![]() |
מה זה מנקר ?. :)
האם הכוונה למנקב ?. עד כמה שאני יודע מנקר הוא מומחה לניקור בשר, זה שמנקה את החלב והגידים לאחר השחיטה :) דוד. |
אומנם אני לא אבשלום קור, אבל לא נראה לי שהמצאתי מילה חדשה בעברית. המילה מנקר היא תרגום לעברית של המילה עושה puncture ... מה שקורה בצמיג לאחר שנכנס בורג.. נהיה בו נקב.
אני חייב שתציל אותי !! יש לך עוד רעיון לאן לחבר את הקצה השני של הצינור ?? |
ומצאתי גם סימוכין בגוגל :P
http://milog.co.il/%D7%9E%D7%A0%D7%A7%D7%A8 |
צטט:
אין מקום נוסף שאליו ניתן לחבר את הקצה השני של הצינור. במזגנים יש רק שתי פיות בלבד. דוד. |
תודה רבה !!! אנסה שוב פעם אחת ביותר כוח.. אם לא ילך נמצא כבר פתרון...
|
תנסה עוד פעם, אבל בלי יותר כוח.
דוד. |
אם במזגנים עסקיננו, איפה הפילטר של המזגן בפונטו דור ראשון?
אני צריך למלא גז, אבל גם הפילטר די סתום ובא לי לנסות לנקות אותו לפני שאני ממלא. תודה |
מסנן אויר מזגן בפונטו דור 1
בשנתונים הראשונים של פונטו דור 1 לא היה מסנן אויר במזגן.
כמדומני שמדגמי 1997 ומעלה כבר יש מסנן למזגן והוא נמצא מתחת לפלסטיק הרוחב שלפני השמשה הקדמית ויש להסירו (קודם מסירים את זרועות המגבים ואז את ברגי הפלסטיק). מסנן האויר יתגלה בצד ימין (צד הנוסע). בברכה - רפי לין |
תודה רבה.
הפונטו שלי היא שנת 2000, אז כנראה שיש מסנן. ושאלה נוספת... האם כדאי להיזהר ממקומות שממלאים גז מזגנים ב-100₪? |
הצלחתי למלא גז במזגן, בסוף זה הצליח להיכנס לחיבור הקטן עם הפקק השחור.
יש לי הרגשה שזה מילא רק כחצי מהמיכל, יכול להיות שהיית צריך לחכות יותר. עכשיו בערב המזגן מקפיא. נראה איך יעבוד מחר בצהריים בשיא החום ואעדכן. ונראה כמה זה יחזיק אגב שהוצאתי את הצינור מהמיכל , המיכל התחיל לעוף כנראה שהוא נשאר כמעט מלא. לאחר מכן הכל היה קפוא (הצינור והמיכל) אז בזהירות למי שמנסה לבד בבית... |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 10:02. |