום. מה זאת אומרת "כבר רצה להשיק אותה"? זה נשמע שלא היתה ברירה לבעל ה- 127 וזה נעשה נגד רצונו. מה דעתך על המשפט: "גיל, בעל הפיאט 127, קיבל פנייה מהנהלת מועדון פיאט ובה בקשה להשקת הרכב במסגרת מפגש מועדון פיאט ב- 22.2.08. גיל לא עמד בפיתוי והסכים להשקה במסגרת המועדון". |
גיא, אחלה תמונות. נראה שנהנתם - וטוב שכך! :)
ולגבי אילן אני לא אגיב בכלל, חבל על הזמן. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:51. |