![]() |
רכישת סקנר איבחון
איל נוימן, סגר את "מעבדת רכב ממוחשב" ומוכר הסקנרים שלו.
בדוק איתו מה נותר לו, מחירים וכו' והטל' שלו (בערב) הנו 052-6388234. בהצלחה ובברכה - רפי לין |
תודה רפי.
אצלצל אליו בערב ואעדכן. דוד. |
איזה תוכנה לא עובדת אצלך? החדשה ששלחתי לך אתמול? לא הצלחתם להתחבר או מה?
איזה חיישן ניתקתם? בדור 1? את החיישן חמצן? אם כן, אז יש שם גרף וצריך לבדוק אותו על פי זה, לא תמיד יקפיץ תקלה. אגב הכבל שלך (לא ה VAG), מתאים להמון סוגים של רכבים. כאן תוכל לראות איזה: http://www.outilsobdfacile.com/vehic...tible-obd2.php לא חוכמה לנסות רק על פיאט, הכבל האנגלי הנורמאלי עולה 50 יורו. קודם תנסה את שלך על רכבים אחרים, אם יש לו בעיה איתם אז אפשר לחשוב לקנות את הכבל היקר. |
לא בדקנו בדור ראשון, אלא בספייס. אני מדבר על הבלוטוס.
אומנם מתן התחבר עם הנייד שלו, אבל לא היו ממצאים. דוד. |
משהו מוזר היה עם הבלוטות' אתמול.
הפלאפון של דוד לא הצליח להתחבר. נסיתי עם שלי והצליח. חשבתי שאולי בגלל שהקישורית בלוטוס בפלאפון של דוד היא בתקן ישן יותר זה לא מתחבר אצלו. אז ניסינו עם עוד פלאפון זהה לשלי (גלקסי 4) ואיתו לא הצלחנו להתחבר. בנקודה הזאת הבנו שזה ישגע אותנו. אגב כשהפלאפון שלי היה מחובר, לא הראה שום תקלות. ניתן היה לקרוא רק נתונים מהמנוע כמו סלד, טמפ' נוזל קירור וכו'. |
בשבילי זה לא שווה שום דבר. אני רוצה לקרוא תקלות.
דוד. |
בנייד עבד או לא עבד?
עזוב אותך הבלוטוט, אם עובד עם הכבל אז הבעיה היא בבלוטוט הזה או שצריך לנתק שם עוד נגד. תזמין אחד אירופאי ולא סיני. אגב למה לקנות סקנר באלפי שקלים, הכבל ELM הזה מתאים למלא רכבים, מזדה 3, 6, מיצובישי, הונדה ועוד מלא בלינק ששמתי מקודם. בסה"כ צריך להתקין תוכנה אחרת. |
מה אתה מתכוון "בנייד" במחשב הנייד אין בעיות.
דוד. |
צטט:
|
לא ניסינו.עמד להחשיך וחייבים היינו לגמור את המזגן.
דוד. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 23:19. |