![]() |
כן עברתי לראות שלא פיספסתי לחבר בטועת משהוא יום שני יהיה לי זמן עכשיו בדיוק הגיעו חברים עשיתי הפתעה לשני
|
כשאתה אומר רמז אתה מיתכוון לרמז לפיתרון התקלה ? או למה שאתה וארז אמרתם?
|
רמז לפתרון התקלה. חשבתי להפוך את פתרון הבעיה לחידה עם רמזים. אך מאחר ששני זקוקה לרכב כדי לנסוע לעבודה, אעצור כאן.
כדי לדעת בוודאות שמה שאומר אכן יפתור את הבעיה, אני מבקש ממך לבדוק ולעדכן, האם תצרוכת הדלק עלתה ?. אגב, אתמול הנעתי את הסוויפט כדי להוזיז אותו מעט, ההגה נהיה קשה כאילו אין הגה כוח. דוד. |
יאיר, נפתרה הבעיה בסוויפט. רצועת משאבת ההגה הייתה משוחררת. מעניין שהיא לא הרעישה.
החלפתי לרצועה חדשה. 20 דקות עבודה, אז כמה אני צריך לשלם לעצמי ?. :) דוד. |
פעם אחת שניתקיתי בלי כלים ועם רצועה כמעט גמורה בפיאט שלי בקשו ממני 200 שח על החלפה של הרצועה למזלי היתי ליד מוסך שאני מכיר את בעליו והוא נתן לי כלים זה היה בבני ברק עוד בתקופה שגרתי בב"ש הוא הציע לי עבודה אבל בגלל מקום המגורים זה לא היסתדר
|
אם כך, אני אעביר 200 ש"ח מכיס ימין לכיס שמאל. :)
דוד. |
בדקתי קומפרסיה היום והיא תקינה בכל הבוכנות 185 180 175 180
לא יצא לי להיתעשק יותר מידי או לעשות נסיעה לדתלק עדין עקב משלוח שגיע בין 11-16 ובין השקיע לזריחה :D אך אני עוד מעט אצה לתדלק |
נו אז מה זה אומר ביחס ללחץ בצינורות מים ?.
האם בדקת קומפרסיה על מנוע חם או קר ?. דוד. |
מנוע קר
|
דוד לא תאמין כשיצאתי ממך התחיל גמגום בעמידה בהתחלה זה היה גמגום קל בהמשך כשהגעתי להוד השרון הגמגום נעשה כבר בלתי נסבל ומשפיע מאוד על מהלך הנסיעה ופוגע מאוד בהעצה של הרכב פשוט לא יאמן אחרי כל מה שעברנו ביומים האחרונים עם הרכב בגלל החרט הראשון (וזו פעם אחרונה שאני יעבוד איתו)
אין לחץ בצינורות ואין מחסור במים נשמע רעש יותר חזק מכיוון השסתומים י יתכן ובשעת ערב מאוחרת זו אני כבר מתחיל לשמוע קולות בראש שלי ;) אני אגיע מחר מוקדם יותר האישה תיקח אוטובוס לעבודה ואני אגיע עם הרכב אם כבר מדברים על קולות איזה משחק כדורגל בלה מעלצת אותך לראות ? כי פה שומעים את האוהדים צועקים "צהוב עולה..." |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:22. |