![]() |
1 צירוף קובץ(ים)
טוב אני מעדכן עם בשורות לא מעודדות,
בוצעה מתיחה נוספת אך ללא הצלחה, הוחלט להחליף זוג סנדלים ודראמים. חוץ מזה שהלכו לפח 250 שח רק חלקים המצב אותו דבר גלגל ימין לא עוצר טוב. מישהו יכול להסביר איך לבדוק את נושא הכבל אם הוא תפוס או לא? דרך אגב למישהו יש מושג מאיפה להשיג קפיץ כזה? זה הקפיץ של הסנדל האחורי ימני, שלי שבור ל2 חתיכות כבר מלפני כמה שנים, הוא עבר מתיחה קלה ובוצע חיבור של 2 החתיכות, (סתם מפריע לי בעין) לפי מה שהבנתי הוא רק דואג לדחוף את המשאבה פנימה, (יכול להיות שהוא הגורם לבעיה בעצירה?) |
לא הלכו לפח 250 ש"ח רק חלקים. אני משער שמכונאי אמר לך את זה. ויש צדק בדבריו.
מצד שני אני לפני החלפת הדרמים, הייתי בודק קודם שני דברים. 1. אם הכבל לא תפוס. 2. אם הזרוע שבתמונה לא נשחקה. בעבר הייתי מרתך עליה פיק. עדיף לקנות חדש. http://i62.tinypic.com/15plu9c.jpg דוד. |
צטט:
דוד. |
היי דוד, אז ככה אני מעדכן,
המנוף של הסנדל עשה חריטה דקה על הנאבה כנראה בדיוק מהסיבה של התושבת השחוקה עשינו חריטה לנאבה ממ אחד או שניים לצמצם נפח זה לא עזר אז עשינו פיק על המנוף של הסנדל עכשיו עוצר יותר טוב, מקווה שיעבור טסט רק שהברקסים החדשים שורקים קצת מקווה שיעבור אחרי שישחקו קצת, הקודמים היו שקטים לגמרי. שכחתי לציין כי גם הכבל בלם יד פורק אך נמצא תקין לא היה תקוע בוצע שימון לכבל בכל מקרה. |
לא ברור מה זה "עשינו חריטה לנאבה מ"מ אחד או שניים לצמצם נפח, זה לא עזר".
איזה רעיון מטופש. ואיך בדיוק עשיתם חריטה ?. מקווה שלא הפרתם את האיזון של הנבה. תשמע שי, אני לא מחלק טיפים בחינם. עשיתם פיק וזה עזר, אז אתה חייב גלידה בקיץ. :) דוד. |
לדעתי כוונים נוספים לא יעזרו וכל הסיפור זה הרפידות של הסנדלים עצמן שנספגו בנוזל בלמים, מקדם החיכוך של הפרידה ירד ולכן יהיה צורך לחדש אותן בכל ארבעת הגלגלים כמובן.
בקיצור, חידוש בלמים אחוריים כפי שעשית. |
לא מדוייק.
שי כתב, " הוחלט להחליף זוג סנדלים ודראמים." ולפי המחיר שכתב, אכן החליף. וחוץ מיזה הרכב עבר את הטסט מבחינת הברקס, ונכשל על בלם יד בגלגל אחד. דוד. |
היי דוד, את החריטה עשינו עם מחרטה מקצועית
קשה לי להאמין שייצור בעיית איזון, לגבי הגלידה אחרי שאני אקבל מדבקה של 2015 כשתגיע לבש תרים אלי טלפון, (התקשרתי אליך היום פעמיים כנראה שלא היית פנוי) (מרוב ייאוש שלי ושל המכונאי שלי שבאמת השתדל כבר חשבתי לתאם איתך הגעה) הגלידה על חשבוני. |
אה זה אתה שהתקשרת ולא עניתי, המס' שלך מסתיים ב- 28 ?.
מצטער שלא עניתי. חשבתי שזה הבחור ששאלתי אותו לגבי מחיר הרכב שהוא רוצה למכור, ומז הוא לא עוזב אותי, למרות שאמרתי לו שאני לא מעוניין. בכול מקרה, גם אם עשיתם את החריטה במחרטה מקצועית, הרעיון היה גרוע. עדכן לגבי הטסט. דוד. |
טוב בשעה טובה פעם שלישית גלידה.
הטסט עבר ונגמר בהצלחה, רק נשאר לי למצוא קפיץ כזה להחליף את שלי שהוחלף בקפיץ לא מתאים. נושא שעדיין מטריד אותו זה שריקות קלות בנסיעה ובזמן לחיצה על הברקס. האם הסיבה היא ברקסים לא איכותיים? או שלוקח קצת זמן להתאזן ולהשחק.. הברקסים של חברת SKUYUN או משהו כזה אריזה בצבע צהוב זהב. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 20:25. |