![]() |
צטט:
מצבר ממוצע אמור להחזיק יותר משנה או 20 חודש. יש לי כרגע מצבר איטלקי שנימצא ברכב למעלה מ 3 וחצי שנים. אם מדובר באותו מצבר (שנ"פ) רק עם פחות אחריות למה אני צריך 20 חודשי אחריות? או שלמרות שמדובר באותה חברה מדובר בשני מצברים שונים? נניח חדש או מחודש ? או דגם חזק יותר או חלש יותר? תודה מראש שחר |
מצבר
אתה לא חייב בשום דבר והחשבון של כל אחד הוא אישי.
כנראה שמדובר באותו מצבר עם אחריות שונה ומחיר שונה. אורך חיי מצבר ממוצע הנו כ 3 שנים, אבל תמיד יש מצברים שלא מכירים את הסטטיסטיקה הזאת ומתקלקלים קודם ואז אם יש אחריות לממש זה טוב יותר. לפני כ 10 ימים החלפתי מצבר שנפ במכוניתי שהיה בן 4 שנים וחודשיים. בברכה - רפי לין :) |
אוקי
הבנתי המון תודה רפי :razz: |
תאריך ייצור
איפה אני רואה את תאריך הייצור של מצבר מסוים?
זה התאריך שטבוע/חרוט בקידמת המצבר שניראה כאילו "המיסו" אותו לתוכו? תודה מראש שחר |
כן :)
1234 |
צטט:
|
חייבים לפחות 10 תווים בהודעה.
"כן :)" זה לא 10 תווים - אז הוספתי כמה. |
הבנתי :)
1234 |
נקנה מצבר שנפ
היום בבוקר נקנה מצבר שנפ דגם 63 (50 אמפר) חדש דנדש 20 חודשי אחריות
בהזמנה טלפונית לפי המלצת רפי לין. שולם בכרטיס אשראי לפזרון שבתל-אביב וההזמנה הועברה במיידי אל שנפ שבשדרות ההסתדרות 140 בחיפה המחיר: 770 ש"ח!! מה שאומר שלמעלה מ30% הנחה כי מחיר מחירון של שנפ הוא 1156 ש"ח מבחינת מחיר,שירות ואדיבות זה הכי טוב שהיה (ובדקתי מעל 10 חנויות בחיפה והסביבה) עכשיו נותר רק לקוות שגם המצבר שווה. תודה לכולם ולרפי בפרט! |
אגב,
על המצבר שקניתי של שנ"פ רשום בפירוש שזהו מצבר ללא טיפול אך יש עליו שישה פתחים של בירגי פלסטיק שחורים האם צריך בכל זאת לבדוק אחת לכמה חודשים את מפלס המים המזוקקים? |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 01:54. |